Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το πρωινό αποτελεί, αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο γεύμα όλων μας! Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Αγγλικός όρος για το πρωινό («breakfast») σημαίνει «σπάσιμο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το πρωινό αποτελεί, αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο γεύμα όλων μας! Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Αγγλικός όρος για το πρωινό («breakfast») σημαίνει «σπάσιμο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το πρωινό αποτελεί, αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο γεύμα όλων μας! Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Αγγλικός όρος για το πρωινό («breakfast») σημαίνει «σπάσιμο της νηστείας» («break the fast»). Ο οργανισμός, μετά την ολονύκτια νηστεία και αφού έχει καταναλώσει όλη την αποθηκευμένη ενέργεια, έχει ανάγκη νέα εφόδια για να μπορέσει να ξεκινήσει σωστά την μέρα του.

3 1.Δημητριακά ολικής άλεσης αναμειγμένα με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και 1 ποτήρι γάλα ή γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 2.Δημητριακά ολικής άλεσης με σταφίδες, μπανάνα και 1 ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών. 3.Ομελέτα με λαχανικά και τριμμένο τυρί πάνω σε ψωμί ολικής άλεσης και 1 ποτήρι φυσικό χυμό φρούτου 4.Γιαούρτι χαμηλών λιπαρών αναμειγμένο με κομματάκια μήλου και δημητριακά ολικής άλεσης. Συνοδέψτε με ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι


Κατέβασμα ppt "Το πρωινό αποτελεί, αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο γεύμα όλων μας! Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Αγγλικός όρος για το πρωινό («breakfast») σημαίνει «σπάσιμο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google