Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι κίνδυνοι του καπνίσματος και η αντιμετώπιση του

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι κίνδυνοι του καπνίσματος και η αντιμετώπιση του"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι κίνδυνοι του καπνίσματος και η αντιμετώπιση του
Οι κίνδυνοι του καπνίσματος και η αντιμετώπιση του! Σταύρος Σκέντζας Αλεξάνδρα Τσιτσιλίδου

2 Πως μπορείτε να κόψετε εύκολα το ΚΑΠΝΙΣΜΑ!
Πως μπορείτε να κόψετε εύκολα το ΚΑΠΝΙΣΜΑ! Το κάπνισμα αποτελεί σημαντικό ρόλο στην ζωή των περισσότερων ανθρώπων. Δύο τρόποι για να κόψετε το κάπνισμα χωρίς να πάρετε περιττά κιλά. 1. Να προσέχετε τις τροφές που καταναλώνετε. 2. Μην προσπαθήσετε να κόψετε το κάπνισμα κατευθείαν. Απλά ελλατώστε το με τον χρόνο.

3 Η αντοχή των ποδοσφαιριστών
Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ένα μειονέκτημα, το κάπνισμα, όπου εμποδίζει την ταχύτητα τους στο γήπεδο. Πολλές φορές αρκούνται σε κάποια φάρμακα, που τους βοηθούν να κόψουν το κάπνισμα. Αυτό μας αποδεικνύει ότι το τσιγάρο παρά την απόλαυση που προσφέρει στους καπνιστές, μπορεί και να τους εξοντώσει τις δυνάμεις τους.

4 Το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους!
Οι περισσότεροι γονείς καπνίζουν παθητικά χωρίς να αντιλαμβάνονται το κακό που κάνουν στους γύρω τους και ιδικά στα παιδιά τους, τα οποία είναι αναγκασμένα να εισπνέουν τον καπνό του τσιγάρου. Θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε αυτούς τους γονείς και να τους υπενθυμίσουμε ότι θα πρέπει να βγαίνουν σε χώρους εξωτερικούς, έτσι ώστε να μην αναπνέουν τα παιδιά τον βλαβερό καπνό του τσιγάρου! Ευχαριστούμε!

5 Γενικό ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Το κάπνισμα είναι απολαυστικό και χαλαρώνει τους περισσότερους καπνιστές. Όμως το τσιγάρο είναι επιβλαβές για την υγεία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κοπεί αυτό το <Νόμιμο Ναρκωτικό> αρκεί να υπάρχει θέληση από εσάς τους ίδιους. Αν θέλετε πάλι να ζείτε και να αναπνέετε χωρίς δυσκολία, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ και θα πάρετε πάλι την ζωή στα χέρια σας!

6 ΠΗΓΕΣ http://www.121doc.co.uk/images/stop-smoking-sign.jpg


Κατέβασμα ppt "Οι κίνδυνοι του καπνίσματος και η αντιμετώπιση του"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google