Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ασφάλεια στο διαδίκτυο"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Σήλια Και Βαία

2 Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Το Διαδίκτυο μορφώνει και ψυχαγωγεί. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν και προβλήματα αν υπάρξει ασυδοσία στον τρόπο που χρησιμοποιείται.

3 Για αυτό: Δεν δίνω σε κανέναν, ακόμα και στον καλύτερό μου φίλο, τον κωδικό πρόσβασης μου στο Διαδίκτυο. Τα μόνα άτομα που θα πρέπει να γνωρίζουν τον κωδικό είναι οι γονείς μου.

4 Δεν απαντώ σε ηλεκτρονικά μηνύματα που με κάνουν να αισθάνομαι «άβολα»
Δεν απαντώ σε ηλεκτρονικά μηνύματα που με κάνουν να αισθάνομαι «άβολα». Σε περίπτωση που λάβω ένα τέτοιο μήνυμα, δεν διστάζω να το πω στους γονείς μου ή σε κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύομαι.

5 Αν αισθανθώ άβολα την ώρα που συνομιλώ μέσω chatroom διακόπτω αμέσως τη συνομιλία.

6 Αποφεύγω να στείλω τη φωτογραφία μου και τα προσωπικά στοιχεία μου μέσω διαδικτύου σε άγνωστο. Ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, ο αριθμός του κινητού μου τηλεφώνου, η διεύθυνση του σχολείου μου, η περιοχή όπου μένω και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου.

7 Εγώ πρέπει να μάθω ότι πολλά απ' όσα βλέπω στο διαδίκτυο μπορεί να μην είναι αληθινά. Να ξέρω ότι όταν συνομιλω με κάποιον στο διαδίκτυο, δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είναι και ότι τα ονόματα που χρησιμοποιούνται είναι συχνά ψευδώνυμα. Σκέφτομαι πολύ καλά πριν αποφασίσω να συναντηθώ με κάποιο άτομο που γνωρίζω στο διαδίκτυο. Ζητάω την άποψη των γονιών μου σχετικά με αυτό το θέμα.

8 Μιλάω στους γονείς μου για τα όσα βλέπω και ζω όταν «σερφάρω» στο Internet.


Κατέβασμα ppt "Ασφάλεια στο διαδίκτυο"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google