ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ PHILOXENIA 2011 ORGANIC PRODUCTS CLUSTER MORIHOVOU SQ. 1 THESSALONIKI ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ
Advertisements

8 κανόνες της έξυπνης κατανάλω-σης Κλείσε τον κύκλο
Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας The “Export Expert” Initiative 39 th IATTO.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Οι ερωτήσεις συντάχθηκαν από τους μαθητές των τμημάτων ΣΤ1, ΣΤ2, ΣΤ3, με την αντίστοιχη καθοδήγηση από την εκπαιδευτικό. Το ερωτηματολόγιο.
“Η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό χώρο” Δημήτριος Β. Αποστολόπουλος Γεωπόνος MSc, MBA Πάτρα, 30/03/2013.
Ισορροπημένη διατροφή
ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ
“Capacity Building in Sustainable Public Procurement” Πρόγραμμα LIFE+ “Capacity Building in Sustainable Public Procurement” Πολύνα Γκιόκα Οικολογική Εταιρεία.
Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος COSMOTE
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Ελληνικό Πρωινό Greek Breakfast. Περιεχόμενα  Όραμα  Αποστολή  Φιλοσοφία Προγράμματος Ελληνικού Πρωινού  Εντάξεις Ξενοδοχείων  Διαδικασία Στήριξης.
Θεσσαλονίκη, 21/12/2009 Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Η σημασία και ο Ρόλος των ΤΠΕ στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας Βασίλης Θωμαΐδης Πρόεδρος.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΕΠΥ Α.Ε., 72 ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 Νικόλαος Π.
Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΤΟ ΕΡΓΟ ‘’TERRES D’ EAU’’ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΒΕΘ Το έργο συγχρηματοδοτείται.
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Οι σκοποί του «Δικτύου»… • Η υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων,
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
Νέες τάσεις της διεθνούς αγοράς Ελληνικά αγροτικά προϊόντα Προϋποθέσεις ανάδειξης σε ισχυρό εξαγωγικό «όπλο» ΥΠΕΞ – Δράσεις Οικονομικής Διπλωματίας: Υποστήριξη.
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διατροφής (16 Οκτωβρίου)
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Ημερίδα για το 7ο Π.Π. Ε&ΤΑ της ΕΕ ( ), 22 /09/2006 – Θεσ/νίκη Συμμετοχή & Αξιοποίηση της Ευρωπαϊκής Έρευνας στους τομείς των Κοινωνικών, Οικονομικών.
Βιολογικά προϊόντα..
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ
Βλάχου Χριστίνα Γεωπόνος Επιστήμονας&Τεχνολόγος Τροφίμων
PhiloxeniaPlus / forum Thessaloniki-Drama/ June 2013 Dr.Ευδοκία Μπαλαμόυ Υπεύθυνη Ομάδας Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Λάρνακας.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ
18η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
LIFE- ENVIRONMENT PROGRAMME ‘Starting with the promotion of IPP approach in Mediterranean countries’’ Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2005 Παρουσίαση Start-IPP.
Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ « ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ» ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Σύντομη Παρουσίαση Προγράμματος «Ενίσχυση της εξωστρέφειας των Αθηναϊκών Επιχειρήσεων» Δικαιούχος: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου – ΟΠΕ Α.Ε.
Ένα υγιεινό πρωινό θα πρέπει να περιλαμβάνει
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΕΛΛΗΝΟ- ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ KUZEY YUNANİSTAN YUNAN – TÜRK TİCARET ODASI GREEK- TURKISH CHAMBER OF NORTHERN GREECE ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-
τρώω καλύτερα ζω καλύτερα
