Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ: Με τη συμπλήρωση αυτού του μαθήματος ο μαθητής/τρια θα πρέπει να μπορεί να: Εξηγεί τη σημασία του προγεύματος τόσο για τον πελάτη, όσο και για την επιχείρηση. Ονομάζει τους χώρους παράθεσης προγεύματος σε ένα ξενοδοχείο. Ονομάζει τα τρία είδη προγεύματος. Αναγνωρίζει μενού ηπειρωτικού προγεύματος.

2 1.ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ
Για τον πελάτη: Καλή διατροφή Ενέργεια Προδιάθεση / εντυπώσεις Ίσως το μόνο φαγητό πριν το δείπνο Τελευταία εντύπωση πριν την αναχώρηση

3 1.ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ
Για το ξενοδοχείο: Έσοδα Διατήρηση επαφής με τον πελάτη Δημιουργία εντυπώσεων Παροχή κινήτρων για γεύμα ή/και δείπνο

4 2.ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ
Στο ξενοδοχείο: Ειδική αίθουσα προγευμάτων Καφετέρια Εστιατόριο Δωμάτιο πελάτη Ανοικτοί χώροι: Κήπος, βεράντα, διπλά από πισίνα

5 ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

6 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ

8 3.ΕΙΔΗ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ( CONTINENTAL BREAKFAST)
ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΤΟΓΕΥΜΑ (ENGLISH BREAKFAST) ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ (ΜΠΟΥΦΕ) AMERICAN BREAKFAST (BUFFET)

9 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Αποτελείται από: Χυμούς φρούτων Αρτοποιήματα
Άλειμμα ψωμιού Ζεστά ροφήματα

10 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Χυμοί φρούτων: Πορτοκάλι Γκρέιπφρουτ Ανανάς Μήλο
Ντομάτα Ροδάκινο

11 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Αρτοποιήματα: Φρυγανιές Ψωμί (ποικιλία) Κρουασάν
Γλύκισμα Άλλα …

12 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Άλειμμα ψωμιού: Βούτυρο Μαργαρίνη
Μαρμελάδες (ποικιλία) Μέλι

13 Ζεστά ροφήματα: 4.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΕΥΜΑ Καφές – φίλτρου Στιγμιαίος
Χωρίς καφεΐνη Τσάι κανονικό Τσάι χωρίς καφεΐνη Ζεστή σοκολάτα Γάλα

14 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ - Κορν φλέϊκς ή πόριτζ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ
ΜΕΝΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ ΧΥΜΟΣ ΦΡΟΥΤΩΝ - Πορτοκάλι, μήλο, ροδάκινο, γκρέιπφρουτ ΡΟΦΗΜΑΤΑ - Καφές, τσάι, ζεστή σοκολάτα, στιγμιαίος καφές ΨΩΜΙ - Άσπρες ή μαύρες φρυγανιές, κρουασάν. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ - Κορν φλέϊκς ή πόριτζ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ

15 ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ Ποια η σημασία του προγεύματος για τον πελάτη και την επιχείρηση; Ποιοι είναι οι χώροι παράθεσης προγεύματος σε ένα ξενοδοχείο; Ποια είναι τα τρία είδη προγεύματος; Να σχεδιάσετε μενού ηπειρωτικού προγεύματος.


Κατέβασμα ppt "ΕΝΟΤΗΤΑ:7 ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google