Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εκπαίδευση Leonardo da Vinci. Παράμετροι που λαμβάνονται υπ’ όψη (1) • Η Παραγωγή ασφαλών τροφίμων είναι το αποτέλεσμα ομαδικών προσπαθειών αλλά και κοινωνικής.
Advertisements

Γιάννης Τούρλος, ΠΕ 17 Ηλεκτρολόγος,
Αμπαλάκης Στέλιος Διδακτικοί σκοποί  Στο σύνταγμα κάθε χώρας καθορίζονται οι γενικοί σκοποί της εκπαίδευσης  Με βάση τον γενικό σκοπό.
Πρακτική Άσκηση και Μαθητεία σε χώρες της Ε.Ε.
Επιμορφωτικό Σεμινάριο 23 & 24 Νοεμβρίου 2013 Θεωρητική Κατάρτιση και Πρακτική Άσκηση Aναστάσιος Νικήτας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Υπεύθυνος Αθλήματος Κολύμβησης.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ELDOM Α.Ε.Β.Ε. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ.
ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE
Ερευνητική Εργασία Πως εργαζόμαστε κατά τις ομαδικές εργασίες;
Ερευνητική Εργασία Πως εργαζόμαστε κατά τις ομαδικές εργασίες;  Πρώτα από όλα, το κάθε μέλος της ομάδας αναλαμβάνει έναν ρόλο. Μα ποιοι είναι αυτοί οι.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΧΒ, ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Άρης Τσαουσάκης BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ.
Virtual Chemistry Laboratory
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Κανόνες και όρια κατά τη διάρκεια της εφηβείας
Το μάθημα της Πληροφορικής Η πραγματικότητα σήμερα!!! ΗΥ-302:Διδακτική της Πληροφορικής Επιμέλεια-Παρουσίαση Γεωργία Αδαμοπούλου Εύα Νοικοκυράκη.
Τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων
2 ο Γυμνάσιο Καλαμάτας Υπεύθυνη προγράμματος Κοτσονούρη Πέρσα 2 ο Γυμνάσιο Καλαμάτας Υπεύθυνη προγράμματος Κοτσονούρη Πέρσα.
Γνωρίζετε ότι… Το κινητό τηλέφωνο πρέπει να το χρησιμοποιούμε μακριά από το κεφάλι μας … ενδείκνυται η ανοιχτή ακρόαση ή η χρήση hands-free.
1 τεχνολογία= μηχανήματα ;;; χρειάζεται και κάτι άλλο ;;;
ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΓΟΘΕΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
4η Διημερίδα Πληροφορικής στη Δυτική Μακεδονία Πτολεμαΐδα, 22 & 23 Σεπτ 2006 Η Καινούργια Νομοθεσία για τα Εργαστήρια Πληροφορικής και τα Κέντρα ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.
Διαβίωση στη Φύση – Μικροί Κατασκηνωτές Περιβαλλοντική Ομάδα Δημοτικού Σχολείου Νέας Χηλής Στ1 τάξη Υπεύθυνη προγράμματος: Ελένη Δελίδου Υπεύθυνη τμήματος:
DLQ Βοήθημα για το μάθημα Ενότητα 2 – Παραγωγή Βοήθημα για τον εκπαιδευτή.
Έχεις ένα τουλάχιστον προφίλ σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο;
1 ο Σεμινάριο Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών ΕΠΑ 429: Σχολική Εμπειρία Δήμητρα Χατζηχαμπή - Μάριος Παπαευριπίδου Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στις.
Επιμέλεια: Α. Παπαθανασίου* I. Τζιγκουνάκης ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: ΓΝΩΡΙΜΙΑ, ΧΡΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (ΙΙ) Σχολή Χημικών Μηχανικών Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Ελαιοτριβείο SPARTA kefalas s.a.
Μάθημα: Μπαρ - Φλαμπέ Ενότητα: 2 Προσωπικό του Μπαρ.
DLQ Βοήθημα για το μάθημα Ενότητα 1 – Προ Παραγωγή Βοήθημα για τον εκπαιδευτή.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΙΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΙΑΣ MULTIMEDIA ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΑΡΑΚΤΣΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2: ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
