A Virtual Tour of London

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Ο Άγιος Παύλος» Τμήμα Γ1 Γυμνασίου Με τι θα ασχοληθούμε σήμερα…
Advertisements

Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Κατασκευή σχολικού ιστότοπου Οι μαθητές της Α΄ Λυκειου που ανέλαβαν το project με θέμα «κατασκευή σχολικού ιστότοπου» χωρίστηκαν σε έξι ομάδες. Σε κάθε.
Απλά παραδείγματα συνεργασιών. «8 μήνες- 8 αξίες» •Στόχος: Μέσω δραστηριοτήτων στα πλαίσια 8 πανανθρώπινων αξιών και στα δύο αδελφοποιημένα σχολεία, τα.
Πρεσβευτής του τόπου μου Δημιουργία Blog και ανάρτηση σε αυτό ψηφιακού υλικού με θέμα την πόλη μας, την Πάτρα.
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
Κατασκευή ιστολογίου(Blog) στοBlogger της Google Βήματα κατασκευής ιστολογίου.
Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά Πράξη «ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»
1o Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού
Τι είναι wiki; Μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες της να προσθέσουν, να αφαιρέσουν και να διαμορφώσουν το περιεχόμενό της.
WEB PAGE VIA WEEBLY. Α’ ΦΑΣΗ •Ενημέρωση Β’ ΦΑΣΗ •Συντονισμός Γ’ ΦΑΣΗ •Συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών Δ’ ΦΑΣΗ •Υλοποίηση.
Δημιουργία Ιστολόγιου στο Blogger
Ιδέες Συνεργασιών Η παρουσίαση αυτή απευθύνεται κυρίως στους χρήστες που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα eTwinning αλλά δεν έχουν συνάψει ακόμα συνεργασία.
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Σχεδιαστικά εργαλεία Διαχείριση σελίδων Βιβλιοθήκες αντικειμένων Διαχείριση αντικειμένων Επιφάνεια ψηφιακής μελάνης Πληκτρολόγιο οθόνης ΟΦΕΛΗ Αναγνώριση.
 Τι είναι blog; Τι είναι blog; Παρουσίαση της έννοιας του blogs  Απο που προήλθαν; Απο που προήλθαν;  Πως μπορώ να δημιουργήσω ένα Blog; Πως μπορώ να.
ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
 Ερώτημα – Προβληματισμός: Περιέργεια- Πρόκληση-Εξερεύνηση  Χρόνος για ποιοτική εργασία μαθητών  Συζήτηση τρόπων εργασίας -σκέψης μαθητών Παρέμβαση.
Ερευνητικη εργασια (project) β’ ταξη τομεασ πληροφορικησ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Ωφέλειες από τη χρήση των Η / Υ στη μαθησιακή διαδικασία.
Μαθαίνω να σερφάρω με ασφάλεια.
« Ηλεκτρονικό Εργαστήριο Φυσικής » Συνέδριο ACSTAC Μάρτιος 2011 Αναστασίου Χρίστος, Βασδέκης Μιχάλης, Μακεδών Νίκος, Σεϊτάνη Μαριάννα, Τσάμη Λυδία Επιβλέποντες.
CMS (Content Management System)
Το σχολείο μας μέσα από το διαδίκτυο Project ΠA5 Υπεύθυνος καθηγητής: Ρεΐζης Αντώνης.
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ-4ο ΓΕ.Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Εφαρμοσμένη Πληροφορική για εκπαιδευτικούς Δημήτρης Αντωνόγλου Νοε 2010.
Υποέργο 03: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την Εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β΄ Τάξης «Κινηματογράφος: Τέχνη και Τεχνική» Υπεύθυνη καθηγήτρια: Σαραντέα Μαρίνα ΠΕ19.
Blogs ( ιστολόγια) To Blog or not to Blog? That is the question!! Ποιος μπορεί να έχει ιστολόγιο? Όλοι μας!! Είναι πολύ εύκολο! Γιατί να έχω ιστολόγιο?
Γιάννης Μόκιας Επιμόρφωση Β Επιπέδου Κατασκευή ιστολογίου(Blog) στοBlogger της Google Βήματα κατασκευής ιστολογίου.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Κατασκευάζοντας μια ιστοσελίδα 5 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Υπεύθυνη Δασκάλα: ΜΠΙΛΙΟΥΡΗ ΑΡΓΥΡΗ ΣΤ΄ΤΑΞΗ.
“Τάσεις, αντιθέσεις και κοινωνικά πρότυπα στον Παλαιό Ελληνικό Κινηματογράφο” Σχ. Έτος: , A ΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 2ο ΓΕΛ ΠΕΥΚΗΣ ΤΑΞΗ: Β ΄
Καλέμας Απόστολος Επιμόρφωση Β Επιπέδου ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (BLOG) Blog = Web + Log =δικτυακή καταχώρηση.
8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών
6ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΕΝΕΡΓΟΚΛΑΔΕΥΤΕΣ» ΤΟΥ ΕΠΑ.Λ. ΓΕΡΑΣ «ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΑΖΑ ΕΛΙΑΣ Εκμετάλλευση για την παραγωγή ενέργειας» Παρουσίαση Προγράμματος.
ΨΗΦΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Α’ ΤΑΞΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2 Ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Ψηφιοποίηση της ιστορίας του αρχαίου κόσμου μέσω παρουσίασης PowerPoint.
C OMIC S TRIP C REATOR. T Ο Π ΡΟΓΡΑΜΜΑ Το Comic Strip Creator αποτελεί μια εναλλακτική εφαρμογή δημιουργίας ψηφιακών κομικς. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Οι φάροι μας ενώνουν! 14 ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ « Εξέλιξη FarmManager για παροχή βοηθητικών υπηρεσιών (Android εφαρμογή) » Σέρρες 2016 ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής.
Καλώς ορίσατε στο PowerPoint
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης.
Από το Web1.0 στον Web X.0 Καλτιριμτζής Ελ. Ιωάννης
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, WEB2.0 KAI WEB X Από τον WEB 1.0 στον WEB X.0
Ιστοεξερευνήσεις Εργαστήριο
Παραγωγή Ηλεκτρονικού Προϊόντος – ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων
ΚΕΣΠΕΜ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Εκπαιδευτική Ομάδα: Ταξίδου Δήμητρα & Σίμογλου Αθανασία Επιστημονική Υπεύθυνη : Μαρία Ζωγραφάκη Επόπτρια: Λένα Παπαδοπούλου.
Που και πως ψάχνουμε.
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
HACK YOUR CLASSROOM ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΓΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ONASSIS Παρουσίαση από: ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Γ1’ ΚΑΛΟΓΝΩΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Γ2’ ΣΧ. ΕΤΟΣ:
Google docs Google docs forms
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 – 2017
Κοινωνικά Δίκτυα στο Internet
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα…
Δημοτικό σχολείο Ζυγού
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Περπατώντας στα σοκάκια της Πάτρας … Τι εκπλήξεις με περιμένουν;» Σχ. Έτος Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Αντιγόνη Κριπαροπούλου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Οδηγός δημιουργίας ιστολογίου στο blogger.com
Ψηφιακοί, γλωσσικοί περίπατοι στην πόλη μου
2Ο ΓΕΛ ΙΛΙΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ
Καλώς ορίσατε στο νέο PowerPoint
Καλές πρακτικές πληροφορικής
Ασφάλεια στον Ψηφιακό Κόσμο
Μαθητικο ςυνεδριο-καλες πρακτικες πληροφορικης
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

A Virtual Tour of London Ερευνητική Εργασία Α΄ Τάξης Σχολ. Έτος: 2017-2018 3ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου

Ο τίτλος της εργασίας μας είναι A virtual tour of London, δηλαδή εικονική περιήγηση του Λονδίνου. Εικονική γιατί χρησιμοποιήσαμε ψηφιακά μέσα για να εξερευνήσουμε την πόλη αυτή. Συγκεκριμένα φτιάξαμε:

Τα έργα μας Ιστοσελίδα Ιστολόγιο Προβολή παρουσίασης 1 3

Ιστοσελίδα https://avirtualtouroflond.wixsite.com/home

Για την κατασκευή του site χρησιμοποιήσαμε το wixsites, γιατί είναι ένα δωρεάν εργαλείο και επίσης γιατί είναι εύκολο στη χρήση του. Χρειάζεται εγγραφή η οποία γίνεται μέσα από ένα λογαριασμό email. Την ιστοσελίδα κατασκεύασαν και χειρίζονται οι: Δάφνη Πολέμη, Ευφραίμ Σιούσιουρας και Λάμπρος Μηλιαράκης.

Καταρχήν, σχεδιάσαμε το site στην τάξη και μετά ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια προσθέσαμε τα tabs σε συνεννόηση με όλη την ομάδα. Το λογότυπο το έφτιαξε ο Κων/νος Κολώνης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Photoshop. Στη συνέχεια όλη η ομάδα δούλεψε στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου αλλά και στο σπίτι για να συγκεντρωθεί το υλικό, δηλαδή οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες. Ακόμα προστέθηκε widget με χάρτες.

http://avirtualtouroflondon.blogspot.gr/ Ιστολόγιο

Το ιστολόγιο είναι το ημερολόγιο του προγράμματος Το ιστολόγιο είναι το ημερολόγιο του προγράμματος. Περιέχει όλες τις εργασίες που έγιναν μέσα στην τάξη σε χρονολογική σειρά και φωτογραφίες από τις εργασίες αυτές. Για το blog συνεργάστηκαν οι Παναγιώτης Ευαγγέλου και Κων/νος Γεωργάρας. Ονομάζεται Our tour of London γιατί δεν έχει πληροφορίες για το Λονδίνο αλλά μόνο στοιχεία για την ομάδα μας. Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το blogger της Google το οποίο είναι ένα δωρεάν εργαλείο και χρειάζεται απλώς ένα λογαριασμό gmail. Στο ιστολόγιο χρησιμοποιήσαμε μια παραλλαγή από το λογότυπο που έφτιαξε ο Κων/νος Κολώνης.

Στοιχεία και φωτογραφίες από σημαντικά αξιοθέατα του Λονδίνου. To powerpoint είναι εργασία των: Ζαχαρίου Χρήστου, Γεωργιάδη Βασίλη, Τσιμναδή Ευαγγελίας και Κουβούση Αίγισθου. Θα το βρείτε στο ιστολόγιό μας σε μορφή pdf. Προβολή παρουσίασης

Ερευνητική Εργασία Μελετήσαμε τα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία της πόλης. Είδαμε τα αξιοθέατα του Λονδίνου. Χρησιμοποιήσαμε την Αγγλική Γλώσσα για την έρευνα στο διαδίκτυο, για την επιλογή των πληροφοριών και για την παραγωγή των κειμένων μας. Αναπτύξαμε συνεργατικές δεξιότητες. Αναπτύξαμε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Αποκτήσαμε δεξιότητες κατασκευής και επεξεργασίας ιστοσελίδας. Αναπτύξαμε αυτονομία στο εργαστήριο Η/Υ.

Η ομάδα μας Σταυρίνα Βαλτινού Κωνσταντίνος Γεωργάρας Βασίλειος Γεωργιάδης Παναγιώτης Ευαγγέλου Χρήστος Ζαχαρίου Εμμανουήλ Κασωτάκης Κωνσταντίνος Κολώνης Αίγισθος Κουβούσης Λάμπρος Μηλιαράκης Ευγενία Παπαδοπούλου Δήμητρα Παππά Δανιήλ Πικιλίδης Δάφνη Πολέμη Ευφραίμ Σιούσιουρας Κυριάκος Στεργιούλης Χριστίνα Τσελέντη Ευαγγελία Τσιμναδή Διονύσιος Τσίπος Πολυξένη Χαμηλοθώρη Χρίστος Χρηστίδης Η ομάδα μας

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας! Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας!