Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ.
ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ. ΤΙΤΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ : ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 1

2 Γκοτςης ταςος Φιλία για μένα σημαίνει η ειλικρίνεια, το να είσαι εχέμυθος , να κάνεις παρέα, να περνάς καλά , να παίζεις , να βοηθούν ο ένας τον άλλον στις καλές και δύσκολες στιγμές.

3 Κακουρος κων/νος Φιλία για μένα σημαίνει εμπιστοσύνη, στήριξη και αγάπη, είναι ένας δεσμός ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα άτομα που μαθαίνουν να ζουν μεταξύ τους αρμονικά και να περνούν μαζί την καθημερινότητά τους. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε καθένας μας προσπαθεί να αποκτήσει φίλους που να μπορούν να του συμπαρασταθούν σε δύσκολες στιγμές. Φιλία Αγάπη Συντροφιά Ανιδιοτέλεια Ισότητα Επιμονή Γενναιοδωρία

4 Καρβουνιαρης μαριος Φιλία για μένα είναι από τα σημαντικότερα αγαθά που υπάρχουν στη ζωή του ανθρώπου. Είναι ένας δεσμός ανάμεσα σε δυο ή περισσότερα άτομα τα οποία μαθαίνουν να ζουν μεταξύ τους αρμονικά και να περνούν μαζί την καθημερινότητά τους.

5 Λεκκας γιωργος Φιλία είναι για μένα η ειλικρίνεια μεταξύ δύο φίλων, να υπάρχει εμπιστοσύνη και αγάπη. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις φίλους γιατί περνάς όμορφα τον ελεύθερο χρόνο σου, έχεις κάποιον να του λες τα προβλήματα και τα συναισθήματά σου. Επίσης ένας φίλος μπορεί να ολοκληρώσει ένα κομμάτι της ζωής σου.

6 Ρουμελιωτης νικος Για εμένα η φιλία είναι κάτι πολύτιμο γιατί οι φίλοι σ’ αγαπάνε και σε προστατεύουν και εγώ τη φιλία τη βρήκα σε ένα άτομο όπου τον εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεται.

7 Σουκουλη μαρινα Η φιλία για μένα σημαίνει εμπιστοσύνη προς τον φίλο μας, αλληλοσεβασμό ο ένας στον άλλον. Ανάμεσα στους φίλους πρέπει να υπάρχει εχεμυθεία και συμπόνια. Οι φίλοι να βοηθούν ο ένας τον άλλον και να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

8 ςτεφη χριςτινα Φιλία για μένα σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε φίλους για να τους λέμε τα προβλήματα μας που μας απασχολούν και αυτοί πρέπει να μας λένε για τα προβλήματα τους και να τα συζητάμε. Φίλους μπορούμε να έχουμε και αγόρια και κορίτσια, φίλους πρέπει να έχουμε για να πηγαίνουμε μαζί τους βόλτες, για να μαθαίνουμε τα νέα τους και να μαθαίνουμε κάποια πράγματα που εμείς δεν τα ξέραμε και αυτοί από εμάς και να λέμε αστεία μεταξύ μας.

9 Ταμπαχανιωτη κων/να Η φιλία είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου. Οι φίλοι υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον, τους βοηθάνε στις δύσκολες στιγμές και είναι πιστοί. Δηλαδή, δεν λέει ο ένας στον άλλο φίλο ψέματα και δεν μαρτυράει τα μυστικά του. Ο φίλος πρέπει να είναι καλός και να αγαπάει ο ένας τον άλλον. Στη φιλία πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη και ο φίλος να τον αγαπάει για τα καλά του. Οι φίλοι πρέπει να δέχονται τις απόψεις των άλλων , ακόμα κι αν δεν συμφωνούν. Ο ένας εκφράζει τις απόψεις, τις σκέψεις και συναισθήματα που νιώθει στον άλλον. Ο φίλος μπορεί να περάσει από πεδιάδες και βουνά για να συναντηθούν και να ανταμωθούν. Μέσα από τη φιλία διαμορφώνουμε τον κοινωνικό και ψυχικό χαρακτήρα μας . Το σημαντικότερο όμως στη φιλία είναι η αγάπη. Η φιλία είναι το παν!

10 Τςογκας γιαννης Φιλία σημαίνει να έχεις φίλους και να παιρνάς καλά μαζί τους, όπως να διασκεδάζεις. Οι φίλοι συμβουλεύουν και βοηθούν στις δύσκολες στιγμές και χαίρονται στις όμορφες στιγμές.

11 Φιλη αναςταςια Φιλία για μένα είναι τα πάντα. Χωρίς αυτήν νιώθω σαν να μου λείπει κάτι. Σαν να τα έχω όλα, κάτι που θέλω πολύ. Η φιλία για μένα είναι σημαντική. Μπορείς να εμπιστεύεσαι τους φίλους σου, μπορείς να διασκεδάζεις μαζί τους και άλλα πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους. Οι φίλοι διορθώνουν τα ελαττώματά μας. Την φιλία την βρήκα σε 4 άτομα.

12 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΎ!!!!!!!!!!!!!!


Κατέβασμα ppt "ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΚΖ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google