EDUPORTAL ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ EDUPORTAL Υπεύθυνη για το τμήμα: Αναπλ.
Οργάνωση Εργαστηρίου ΠΡΥ019.
Σεμινάριο Προγραμματιστών Γυμνασίων Ιούνιος 2013
Κεφάλαιο 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία του Μπαρ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ.
15 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Μαθαίνω για το ΕΣΠΑ Από τις μαθήτριες της Γ΄τάξης Σκριάπα Γεωργία Τσιακλάγκανου Ελένη.
«Project» Διερευνητική εργασία. Σκοπός  Για να μάθουν οι μαθητές καλύτερα  Βιώματα – ενδιαφέροντα – μάθημα  Παιδαγωγικό κέρδος.
Ε.Κ.Φ.Ε ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΧΙΤΟΣΑΝΗ.
Ενότητα: Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών
Ε ΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Υ ΛΙΚΟ Χ ΗΜΕΙΑΣ ΣΤΗ Β /θμια Ε ΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Δρ. Γεωργιάδου Αναστασία Δρ. Γεωργιάδου Αναστασία Πειραματικό Γενικό Λύκειο Αναβρύτων Δρ. Γεωργιάδου.
Διδακτική Πληροφορικής
Διδακτική Εργαστηριακών Μαθημάτων. Διαφορές θεωρητικών-εργαστηριακών μαθημάτων Μαθήματα Θεωρητικά Εργαστηριακά Σε σχολική αίθουσα Σε εργαστήριο Ένας διδάσκων.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Γιώργος Σούλτης.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων ή η διεύθυνση επισιτιστικών τμη­μάτων μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης ασχολείται.
Μια όμορφη, σχετικά απλή αλλά υπεύθυνη δουλειά… ΕΚΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Προγραμματισμός και οργάνωση διδακτέας ύλης, εκπόνηση σχεδίου μαθήματος 1.
 Να αποφεύγεις το τρέξιμο και τις χειρονομίες με τα εργαλεία.  Να διατηρείς ελεύθερους τους διαδρόμους.  Να ρωτάς τον καθηγητή σου αν δεν ξέρεις πώς.
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών Κωδικός Μαθήματος: 2895 Κωδικός Διαφανειών: MKT110 Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Γενικό Τμήμα Εργαστήριο Πληροφορικής.
Προγραμματισμός & Εφαρμογές Υπολογιστών Κωδικός Μαθήματος: 2890 Κωδικός Διαφανειών: MKT130 Καθηγητής Νίκος Λορέντζος Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα.
ΔΙΑΛΕΞΗ 5η Συνηγορία Υπευθυνότητα/ευθύνη Συνεργασία Στάση φροντίδας
Προστασία Πνευματικής Ιδιοκτησίας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Σχεδιασμός και Τεχνολογία
Ιοι Η Ιστορία Τους.
Ο σκοπός της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής στην εκπαίδευση είναι:
Το επικίνδυνο παιχνίδι Μπλε Φάλαινα
Εισηγητής: Msc Νίκος Νίκας
Διεπιστημονική Προσέγγιση στη Φροντίδα Υγείας
Θέμα: Πνευματικά Δικαιώματα στο Διαδίκτυο
ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: …………………….. ΑΥΤΟ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Ο κοινωνικός περίγυρος - Μορφές διαπροσωπικών σχέσεων.
1 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑς1ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ Υ.Σ.Ε.Φ.Ε ( ) 10 Χρόνια εργαστήριο Φυσικών Επιστημών.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (30%)
Α΄ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Κάτοχος Χάρτη Κινητικότητας
Απαραίτητες ενέργειες των επιχειρήσεων για τη συμμόρφωση με τον GDPR
ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΑ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Created with MindGenius Business 2005®

