Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Οι σκοποί του «Δικτύου»… • Η υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Οι σκοποί του «Δικτύου»… • Η υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

2

3

4 Οι σκοποί του «Δικτύου»… • Η υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων, με τη διασύνδεσή τους με την επιχειρηματική κοινότητα του Βορειοελλαδικού Τόξου. • Η προώθηση της διασύνδεσης των επιχειρήσεων με τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. • Η προώθηση της έννοιας της κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης των επιχειρήσεων και η προαγωγή της ιδέας της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας. • Το Δίκτυο κινητοποιεί τις επιχειρήσεις και αξιολογεί, αναπτύσσει και προωθεί εργαλεία για την εφαρμογή των αρχών του, τόσο προς το εσωτερικό, όσο και προς το εξωτερικό.

5 Οι φορείς που έχουν υποστηριχθεί μέχρι σήμερα

6

7 Ενισχύσεις 2013 & 2014 (ενδεικτικά …)  Δωρεά δυο λεωφορείων και ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με τη χρηματοδότηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχανιών Μεταποίησης και Εταιρειών Εμπορίας Καπνού, αξίας περίπου 60.000 €,  Διανομή τροφίμων, όπως νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα, φρούτα, κονσέρβες, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, όσπρια, αναψυκτικά, ζάχαρη, ρύζι, κρουασάν, δημητριακά και μπισκότα, ψωμί, ελιές, λάδι, αλλαντικά, κλπ, σε ιδρύματα και κυρίως σε συσσίτια ενοριών και φορέων διανομής τροφίμων για την κάλυψη αναγκών συνανθρώπων μας, που συνιστούν προσφορά άνω των 60.000 μερίδων έτοιμου φαγητού,  Διανομή απορρυπαντικών, ειδών ατομικής υγιεινής, ειδών ένδυσης και υπόδησης,  Αγορά και εγκατάσταση μηχανημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες των ιδρυμάτων: καταψύκτες, κουζίνες, θερμοσίφωνες, τηλεοράσεις, κλπ,  Υλοποίηση επισκευαστικών και βελτιωτικών ενεργειών των εγκαταστάσεων φορέων και ιδρυμάτων,  Συγκέντρωση ποσού άνω των 22.000 € από μέλη των φορέων που συμμετέχουν στο «Δίκτυο», και,  Διανομή παιχνιδιών, ρολογιών, φωτογραφικών μηχανών και χρηματικών ενισχύσεων σε ιδρύματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

8

9

10

11

12 Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης


Κατέβασμα ppt "Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Οι σκοποί του «Δικτύου»… • Η υποστήριξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google