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ.
Ποιότητα Τροφής και Είδη Καλλιεργειών
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σύνδεση Έρευνας και Παραγωγής – Συνεργασία ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ερ. Φορέων με Παραγωγικές Μονάδες, Διοίκηση και Διαχείριση.
“Νέες Εναλλακτικές Καλλιέργειες: Προοπτικές - Νέες Προτάσεις για την Αγροτική Οικονομία” 16 Μαΐου 2013 Κιλκίς.
ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:
Διονύσης Αναστάσιος Ομάδες Τροφών.
Η Φάρμα μας.
Το πρωινό αποτελεί, αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο γεύμα όλων μας! Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Αγγλικός όρος για το πρωινό («breakfast») σημαίνει «σπάσιμο.
Γεύματα και ομάδες τροφίμων
Ομάδες τροφών Παναγιώτα & Ζαχαρούλα.
Η πυραμίδα των τροφίμων!
Η βιολογική γεωργία ως μέσο για την ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας Χαρίκλεια Μινώτου Πρόεδρος AGRIBIOMEDITERRANEO 16/09/08.
Το πιο απαραίτητο υλικό για μια καλή σπιτική μαγειρική είναι η αγάπη για εκείνους για τους οποίους μαγειρεύεις Ομάδες τροφίμων.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΡΧΕΣ MARKETING ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ & ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΚΤ
"Υγειηνή Διατροφή" Τα παιδιά χρειάζονται μία ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του οργανισμού.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ¨Μέτρο, ποικιλία , ισορροπία¨ έχει
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ MASTER CHEF
Παρουσίαση Πρακτικής στην Κοινότητα (Α’ Εξάμηνο) Ιδιωτικό Διαιτολογικό Γραφείο Α. Παπαλαζάρου Γκίκας Κωνσταντίνος Α.Μ.:
Πληροφόρηση, υποστήριξη και συμβουλευτική για την επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ...ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ!
Διατροφή και Υγεία Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διατροφής (16 Οκτωβρίου) Δημοτικό Σχολείο Πολιχνίτου - Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου - Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων.
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Κλινική διαιτολόγια ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟΥ
Μια ή περισσότερες Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ελαιόλαδο?
ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
‘Περί ορέξεως…’ Project 2ου τετραμήνου
ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΤΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Ε
Η ελληνική κουζίνα και τα οφέλη της
Οριζόντια Προτεραιότητα & Εγκάρσιος Στόχος
« Μεσογειακή Διατροφή – Ομάδες Τροφίμων »
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Οικιακή Οικονομία Α’ Γυμνασίου Μάθημα 12ο. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ &ΨΩΜΙ
ΑΓΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ PHILOXENIA 2011 ORGANIC PRODUCTS CLUSTER MORIHOVOU SQ. 1 THESSALONIKI ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΔΒΠ) Δομή Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων:  Σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα  Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2006 από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ)  Εθνικής Εμβέλειας  Στόχος του ΔΒΠ είναι να αποτελέσει φορέα χάραξης στρατηγικής για την προώθηση των ελληνικών βιολογικών προϊόντων και την ενίσχυση του κλάδου, μέσω εισηγήσεων και στρατηγικών παρεμβάσεων σε κυβερνητικό επίπεδο  Είναι ένας οργανισμός που παρέχει εργαλεία και πληροφορίες για την εκπαίδευση των παραγωγών και συμβάλλει στην προώθηση των βιολογικών προϊόντων σε εταιρίες και καταναλωτές

