Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το σχολείο μας μέσα από το διαδίκτυο Project ΠA5 Υπεύθυνος καθηγητής: Ρεΐζης Αντώνης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το σχολείο μας μέσα από το διαδίκτυο Project ΠA5 Υπεύθυνος καθηγητής: Ρεΐζης Αντώνης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το σχολείο μας μέσα από το διαδίκτυο Project ΠA5 Υπεύθυνος καθηγητής: Ρεΐζης Αντώνης

2 ΣΚΟΠΟΣ Το project μας αποσκοπεί στη δημιουργία μιας σχολικής ιστοσελίδας, η οποία θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη δομή και τη λειτουργία του σχολείου μας. Επίσης με αυτό τον τρόπο παρουσιάζουμε το σχολείο μας και τις δραστηριότητες στις οποίες παίρνει μέρος. Ακόμη παρουσιάζει τις ομορφιές του νομού μας, όπως αξιoθέατα και χωριά.

3 Οργάνωση Project Πρωταρχικό μέλημά μας ήταν να χωριστούμε σε ομάδες, ανάλογα με τις γνώσεις και τις προτιμήσεις του καθενός, για να υλοποιήσουμε την εργασία μας. Οι ομάδες είναι: Σχεδίαση και δομή του ιστοτόπου Συλλογή video και εικόνων Συλλογή κειμένων Υλοποίηση του ιστοτόπου

4 Σχεδίαση και δομή του ιστοτόπου Η ομάδα αποτελείται από τους : Λέρος Ευριπίδης Μαντάλης Παναγιώτης Κουκούλης Χρήστος Καράμπελας Νίκος Η ομάδα αυτή ανέλαβε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας.

5 Συλλογή video και εικόνων Η ομάδα αυτή συνέβαλε στην αναζήτηση, την εύρεση και εισαγωγή εικόνων σε διάφορα άρθρα της ιστοσελίδας μας, και στην μορφοποίηση των άρθρων. Οι ομάδα αποτελείται από τους : Νίκος Ελέζι Ευαγγελίδης Πέτρος Δέλιος Χρήστος Δημητριάδης Ραφαήλ Τσορλίνης Γιάννης

6 Συλλογή κειμένων Αυτή η ομάδα αποτελείται από τις: Ηλιάδου Βαρβάρα Ιωαννίδου Ιωάννα Παπαδοπούλου Δήμητρα Γουδέλη Δέσποινα Αυτή η ομάδα συνέθεσε και δημιούργησε τα άρθρα της ιστοσελίδας.

7 Υλοποίηση του ιστοτόπου Η ομάδα αποτελείται από τους : Διαμαντίδης Θοδωρής Βαδάσης Δημήτρης Βασιλείου Παύλος Ανδρεάδης Γιάννης Η συγκεκριμένη ομάδα κατασκεύασε και τροποποίησε την ιστοσελίδα καθώς επίσης ανέβασε το υλικό στον ιστότοπο.

8 Μια γεύση από την ιστοσελίδα

9 Διαδικασία κατασκευής Αρχικά, οι ομάδες συζήτησαν μεταξύ τους για το σκοπό και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Η τεχνική ομάδα δημιούργησε μία πλατφόρμα για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας με βάση αυτά που συζητήθηκαν. Ανατέθηκαν εργασίες στις ομάδες κειμένου και πολυμέσων για να ετοιμαστεί το περιεχόμενο. Η ομάδα σχεδίασης ετοίμασε ένα πρόχειρο σχέδιο της αρχικής σελίδας το οποίο αργότερα υλοποίησε η τεχνική ομάδα.

10 Διαδικασία κατασκευής Η ομάδα κειμένου σε συνεργασία με την ομάδα πολυμέσων, αναζήτησε πληροφορίες για την περιοχή, φωτογράφισε σημαντικά αξιοθέατα και ζήτησε συνέντευξη από τον διευθυντή. Ακόμη, όλα τα μέλη του project ανεξαρτήτως ομάδων ζήτησαν πληροφορίες από τα άλλα project, πίνακες με τα τμήματα που απαρτίζουν το σχολείο, άρθρα για τις εκδρομές και εκδηλώσεις που έλαβαν μέρος στο σχολείο μας κλπ.


Κατέβασμα ppt "Το σχολείο μας μέσα από το διαδίκτυο Project ΠA5 Υπεύθυνος καθηγητής: Ρεΐζης Αντώνης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google