Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

17/9/15 ΣΤ2. Το όνομα του συγγραφέα είναι Γουέντι Σμιθ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "17/9/15 ΣΤ2. Το όνομα του συγγραφέα είναι Γουέντι Σμιθ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 17/9/15 ΣΤ2

2 Το όνομα του συγγραφέα είναι Γουέντι Σμιθ.

3 Η στέγη του Δημοτικού Σχολείου Γκρέι Τάουερς έχει περισσότερες τρύπες από ότι μια διχτυωτή φανέλα. Όταν το προσωπικό του σχολείου διοργανώνει ένα πανηγύρι για να πληρωθούν οι επισκευές και να σωθεί το σχολείο, έτσι ώστε να ξεκινήσει η νέα σχολική χρόνια χωρίς αλλαγές, διότι τα παιδία αγαπούν πολύ αυτό το σχολειό και δεν θέλουν να το δουν σε άλλα χέρια εκτός από τα παιδικά.

4 Ο Τσάρλι αποφασίζει να βοηθήσει ώστε να έχει μεγάλη επιτυχία. Όμως κάποιος άλλος επιδιώκει ακριβώς το αντίθετο. Το πανηγύρι αρχίζει αλλά ο μυστηριώδης άνθρωπος το χαλάει. Η αστυνομία με τη βοήθεια του Τσάρλι καταφέρνει να τον πιάσει..

5 Έτσι ο μυστηριώδης άνθρωπος αναγκάζεται να δώσει τα λεφτά για το σχολείο και όλοι ήταν χαρούμενοι και ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με χαρά και ευχάριστη διάθεση.

6 Το όνομα του είναι Τσάρλι, είναι 12 χρονών και είναι καλός στη ζωγραφική. Είναι πολύ εργατικός και βοηθά τους συνανθρώπους του με όποιον τρόπο μπορεί.

7

8 Ξαφνικά την ώρα που άρχιζε το πανηγύρι ένας άραβας αποφάσισε να πληρώσει για το σχολείο διότι ήταν ο άντρας της διευθύντριας του σχολείου και δεν ήθελε να βλέπει άλλο τη γυναίκα του στενοχωρημένη.

9 Στο τέλος ο περιπετειώδης άντρας πιάνεται από την αστυνομία και αναγκάζεται να πληρώσει για το σχολείο.

10 Στο τέλος το σχολείο δεν καταφέρνει να φτιάχνει όμως στη θέση του φτιάχτηκε μια εθελοντική οργάνωση που βοηθά πολλές οικογένειες να ανταπεξέλθουν στην κρίση.

11 Το βιβλίο ήταν πολύ ωραίο και με κρατούσε συνεχεία σε αγωνία για το τι θα γίνει. Ελπίζω να διαβαστεί αυτό το βιβλιο από πολλούς αναγνώστες διότι αξίζει τον κόπο.

12 Ο συγκεκριμένος συγγραφέας είναι από τους αγαπημένους μου και πιστεύω να βγάλει και άλλα βιβλία διότι γράφει βιβλία που με ενδιαφέρoυν.


Κατέβασμα ppt "17/9/15 ΣΤ2. Το όνομα του συγγραφέα είναι Γουέντι Σμιθ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google