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Τα μέλη του ΔΒΠ προέρχονται από όλη την Ελλάδα και περιλαμβάνουν:  Παραγωγούς Βιολογικών Προϊόντων  Επιχειρήσεις Μεταποίησης βιολογικών Προϊόντων  Πιστοποιητικοί Οργανισμοί  Ενώσεις  Οργανισμοί  Εκπαιδευτικά ιδρύματα

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Οι δράσεις του ΔΒΠ έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται βάσει των αναγκών του κλάδου και των αναγκών των μελών του Στόχοι των δράσεων Ενίσχυση, Υποστήριξη και Προώθηση του Κλάδου των Βιολογικών Προϊόντων Πληροφόρηση του Κοινού για τα Οφέλη από την Κατανάλωση Βιολογικών Προϊόντων

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  Σχεδιάζει και διοργανώνει εκδηλώσεις για τα μέλη με σκοπό την προώθηση των προϊόντων τους  Οργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια και εργαστήρια  Οργανώνει εκδηλώσεις επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιριών  Οργανώνει την κοινή συμμετοχή των μελών σε διάφορες εκθέσεις επιτυγχάνοντας οικονομικότερους όρους συμμετοχής

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ  Οργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού  Συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα  Ενημερώνει τα μέλη με ότι νεότερο υπάρχει σε σχέση με τις αγορές και τη βιολογική καλλιέργεια

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τι είναι τα βιολογικά προϊόντα; Προϊόντα που έχουν παραχθεί σύμφωνα με καθορισμένες προδιαγραφές. Η παραγωγή τους βασίζεται σε: Φυσικές διεργασίες, Απουσία συνθετικών λιπασμάτων Παρασιτοκτόνων Ρυθμιστών αύξησης Γενετικών τροποποιήσεων Αντιβιοτικών Ορμονών Πρόσθετων υλών

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Οφέλη Βιολογικών Προϊόντων για το περιβάλλον:  Αειφόρο ανάπτυξη και περιβάλλον  Φυσικές διεργασίες και χρήση εναλλακτικών μέσων φυτοπροστασίας  Χρήση ανανεώσιμων φυσικών πόρων  Βιοποικιλότητα του οικοσυστήματος  Μακροπρόθεσμη διατήρηση της γονιμότητας των εδαφών

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Γιατί να επιλέξω βιολογικά προϊόντα για την επιχείρησή μου;  Ο μέσος καταναλωτής σήμερα  Ανησυχεί περισσότερο για την υγιεινή & την ασφάλεια  Ενδιαφέρεται για την ποιότητα & τη διατροφική αξία  Ψάχνει περισσότερο και επιβραβεύει αυτό που αξίζει  Απαιτεί για το φαγητό του ιδιαιτερότητα, ιστορία, ταυτότητα  Διαμόρφωση νέων τάσεων και καινοτόμων κατηγοριών  Ανάδειξη εθνικής κουζίνας και διατροφικής κουλτούρας  Αξία παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Τα βιολογικά τρόφιμα είναι θρεπτικότερα! Έρευνες πιστοποιούν τη διατροφική αξία των βιολογικών τροφίμων & αποδεικνύουν… Χαμηλότερα επίπεδα νιτρικών στα βιολογικά λαχανικά. Υψηλότερη συγκέντρωση βιταμίνης C στις βιολογικές πατάτες & στα φυλλώδη λαχανικά. Υψηλότερη συγκέντρωση σιδήρου, μαγνησίου & φωσφόρου.

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΠΡΩΙΝΟ Γιατί το πρωινό;  Γιατί είναι ένα γεύμα που παρέχουν όλα τα ξενοδοχεία  Γιατί περιλαμβάνει προϊόντα που μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν από βιολογικά  Υπάρχει πρωτοβουλία και από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για την προώθηση του Ελληνικού Πρωινού βάσει βιολογικών και τοπικών προϊόντων

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΠΡΩΙΝΟ Τι μπορεί να περιλαμβάνει ένα βιολογικό πρωινό βασισμένο στην ελληνική διατροφική παράδοση;  Βιολογικά ροφήματα: Καφές, Γάλα, Αφεψήματα, διάφορα βότανα για τσάι  Χυμούς από φρούτα βιολογικής καλλιέργειας (πορτοκάλια, μήλα, μπανάνες, κλπ)  Γενικότερα βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα: φέτα, κίτρινα τυριά, γιαούρτι, βούτυρο  Βιολογικό ψωμί  Βιολογικές μαρμελάδες και μέλι  Προϊόντα βιολογικής κτηνοτροφίας: βιολογικά αυγά και αλλαντικά  Χρήση βιολογικού ελαιολάδου  Βιολογικά λαχανικά  Διάφορα βιολογικά προϊόντα (δημητριακά, τραχανάς, κους-κους, βρώμη, κλπ)

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Οφέλη για επιχειρήσεις  Θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα επιπλέον λογότυπο – αυτό του Ελληνικού Πρωινού στη βάση της πρωτοβουλίας του ΞΕΕ  Θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες ενός ιδιαίτερα στοχευμένου κοινού  Θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος  Θα παρέχει βελτιωμένες υπηρεσίες στους πελάτες

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Στοιχεία Επικοινωνίας: Άννα Κοκτσίδου Πλατεία Μοριχόβου Θεσσαλονίκη Τηλ.: (205) Website: