Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
σας παρουσιάζουμε SlidePlayer.gr
Advertisements

Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost Εκπαιδευτικό μάθημα.
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Αναζητήσεις στο διαδικτύο.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟ MOVIE MAKER
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
WORDPRESS. Self-Hosting Wordpress • Απαιτείται δικό μας domain, και δικιά μας Web Hosting Υπηρεσία (κατόπιν πληρωμής) • Το λογισμικό του Wordpress κατεβαίνει.
EPL003: Επιστήμη της Πληροφορικής και Πληροφοριακά Συστήματα
Έγινε επίδειξη και πρακτική εφαρμογή δύο δημοφιλών προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου (Microsoft Office, OpenOffice Writer). Μάθαμε πώς αλλάζουμε τη γλώσσα.
Το φόρουμ κάθε Τριγλιανού Απόγονου
Εκμάθηση λογισμικού Hotpotato - δημιουργία σταυρολέξων. • Εκμάθηση λογισμικού Hotpotato - δημιουργία σταυρολέξων Πανίκος Μουσκαλλής Καθηγητής Χημείας Μέλος.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη τάξη Θέμα: Γνωριμία με την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
Μετατροπή αρχείων βίντεο Με το flv to Avi Converter.
Διαδίκτυο Κίκα Χρυσοστόμου. Home Page : Αρχική Σελίδα Για να την αλλάξουμε ακολουθούμε την εξής διαδικασία: 1.Tools 2.Internet Options 3.General (καρτέλα),
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Δημιουργία εφαρμογών Επίπεδο.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
H τηλεδιάσκεψη …μπορεί να εκμηδενίσει τις αποστάσεις Το λογισμικό είναι το Microsoft Netmeeting 3. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από:
ΕΠΛ002: Εισαγωγή στην Επιστήμη της Πληροφορικής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Δ.Π.Θ. Συνδέοντας έγγραφα - 1 Συνδέοντας έγγραφα Μια σύνδεση στο Web (link) αποτελείται από δύο μέρη : Aυτό που βλέπουμε στη σελίδα και λέγεται άγκυρα.
Τμήμα Φυσικής - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Προγράμματα περιήγησης στο.
Εκπαιδευτικό μάθημα Εκπαιδευτικό μάθημα για το Δικό μου EBSCOhost
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Εύρεση βίντεο, μουσικής.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – MS Windows – Περιβάλλον εργασίας
ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Subtitle WorkshopSubtitle Workshop Πρόγραμμα εισαγωγής υπότιτλων σε video.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
«Τρόποι δημιουργίας μιας μεταλλαγμένης Ψηφιακής τάξης»
ΑΡΧΙΚΗ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ Του μαθητή: Κεφαλά Αθανάσιου.
Εισαγωγή στο Blackboard
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 8 ΟΜΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑΚΟΣ ΝΤΟΜΠΕΒ.
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
Μετατροπή αρχείων βίντεο Με το flv to Avi Converter.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: WINDOWS XP ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Δημιουργία Λογαριασμού
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Κελεπούρη Μαρία Σπανός Βασίλειος Χρυσικού Χρυσάνθη ΒΟΛΟΣ, 31/05/2016
Ομάδες στο Google.
Οδηγίες εγκατάστασης Windows XP
Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
Πώς να φτιάξω το δικό μου
Παιδαγωγική Συνεδρία Λυκείου Αγ. Νικολάου 15/11/2010
1. Πώς ανοίγουμε ένα αποθηκευμένο βιβλίο εργασίας;
Αρχεία και φάκελοι.
Οργάνωση αρχείων & φακέλων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Δωρεάν πρόσβαση σε εφημερίδες και περιοδικά
Γραφικές Μέθοδοι Σχεδιασμού με Η-Υ Εκπαιδευτικό Παράδειγμα 2
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Οδηγίες χρήσης του προγράμματος WavePad
Δημιουργiα Forum …με φόρα στα fora* !!! στο
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Ζωγραφική
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το

Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο και ήχο στον υπολογιστή μας, να τα μετατρέψουμε, να γράψουμε cds/dvds και βέβαια η επιλογή που μας ενδιαφέρει να «κατεβάσουμε» αρχεία βίντεο και ήχου από τα διάφορα sites στο internet.

Πού θα το βρω και τι θα μου κοστίσει; Η απάντηση είναι εύκολα και τίποτα! Τι εννοώ; Το Real Player είναι λογισμικό που παρέχεται δωρεάν, δηλαδή μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς να πληρώσετε τίποτα από το:

Ξεκινώντας Αφού έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή στον υπολογιστή σας πρέπει να κάνετε μερικές βασικές ρυθμίσεις για λόγους ταξινόμησης περισσότερο. Προτού ξεκινήσετε είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε έναν φάκελο στο σκληρό σας δίσκο όπου θα αποθηκεύετε τα αρχεία που θα κατεβάζετε.

Βήμα 1:Ορισμός Φακέλου Αποθήκευσης Από την αρχική οθόνη, πηγαίνετε στα Tools και στην συνέχεια επιλέγετε Preferences για να ορίσετε τον φάκελο αποθήκευσης των αρχείων που θα κατεβάσετε, δηλ. για να συνδέσετε τον φάκελο που έχετε ήδη δημιουργήσει με το Real Player.

Επιλέγετε Download and Recording 1.Ορίζετε τον φάκελο που θα αποθηκεύετε τα αρχεία που θα κατεβάσετε (π.χ. you tube) 2.Τσεκάρετε εδώ 3.Επιλέγετε το πρώτο για να εμφανίζετε το κουμπάκι download στην σελίδα απ’ όπου θα κατεβάσετε το βίντεο για τα δευτερόλεπτα που ορίζετε.

Βήμα2: Πώς γίνεστε πειρατής … Μη φανταστείτε τίποτα εξωτικό, ούτε και κουραστικό (πού να τρέχουμε άλλωστε …), απλά ανοίγετε τον Explorer σας και πάτε στα γνωστά και πολύ αγαπητά youtube, teachertube και γενικά ότι περιέχει tube! Πλάκα κάνω, υπάρχουν πολλά sites απ’ όπου μπορείτε να «κατεβάσετε» υλικό.

Παράδειγμα: Youtube Πηγαίνετε στο και πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου που σας ενδιαφέρει ή λέξεις κλειδιά Θα ανοίξει μια λίστα από όπου κάνετε κλικ σε αυτό που θέλετε ή που σας γεμίζει το μάτι!

Μόλις ανοίξει η οθόνη με το αρχείο που επιλέξατε θα κάνει pop-up το κουμπάκι του real player για να κατεβάσετε το αρχείο. Κάνετε κλικ για να αρχίσει να κατεβάζει. Θα εμφανιστεί αυτή η οθόνη που σας δείχνει το αρχείο που κατεβαίνει. Η μπάρα δείχνει την πορεία του κατεβάσματος. Μόλις ολοκληρωθεί κλείνετε την οθόνη αυτή και πάτε στο φάκελο με τα κατεβασμένα αρχεία.

Η δουλειά σας έχει γίνει. Τώρα το μόνο που μένει είναι να μετατρέψετε τα αρχεία σας στο format που σας βολεύει με έναν καλό converter. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Άξιος! Άξια!