ΕΠΤΑ ΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ. Μην καπνίζετε μετά από ένα γεύμα! Πειράματα από εμπειρογνώμονες αποδεικνύουν ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου μετά από ένα γεύμα.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Advertisements

Τα νοσήματα του στόματος
Ιάσονας Παπαδόπουλος, α5/γ Ελληνογερμανική Αγωγή
Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ.
ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
Ισορροπημένη διατροφή
Στόχοι Δημιουργία power point Ροή & εικόνα στο κείμενο
Το Κάπνισμα.
Έφη Τσόγκα, α5/γ Ελληνογερμανική Αγωγή
ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Πυραμίδα Υγιεινής Διατροφής
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΛΗ -ΨΥΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Διατροφή και υγεία «Οι κακοί ζουν για να τρώνε και να πίνουν, ενώ οι καλοί τρώνε και πίνουν για να ζήσουν» ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα: <<Μεσογειακή Διατροφή>>
Η δική μας έρευνα για τη διατροφή
Θέμα: Οργάνωση Συνεδριών
Πρόσληψη και δαπάνη ενέργειας
ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Το κάπνισμα ΣΚΟΤΩΝΕΙ κάτι πρέπει να κάνουμε
4.2 Στοματική υγεία Στόχος της υποενότητας αυτής είναι οι μαθητές: Να ενημερωθούν για τη στοματική τους υγεία και τα προβλήματα της στοματικής τους κοιλότητας.
ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α’
Όσπρια Σήμερα θα : 1. Μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να ονομάζουμε τα διάφορα όσπρια 2. Μάθουμε για τη θρεπτική τους αξία, άρα και γιατί πρέπει να τα βάζουμε.
ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ PROJECΤ ΝΕΡΟ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Χαιρετισμός στον ήλιο.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Το πεπτικό σύστημα του ανθρώπου
ΤΡΩΝΕ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ;.
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ Εργασία στο μάθημα της οικιακής οικονομίας της μαθήτριας: Πασχαλίνας Μακρίδου Τμήμα: Α3 Γυμνάσιο: 3ο Γυμνάσιο Νάουσας Ημερομηνία.
Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος
ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Του ανθρώπου.
μάθημα 5.10 Διατροφή και Άσκηση
Υγιεινή Διατροφή Αγωγή Υγείας Λουκάς Κμιέτσικ Χρήστος Αγγελόπουλος
Η ανάπτυξη και η καλή διατήρηση του ανθρώπινου οργανισμού εξαρτάται από την ποιότητα, την ποικιλία και την ποσότητα των θρεπτικών ουσιών που παίρνει.
Ομάδες Τροφών Ιωάννα & Σταυρούλα.
Διατροφή και υγεία Ελένη Καλιάτση Α΄ Γυμνασίου 1ο Γυμνάσιο Άργους.
Συνιστώμενες Διατροφικές Οδηγίες για τη διατήρηση υγιούς σωματικού βάρους Μπίλιου Διαμάντω Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Εξειδικευμένη στις Διατροφικές.
Όλα για την υγεία μου Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό. Ο οργανισμός για να λειτουργήσει καλά, χρειάζεται ενέργεια. Για τον.
Οι κίνδυνοι του καπνίσματος και η αντιμετώπιση του
ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ Επιμέλεια παρουσίασης Καλοδήμου Ιωάννα
« Κάπνισμα συνήθεια που δεν προάγει την υγεία μας» Εργασία των: Εργασία των: Κουτρουμάνη Ελευθερίας & Νικητάκη Αγγελικής.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ¨Μέτρο, ποικιλία , ισορροπία¨ έχει
Το Κάπνισμα Βλάπτει Σοβαρά Την Υγεία!
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ MASTER CHEF
Ενημερωτική Εκδήλωση «Δεν καπνίζω, επιλέγω τη ζωή»
Ομάδα: Τζαγκαράκη Ειρήνη
Πεπτικό σύστημα Από τι αποτελείται το πεπτικό σύστημα;
ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ Μπελλένειο Γυμνάσιο Λέρου Σχολικό έτος Τάξη: Α’ Γυμνασίου Ομάδα εργασίας: Ζουμπούλη Δέσποινα, Κανάρη.
Βιολογία Γ’ Λυκείου Γενικής Παιδείας
Είναι δύσκολο, αλλά αν θέλετε να έχετε ένα όμορφο, λαμπερό δέρμα, πρέπει να σταματήσετε το τσιγάρο - όχι μόνο το δικό σας, αλλά και των οικείων σας, διότι.
Κατερίνα Τσιαδήμου Αρετή Παρδή Διονύσης Καραγιάννης Ζωή Γκιόζη
Το Πεπτικό Σύστημα του ανθρώπου
ΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Χ΄΄Χαραλάμπους Ευανθία και μαθητές του προγράμματος erasmous
11 ερωτήσεις για τη διατροφή
Η ελληνική κουζίνα και τα οφέλη της
Κοτσορώνη Γεωργία Κατσακιώρη Αναστασία
ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ THE DIGESTIVE SYSTEM
Διατροφή και Ασθένειες
ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ PROJECΤ ΝΕΡΟ Από τους μαθητές: Τσιλίκας Σάββας Τσαντίλας Αλέξανδρος Ηλιάσκος Ξενοφώντας Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος.
Τα δόντια μας.
« Μεσογειακή Διατροφή – Ομάδες Τροφίμων »
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ Συνέντευξη από τους γυμναστές: Δ.Τάκο και Δ.Μαρκάκη
Τρόφιμα που καταναλώνονται πριν από κάθε γεύμα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΠΤΑ ΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ

Μην καπνίζετε μετά από ένα γεύμα! Πειράματα από εμπειρογνώμονες αποδεικνύουν ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου μετά από ένα γεύμα μπορεί να συγκριθεί με το κάπνισμα 10 τσιγάρων (πιθανότητες του καρκίνου είναι υψηλότερες). Μην καπνίζετε μετά από ένα γεύμα! Πειράματα από εμπειρογνώμονες αποδεικνύουν ότι το κάπνισμα ενός τσιγάρου μετά από ένα γεύμα μπορεί να συγκριθεί με το κάπνισμα 10 τσιγάρων (πιθανότητες του καρκίνου είναι υψηλότερες).

Μην τρώτε φρούτα αμέσως μετά τα γεύματα. Θα φουσκώσει το στομάχι σας. Τα φρούτα καταναλώνονται μία ή δύο ώρες πριν ή μετά το γεύμα σας. Μην τρώτε φρούτα αμέσως μετά τα γεύματα. Θα φουσκώσει το στομάχι σας. Τα φρούτα καταναλώνονται μία ή δύο ώρες πριν ή μετά το γεύμα σας.

Μην πίνετε το τσάι μετά από ένα γεύμα, διότι τα φύλλα τσαγιού περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε οξέα. Η ουσία αυτή θα προκαλέσει την αύξηση της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στα τρόφιμα που καταναλώνουμε. Γεγονός που καθιστά δύσκολή την χωνέψη. Μην πίνετε το τσάι μετά από ένα γεύμα, διότι τα φύλλα τσαγιού περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε οξέα. Η ουσία αυτή θα προκαλέσει την αύξηση της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στα τρόφιμα που καταναλώνουμε. Γεγονός που καθιστά δύσκολή την χωνέψη.

Μην χαλαρώνετε την ζώνη σας μετά το φαγητό. Η χαλάρωση της ζώνης μετά από ένα γεύμα μπορεί να προκαλέσει εντερικά προβλήματα. Μην χαλαρώνετε την ζώνη σας μετά το φαγητό. Η χαλάρωση της ζώνης μετά από ένα γεύμα μπορεί να προκαλέσει εντερικά προβλήματα.

Μην κάνετε μπάνιο μετά το φαγητό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής του αίματος στα χέρια, τα πόδια και το σώμα σας, προκαλώντας την μείωση της ποσότητα του αίματος γύρω από το στομάχι. Αυτό θα αποδυναμώσει το πεπτικό σύστημα στο στομάχι μας Μην κάνετε μπάνιο μετά το φαγητό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής του αίματος στα χέρια, τα πόδια και το σώμα σας, προκαλώντας την μείωση της ποσότητα του αίματος γύρω από το στομάχι. Αυτό θα αποδυναμώσει το πεπτικό σύστημα στο στομάχι μας.

Μην περπατάτε μετά από ένα γεύμα, ακόμη και αν έχετε ακούσει ανθρώπους να λένε ότι μετά από ένα γεύμα, εκατό βήματα θα σας κάνουν να ζήσετε μέχρι τα 99. Το περπάτημα αμέσως μετά το γεύμα θα δυσκολέψει το πεπτικό σύστημα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που φάγαμε. Περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα μετά το γεύμα σας και στη συνέχεια περπατήστε, αν θέλετε. Μην περπατάτε μετά από ένα γεύμα, ακόμη και αν έχετε ακούσει ανθρώπους να λένε ότι μετά από ένα γεύμα, εκατό βήματα θα σας κάνουν να ζήσετε μέχρι τα 99. Το περπάτημα αμέσως μετά το γεύμα θα δυσκολέψει το πεπτικό σύστημα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα που φάγαμε. Περιμένετε τουλάχιστον μία ώρα μετά το γεύμα σας και στη συνέχεια περπατήστε, αν θέλετε.

Μην κοιμηθείτε αμέσως. Η τροφή δεν θα είναι σε θέση να αφομοιώθει σωστά με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε γαστρεντερικά προβλήματα. Μην κοιμηθείτε αμέσως. Η τροφή δεν θα είναι σε θέση να αφομοιώθει σωστά με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε γαστρεντερικά προβλήματα.

Τέλος, μην κρατάς μόνο για σενα το συγκεκριμένο μήνυμα. Παρακαλούμε προωθήστε το στους φίλους σας ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝΕ! Τέλος, μην κρατάς μόνο για σενα το συγκεκριμένο μήνυμα. Παρακαλούμε προωθήστε το στους φίλους σας ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝΕ!