ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
39ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών
Advertisements

Βασικές πληροφορίες για την Α΄ τάξη
A d e l e.
Εκμάθηση διεπαφής MS Kodu. Δημιουργώ τον Κόσμο Το πρώτο πράγμα που θα φτιάξουμε είναι ο κόσμος. Λογικό, αφού χωρίς κόσμο, πού θα τοποθετούσαμε μετά τα.
ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει συνεχώς να αποφασίζει και να ελίσσεται σε διαρκώς μεταβαλ .κόσμο.Έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών.
Θεοδωράκη Ελένη-Μαρία Μάθημα: Τεχνικές Επικοινωνίας.
FM Group FM 4 SUCCESS ΚαλΩς Hρθατε στην.
“Μένω Ελλάδα” τρόποι και μυστικά στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα Παπαχατζής Κωνσταντίνος Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.
Γραπτη εργαςια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Virtual Lab •Το Virtual Lab είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για εγκατάσταση και χρήση που οφείλεται στην έρευνα του National Science Foundation τους όρους χρήσης.
Στο σούπερ μάρκετ. Σήμερα οι φίλοι μας είναι στο σούπερ μάρκετ και ψωνίζουν: -Λοιπόν τι χρειαζόμαστε; Για κοίτα την λίστα -Για να δούμε...γάλα, γιαούρτια,
Η αξιολόγηση των σχολικών βιβλίων Κοινωνικών Επιστημών της Πέμπτη τάξης Akdoğan Dr. Fazıl Küçük Τάξη 5 Rabiya Mentes.
ΣΤΟΧΟΙ: (Σε τι θα σας χρησιμεύσει)
Μεθοδολογίες και Εργαλεία Ανάλυσης και Σχεδιασμού Π.Σ. Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RELEASE ‘‘Towards Achieving Self Regulated Learning as a Core in Teachers” In-Service Training in Cyprus Δημοτικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας.
Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα.
Εμβαδό Ορθ. Παραλληλογράμμου = Μήκος Χ Πλάτος 6 Χ 3 = 18 τ.μ.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ (web tools) + ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΘΗΣΗΣ (PLN) Άννα Βαρνά
ΤΡΟΠΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 8.1 Επαγγελματικοί ρόλοι και προφίλ για την παρακολούθηση και την εποπτεία.
ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΕΡΕΦΑ «ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΡΩΣΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Δ1), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (δ2)
Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ-4ο ΓΕ.Λ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Διάγραμμα Πορείας Σχεδιασμού Κωνσταντίνος Ανδρέου
ΟΜΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:……………………………… ΤΙΤΛΟΣ ΙΣΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ: (το θέμα της ιστοεξερεύνησης)………………………………………….. Θα αναφέρετε το μάθημα στο οποίο θα γίνει η ιστοεξερεύνηση.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 (ηλεκτρονικό εμπόριο,θέματα ασφαλείας,εργασία,ατομικά στοιχεία) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:4/10/05 ΤΜΗΜΑ: Β7 Ρενταρή Αγγέλα Τούλια Ζωή Τρίγκα Αργυρούλα Τσορμπατζόγλου.
Το Στομάχιον Παιχνίδι της αρχαιότητας ή αρχές της συνδυαστικής ανάλυσης; Παντελής Ι. Σαλλιάρης Ιστορίες Αγνώστων Θ+Φ Νάουσα 2009.
ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 6.1 Προπαρασκευαστικές δραστηριότητες πριν από την τοποθέτηση.
Η συγγραφή μιας διδακτορικής διατριβής Αριστείδης Ν. Χατζής Ε.Λ.Κ.Ε.16/12/2004.
Περιβαλλοντική Ομάδα 4ου Γυμνασίου Σταυρούπολης
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Τα ψάθινα καπέλα.
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
Αυτόνομοι Πράκτορες Ακολουθία κινήσεων για τον ΝΑΟ Στόχος είναι ο ΝΑΟ να ρίχνει την μπάλα σε ένα καλάθι του basket και να βάζει «καλαθιά»
Κάνε τη ζωή σου comic «Μια μέρα στο σχολείο»
ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
1 Πρώτη διαφάνεια Εξώφυλλο. 2 Εισαγωγή Παρουσίαση του θέματος.
Παρουσίαση: Μίτσης Παναγιώτης. Η Ελένη 15 € Πώς θα σκεφτώ για να εκτιμήσω; Τι είναι περισσότερο; Τα ¾ του 240 ή τα 6/8 του 220; Αν παρατηρήσω προσεκτικά.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Είμαστε ό,τι τρώμε»
ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ … Μπορείς να σκεφτείς αν υπάρχει τίποτα άλλο που να μας δίνει χαρτί, φρούτα, καρπούς, ξυλεία, φωλιές για τα πουλιά και τα άλλα ζώα,
O ταν κάποιος σκέφτεται χωρίς να θέτει απαραβίαστα σύνορα σε θέματα που αφορούν τους ρόλους των δύο φύλων, μπορεί πιο εύκολα να φανταστεί έναν άνδρα να.
Θεωρία Υπολογισμού Ανεπίλυτα Προβλήματα από τη Θεωρία Γλωσσών.
Ας ελέγξω το γραπτό μου!.
8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών
1 4 Ερωτήσεις σε ένα Τετράγωνο B A Δ Γ Κοίταξε προσεκτικά το σχήμα. Θα σου κάνω 4 ερωτήσεις. Είσαι έτοιμος;
Συνεδρίαση διευθυντών
ΗΜΥ 100: Εισαγωγή στην Τεχνολογία Διάλεξη 4 Χρήση Βιβλιοθήκης TΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ.
ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΡΦΗ
ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει συνεχώς να αποφασίζει και να ελίσσεται σε διαρκώς μεταβαλ .κόσμο.Έχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών.
« ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Β΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 27 ου Πειραματικού Δημ. Σχολείου Αθηνών.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΑΞΗ κ. ΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ.
Το Παιχνίδι των Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πόρων. Επισκόπηση Φάση Α’: Αναζητώντας ΑΕΠ – Προετοιμασία – Παιχνίδι Αναζήτησης ΑΕΠ – Ανάδειξη νικητή Φάση Β’:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Ένας Συνοπτικός Οδηγός Καμήλαλη Δέσποινα Μαθηματικός, MSc Πληροφορικής, Υποψήφια Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
1 Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Καθηγήτρια Νάνσυ Παπαλεξανδρή.
Κατάρτιση και αποδελτίωση βιβλιογραφίας
Παρέμβαση σε μαθητές Α’Λυκείου
Πτυχιακή εργασία: ορισμός και χρησιμότητα
κοινωνική ανάπτυξη των μαθητών
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Πως δημιουργούμε μια παρουσίαση στο PowerPoint
Δημιουργία ηλεκτρονικού βιβλίου
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ Ο ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ :
Το Διαδύκτιο είναι μέρος της καθημερινότητά μας;
Αναπαραστάσεις του Μακρόκοσμου
«Όταν ανακυκλώνω, Δημιουργώ…»
Παρουσίαση κρίσιμου συμβάντος
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
2Ο ΓΕΛ ΙΛΙΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ
Κινητά ΚΕΣΠΕΜ Τέμενος Νομού Ξάνθης
1ο Νηπιαγωγείο Πατρών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

1ο ΒΗΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΝΕΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ

2ο ΒΗΜΑ ΕΧΩ 2-3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΕ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΄Η ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Κ.Α.

3ο ΒΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΤΙ.... ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

4ο ΒΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ ΛΟΙΠΟΝ... ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

5ο ΒΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑ... ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑ ΕΠΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!