GLOBAL COLLEGE Security Services & VIP Protection.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ Επαγγελματικά Λύκεια & Σχολές
Advertisements

OHSAS – ΕΛΟΤ 1801.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – • Λειτουργεί.
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Γαλλικό Ινστιτούτο Κύπρου
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ενημερωτική παρουσίαση για μαθητές
ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 3.3 Χαρακτηριστικά των δικτύων για τα προγράμματα κινητικότητας: IVT, PLM, VETPRO.
ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το μέλλον έρχεται προς το παρόν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Κάθε πρόβλεψη είναι αδύνατη. Μιχάλης Δερτούζος Διακεκριμένος καθηγητής στο.
Οργανωση & Διοικηση επΙχΕΙΡΗσεων τροφιμων & Γεωργιασ
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
Παρουσίαση : Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Επίκ. Καθηγητής.
Στόχοι 1.Σχεδιασμός υψηλού επιπέδου προγραμμάτων σπουδών 2.Η προαγωγή των Μαθηματικών επιστημών μέσω της επιστημονικής έρευνας 3.Η δημιουργία ικανών και.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 7/12/2011 Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας Γραφείο Διασύνδεσης Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης.
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ Αθήνας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΘΗΝΑΣ Γραφείο Διασύνδεσης ΤΕΙ.
Αξιολόγηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από την CRE Χρονικό πλαίσιο αξιολόγησης Αυτοαξιολόγηση: Αξιολόγηση από CRE: Δημοσίευση εκθέσεων:
5ο επιστημονικΟ πεδΙο Γιανναράκης Μιχάλης Βαΐτσης Φίλιππος.
Οικονομολόγος Ορισμός Ικανότητες-Δεξιότητες Συνθήκες Εργασίας
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ  Αποτελεί ένα από τα τέσσερα τμήματα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Αγωγής.  Υπήρξε το πολυπληθέστερο.
«Πως Επιλέγω το Μεταπτυχιακό που μου ταιριάζει: Κριτήρια & Μηχανισμοί» «Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Λένα Κυριάκου Εργασιακή.
Γραφείο Διασύνδεσης Πα.Μακ. 1 Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί από το 1994, προσανατολισμένο στην άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.
Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”
ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π.Τ.Δ.Ε.) του Α.Π.Θ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών.
Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Πτυχίο Δημοσιογραφίας Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Σπουδάζοντας Χημεία στο Α.Π.Θ. Ευαγγελία Α. Βαρέλλα
ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Οι Άνθρωποι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο κάθε Οργανισμού Η Ανάπτυξη του Προσωπικού μπορεί να γίνει με τρόπο ωφέλιμο και για τον Ίδιο.
Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, Επικ. Καθηγητής Π. Σ. Ε
ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»
Καλώς ήρθατε στο Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής.
Οι σπουδές στην Ελλάδα. Σπουδές ανά πεδίο. Χρονική διάρκεια σπουδών.
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Ο τομέας της Πληροφορικής
Δ.Π.Μ.Σ. «Πληροφορική και Διοίκηση»
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Κέντρο Υποστήριξης Τεχνολογιών Πληροφορικής 1 Υπηρεσίες Κέντρου Υποστήριξης Τεχνολογιών Πληροφορικής ΚΥΤΠ (1) Η.
Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ. Φιλοσοφική Σχολή ΑΠΘ Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής.
1 Παρουσίαση της Φιλοσοφίας των Πρακτικών Ασκήσεων στο ΤΕΠΑΕΣ ΠΕΡΣΑ ΦΩΚΙΑΛΗ Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επιστ. Υπεύθυνη Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης ΤΕΠΑΕΣ.
Τμήμα επιστημών προσχολικής αγωγής & εκπαίδευσης Μια πρώτη ματιά...
Παρουσίαση Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών
ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Ανάπτυξη και προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας- Έρευνα για την στάση των φοιτητών.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
European Students of Industrial Engineering and Management ESTIEM ESTIEM European Students of Industrial Engineering and Management LG Chios.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Εισδοχή Ελλαδιτών Υποψηφίων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο.
Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
6ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπεύθυνοι ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Παπακίτσος Ευάγγελος Θεολογής Ευάγγελος
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
© 2015 Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου Δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Προηγμένα Συστήματα Παραγωγής, Αυτοματισμού και Ρομποτικής» ( Φασουλάς Γιάννης Επίκουρος.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
Δημόσιος Vs Ιδιωτικός Τομέας Διαφορές - Ομοιότητες.
1. 2 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 3 ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ Αυτοχρηματοδοτούμενα Προγράμματα Αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά από τον ΔΟΑΤΑΠ Συνεργασίες με Πανεπιστήμια Εξωτερικού.
Παρουσίαση Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών
Ημέρα Καριέρας Λάρισα, 25 Απριλίου 2012
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΟΜΙΛΟΣ SINGULARLOGIC Στέλιος Τζανής Business Solutions Expert
Το νέο Γενικό Λύκειο Ν.4327/2015.
ΕΠΑΛ … τι είναι; Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας
Απ’ το ΚΕΔΔΥ στο ΚΕΔΔΥ Ξάνθη 21/3/2017.
(Marketing) Εμπορίας & Διαφήμισης ΑΤΕΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τμήμα
Πολιτική Παιδεία Α’ Λυκείου Διδάσκων: Κοψιδάς Οδυσσέας
ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.
Οι σπουδές στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Α. Π. Θ. Δ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ)
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

GLOBAL COLLEGE Security Services & VIP Protection

Global College Το Κολέγιο Global είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά ινστιτούτα στην Κύπρο. Προσφέρει μία ποικιλία πτυχίων και κλάδων, τα οποία ελκύουν φοιτητές απ’ όλο τον κόσμο. Το Τμήμα Ασφαλείας και Προστασίας VIP είναι πλήρως αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και οι φοιτητές δικαιούνται κρατική χορηγία.

Το κολέγιο Global προσφέρει ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ασφαλείας και Προστασίας VIP, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας όλων των βαθμίδων. Σε αυτό το πρόγραμμα, οι επιτυχημένοι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό, δίπλωμα ή ακόμη και πτυχίο. Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και μπορεί να ολοκληρωθεί σαν part time ή full time.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: Nέους Eιδικούς Aσφαλείας Στρατιωτικούς ή πρώην Στρατιωτικούς Αστυνομικούς ή πρώην Αστυνομικούς Προσωπικό Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης Διοικητικό Προσωπικό Προσωπικό λιμένα και αερολιμένα Άτομα που επιθυμούν να επιδιώξουν μία καριέρα στον κλάδο προστασίας επισήμων.

Τι έχει να προσφέρει το πρόγραμμα: Εκτεταμένη γνώση σε διάφορα πεδία όπως: Διαχείριση Ασφαλείας Απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία επιχειρήσεων Ασφάλεια Εγκαταστάσεων Εκτίμηση και Διαχείριση Κινδύνου Διαχείριση κρίσεων και καταστροφών Εγκληματικότητα εντός οργανισμών / επιχειρήσεων Βιομηχανική κατασκοπεία - αντικατασκοπεία Πολιτική Ασφαλείας Πρώτες Βοήθειες Πολεμικές Τέχνες/Αυτοάμυνα Ασφάλεια Πληροφορικών Συστημάτων

Μαθήματα Γενικής Παιδείας: Το περιεχόμενο του προγράμματος Ασφαλείας και Προστασίας VIP , στοχεύει στο να προσφέρει στους φοιτητές μία ισχυρή ακαδημαϊκή βάση και εξοικείωση με πεδία μελέτης τα οποία συνεισφέρουν ποικιλοτρόπως στην Ασφάλεια : Ψυχολογία Κοινωνιολογία Δημόσιες Σχέσεις Πληροφορική Διοίκηση Επιχειρήσεων Νομοθεσία

Μαθήματα Ασφαλείας: Τα μαθήματα Ασφαλείας είναι σχεδιασμένα για να εισάγουν τους μαθητές στο πεδίο των σπουδών της Ασφάλειας και να επεκτείνουν τη γνώση και την κατανόησή τους σε θέματα Ασφάλειας και Προστασίας VIP. Τα μαθήματα αυτά διδάσκονται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και καθηγητές με πολυετή ακαδημαϊκή και επιχειρησιακή εμπειρία. Οι φοιτητές επίσης, παρακινούνται να παρακολουθήσουν πρακτικά εργαστήρια για να αποκτήσουν εμπειρία και να έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις αρχές και μεθόδους που έχουν διδαχθεί.

Ενδεικτικός κατάλογος μαθημάτων στην Ασφάλεια: Διαχείριση και Διοίκηση Ασφάλειας Πολεμικές Τέχνες/Αυτοάμυνα Λειτουργίες Ασφαλείας Διαχείριση Κινδύνου Ασφάλεια Εγκαταστάσεων Διατήρηση συνεχούς λειτουργίας Τρομοκρατία Ένοπλη Εκπαίδευση

Ευκαιρίες για καριέρα: Οι απόφοιτοι του προγράμματος Ασφαλείας και Προστασίας VIP μπορεί να αναζητήσουν εργοδότηση στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα, ή μία ακαδημαϊκή καριέρα μέσω ενός μεταπτυχιακού σε ένα σχετικό πεδίο. Το κολέγιο Global παρέχει υπηρεσίες καριέρας σε όλους τους μαθητές, προσφέροντας πληροφορίες και καθοδήγηση σε όλα τα θέματα που αφορούν την καριέρα.