Ονόματα: Μπατσίλα-Ρόσκα Άντρεα,Μαλεκκίδης Αντρέας,Μαυρομμάτης Αλέξανδρος, Χρυσοστόμου Μάριος Τάξη:Β’8 Ομάδα:Πελλοπλάσματα.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Πηνελόπη Χρίστου Γεωργία Ευαγόρου Άντρη Ευαγόρου Georgina Metcaffe.
Black team B8 Μιχάλης Νατιώτης Ονησίφορος Παφίτης Μίκης Ανδρέου
Η ιστορία του Πέπε.
The Warriors of Art Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
Quiz για το διαδίκτυο !.
 THE BLUES  ΚΑΛΩΣΥΝΑΤΟΥ Νικολεττα Καραολης μιχαλης
Ο μυστηριώδης θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο!!!
Καλιτεχνες β’6 Ανδρέας Παπαλουκάς Σίμος Κατσιάρης
Μαυρογιάκουμου Αντωνία Γκιουστερακλί Κιουρζάρα.  Βαν Γκογκ:στενός φίλος του Αρμάντο Φερνάντο  Eduard Cardon: κριτικός τέχνης  Naudet: αγοραστής του.
1 Δορυφορικό 3 ης Ομάδας. 2 ΕΜΕΙΣ πώς βλέπουμε το Λόγο του Θεού;
Τάξη:Β’6 Ονόματα Μελών: ~Ηρόδοτος Σασάκαρος ~Πιστέντης Αντρέας ~Γεωργίου Μάρκος ~ Δημιτριάδου Μαρία ~Ζαντίτ Στέφανος.
Μιχάλης Στυλιανού Δαμιανός Παναγιώτου Μιχαέλλα Μιχαήλ Άντρη Πηλαβάκη Λαμπρινή Σάββα.
Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο.
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
Ο ΡΟΖ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ
Το παιχνίδι με τα αναψυκτικά
Τμήμα: Β’6 Σχ. Χρονιά: Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΤΖΑΙ ΔΚΙΟ ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ
 Ένας ιμπρεσιονιστής ζωγράφος βρίσκεται νεκρός στο Γκραν Ζάτ.  Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες έπειτα από ένα ανώνυμο σημείωμα.  Ενώ ο πίνακας είχε τελειώσει.
Αυτοεκτίμηση Σεβασμός Αγάπη
paint masters A7 Παναγιώτης Αλεξάνδρου Ζήνωνας Βασιλειάδης
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Έχεις δύο επιλογές! από το
 ΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΖΑΤ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.  ΤΟ ΓΡΑΝΤ ΖΑΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.  Ο ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΜΑΝΤΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ.
Μια ιστορία για δύο βότσαλα Πάνω σε φωτογραφίες της Κίνας!
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
Της Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου
Ο Μυστηριώδες Θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο Παρουσίαση: Άννη Χατζιατριάν Μαρία Χατζηγεωργίου Δημήτρης Ιλίτζεβ.
Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΌΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΕΦΗΒΕΙΑ.
U 4 energy ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΞΗ.
6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο Μίλα, μη φοβάσαι! Το υλικό είναι από την ιστοσελίδα
Ευαγγελία Στυλιανού Α’4
Το εἶναι και το φαίνεσθαι στην Ελένη του Ευριπίδη
ΦΑΓΑΝΑΣ & ΥΙΟΙ LTD A’4 ΕΛΛΗ ΠΑΡΠΑ ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΕΛ ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΕΑΡΧΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΗ.
Επιβλεπων καθηγητησ:γεωργιοσ καπετανακησ
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Σχολικός Εκφοβισμός School Bullying.
ΤΥΠΟΙ ΠΕΛΑΤΩΝ 1 Κοινωνικός, απρόσεκτος, βιαστικός, φλύαρος, παραπονούμενος, συνεσταλμένος.
ΑΡΧΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ.
ΤΑΞΗ:Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΥΚΗΣ
Ο Γύζης και η «ζουρλοκαντέρω» Άρθρο του Ζενάκου Αυγουστίνου στο «Τεχνηέντως» ΜΑΘΗΜΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ, ΑΝΑΠΛ.
O ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΚΟΣ
OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 14 ο μαθητικό συνέδριο με θέμα περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές της αειφορίας «Αυτός ο κόσμος.
Και όμως, είναι αλήθεια. Οι γόβες της Ευτέρπης έχουν «σκοτώσει» τον αντρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, του Κλέαρχου, ενός καθ’
Έρευνα με ερωτηματολόγιο σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου του 3 ου Γυμνασίου Βύρωνα Σχολική χρονιά Η φιλία στην αρχή της εφηβείας.
17/9/15 ΣΤ2. Το όνομα του συγγραφέα είναι Γουέντι Σμιθ.
Ομαδική εργασία Ελένη Μπαμπίλα Σχολική Σύμβουλος.
 Με τον όρο Τέχνες εννοείται η ανθρώπινη δραστηριότητα ή δημιουργία που είναι σημαντική εξαιτίας της έλξης που προκαλεί στις ανθρώπινες αισθήσεις, διεγείροντας.
6ο Δημοτικό σχολείο Αρτέμιδος Ομάδα CBoys
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Η δύναμη της εικόνας Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»
ΦΙΛΙΑ Η έννοια της φιλίας Οι διαφορές φιλίας-παρέας
Προετοιμασία της Βιβλικής
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Φύλο εργασίας :στο σώμα του ανθρώπου, έκοψαν και κόλλησαν εικόνες ,όπου το σώμα λέει ΝΑΙ (ευχάριστα αγγίσματα)
Ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ
ΑσφΑλεια στο διαδΙκτΥο
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
«Χριστός Ανέστη!» Π.Γ.Ε.Σ.Σ. Τάξη: Β2
Κυκλοφοριακή Αγωγή Στο πρόγραμμα αυτό συμμετείχε το σχολείο μας (Ειδικό Κωφών & βαρήκοων Ιωαννίνων), καθώς και το Ειδικό Τυφλών Ιωαννίνων.
Η φιλία στην αρχή της εφηβείας
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ονόματα: Μπατσίλα-Ρόσκα Άντρεα,Μαλεκκίδης Αντρέας,Μαυρομμάτης Αλέξανδρος, Χρυσοστόμου Μάριος Τάξη:Β’8 Ομάδα:Πελλοπλάσματα

1 η εφημερίδα • Το σώμα του νεκρού βρέθηκε δίπλα από την λίμνη στο Γραντ Ζατ. • Η αστυνομία βρείτε το πτώμα μετά από ένα ανώνυμο σημείωμα που παρέδωσε ένα νεαρό αγόρι. • Μαζί του βρέθηκε και μια ζώγραφια με μια σκηνή από το Γραντ Ζατ. • Η ζωγραφιά είχε από πίσω την λέξη «απορρίφθηκε». • Το σώμα του νεκρού δεν είχε εξωτερικές κακώσεις ή πληγές. • Όλα αυτά σύμβηκαν την ίδια μέρα των εγκαινιών της 8 ης έκθεσης των Ιμπρεσιονιστών.

2 η εφημερίδα • Ο Μονέ και ο Βαν Γκογκ μιλούν για τον φίλο τους • Ο Βαν Γκογκ μασ λέει πως συναντήθηκε πριν από δύο μέρες με τον φίλο του και φενόταν πολύ λυπημένος.Ακόμη δεν ήξερε την απόφαση της επιτροπής του Salon.Μπορεί να μην άνδεξε την απόρηψει της επιτροπής και για αυτό να έβαλε τέλος στη ζωή του. • Παράλληλα έχουμε τον Μονέ ο οποίος διαφωνεί με τον Βαν Γκογκ.Δέν πιστέυει πως ο φίλος του θα μπορούσε ποτέ να βάλει ένα τέλος στη ζωή του,παρόλο τις δυσκολίες που θα αντίκριζε.Πιστέυει ακόμη πώς σε λίγο χρονικό διάστημα θα γινόταν πολύ επιτυχημένος ζωγράφος.

3 η εφημερίδα Ο ιδιοκτήτης καταστήματος υλικών τεχνών από το οποίο ο Φερνάντο ψώνιζε συχνά μας λέει τι υλικά συνήθηζε να αγοράζει από το κατάστημά του ο Φερνάντο.

4 η εφημερίδα • Αγωνία και ένταση νιώθουν οι Ιμπρεσιονιστές μετά το θάνατο του Φερνάντο γιατί φοβούνται πως ο θάνατος του Φερνάντο είναι μια προσπάθεια δυσφήμισηςτου κινήματος τςν Ιμπρεσινιστών. • Ο θάνατος του καλλιτέχνη παραμένει ένα μυστήριο.

5 η εφημερίδα • Η αστυνομία έκανε έρευνες στο στούντιο του καλλιτέχνη το όποιο βρίσκετε στην οδό Rue Laval. • Το στούντιο του καλλιτέχνη βρίσκετε στην σοφίτα ενός σπιτιού και φωτίζετε από ένα παράθυρο. • Το στούντιο ήταν τόσο ασυγύριστο που έμοιαζε λες και κάποιος προσπάθησε να το ληστέψει. • Υπήρχαν πράγματα παντού τόσα πολλά που δεν φαινόταν το πάτωμα. • Στην σοφίτα οι αστυνόμοι βρήκαν φωτογραφίες η οποίες είχαν τραβηχτή μαυρόασπρες. • Ο Φερνάντο του είχε ζητήσει να βγάλει φωτογραφία το πάρκο.

6 η εφημερίδα • Η αστυνομία ερευνά την φωτογραφία που βρήκε στην σοφίτα. • Ζητήθηκε Βοήθεια από ζωγράφους του κύκλου του καλλιτέχνη ώστε η έρευνες να ολοκληρωθούν. Βαν Γκογκ • Ήταν στενός φίλος του Φερνάντο. • Ο Φερνάντο συχνά βρισκόταν στο πάρκο για να τελειοποίηση το σχέδιο του. • Δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Μονέ • Ο Φερνάντο έκανε πολλές έρευνες για το σχέδιό του

7 η εφημερίδα • Εδώ δεν έχουμε πολλές σημαντικές πληροφορίες. • Ο Le Pelletfier,συμφοιτητής του Φερνάντο,λέει πως ο Φερνάντο ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ζωγράφος.Δυστυχώς όμως η επιμονή του να ακολουθήσει την ιδεολογία των Ιμπρεσιονιστών των σκότωσε.

8 η εφημερίδα • Εδώ μαθένουμε πως οι πίνακες του Φερνάντο πουλούνται με γοργό ρυθμό στην γαλλερύ Pere Malgras • Έτσι καταλαβαίνουμε πως η ανταμοιβία τον περισσότερων ζωγράφων δεν υπάρχει. • Τα λεφτά που μαζεύονται από τους πίνακες του Φερνάντο δεν θα μπορέσουν ποτέ να φτάσουν στα χέρια του,δυστυχώς.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Για να φτάσουμε σε ένα γενικό συμπέρασμα,σαν ομάδα,προσπαθήσαμε να πιάσουμε όλα τα στίχοια από την αρχή με σειρά καταλλήγοντας σε ένα τέλος.Δεν πετύχαμε όμως τον στόχο μας.Αυτό διότι οι εφημερίδες που είχαμε στην διάθεσή μας,μας μπέρδευαν.Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια λίγο πιό μεγάλη έρευνα στο διαδίκτυο.Με αυτή την έρευνα μάθαμε πώς το αληθινό όνομα του ζωγράφου ήταν Ζορζ Πιερ.