. 1.Οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εξάσκησης τους 1.Οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εξάσκησης τους

Created with MindGenius Business 2005® 2.Ο κάθε μαθητής αναλαμβάνει και εκτελεί τις υπευθυνότητες που του καθορίζονται από το πρόγραμμα. 2.Ο κάθε μαθητής αναλαμβάνει και εκτελεί τις υπευθυνότητες που του καθορίζονται από το πρόγραμμα.

Created with MindGenius Business 2005® υπεύθυνο άτομο 3.Οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προλέθει από κακόβουλη πράξη, θα αποζημιώνεται από το υπεύθυνο άτομο 3.Οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προλέθει από κακόβουλη πράξη, θα αποζημιώνεται από το υπεύθυνο άτομο

Created with MindGenius Business 2005® 4.Αποφεύγουν αυστηρά τα κάθε είδους αστεία και χειρονομίες μέσα στο εργαστήριο 4.Αποφεύγουν αυστηρά τα κάθε είδους αστεία και χειρονομίες μέσα στο εργαστήριο

Created with MindGenius Business 2005® 5.Είναι υποχρέωση και ευθύνη τους να ρωτούν για οτιδήποτε δεν γνωρίζουν ή δεν είναι σίγουροι. 5.Είναι υποχρέωση και ευθύνη τους να ρωτούν για οτιδήποτε δεν γνωρίζουν ή δεν είναι σίγουροι.

Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 6.Κανένας μαθητής δεν έχει το δικαίωμα να χειριστεί μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό χωρίς την άδεια του καθηγήτη του 6.Κανένας μαθητής δεν έχει το δικαίωμα να χειριστεί μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό χωρίς την άδεια του καθηγήτη του 7.Απαγορεύται να εξέρχονται του εργαστηρίου χωρις την άδεια του καθηγητή. Οσοι δεν έχουν μάθημα απαγορευτεται να εισερχονται σε αυτό 7.Απαγορεύται να εξέρχονται του εργαστηρίου χωρις την άδεια του καθηγητή. Οσοι δεν έχουν μάθημα απαγορευτεται να εισερχονται σε αυτό 8.Οι μαθητές επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή για ακίνδυνη εξάσκηση τους. 8.Οι μαθητές επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή για ακίνδυνη εξάσκηση τους. 9.Ο κάθε μαθητής αποφεύγει ενέργεις που πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή των υπολοίπων. 9.Ο κάθε μαθητής αποφεύγει ενέργεις που πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή των υπολοίπων.

Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (Cont.) ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (Cont.) 5.Είναι υποχρέωση και ευθύνη τους να ρωτούν για οτιδήποτε δεν γνωρίζουν ή δεν είναι σίγουροι. 5.Είναι υποχρέωση και ευθύνη τους να ρωτούν για οτιδήποτε δεν γνωρίζουν ή δεν είναι σίγουροι. 4.Αποφεύγουν αυστηρά τα κάθε είδους αστεία και χειρονομίες μέσα στο εργαστήριο 4.Αποφεύγουν αυστηρά τα κάθε είδους αστεία και χειρονομίες μέσα στο εργαστήριο 3.Οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προέθει από κακόβουλη πράξη, θα αποζημειώνεται από το υπεύθυνο άτομο 3.Οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια προέθει από κακόβουλη πράξη, θα αποζημειώνεται από το υπεύθυνο άτομο 2.Ο κάθε μαθητής αναλαμβάνει και εκτελεί τις υπευθυνότητες που του καθορίζονται από το πρόγραμμα. 2.Ο κάθε μαθητής αναλαμβάνει και εκτελεί τις υπευθυνότητες που του καθορίζονται από το πρόγραμμα.

Created with MindGenius Business 2005® ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (Cont.) ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (Cont.) 1.Οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εξάσκησης τους. 1.Οι μαθητές πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της εξάσκησης τους.

Created with MindGenius Business 2005® 6.Κανένας μαθητής δεν έχει το δικαίωμα να χειριστεί μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό χωρίς την άδεια του καθηγήτη του 6.Κανένας μαθητής δεν έχει το δικαίωμα να χειριστεί μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό χωρίς την άδεια του καθηγήτη του

Created with MindGenius Business 2005® 7.Απαγορεύται να εξέρχονται του εργαστηρίου χωρίς την άδεια του καθηγητή. Όσοι δεν έχουν μάθημα απαγορεύεται να εισέρχονται σε αυτό 7.Απαγορεύται να εξέρχονται του εργαστηρίου χωρίς την άδεια του καθηγητή. Όσοι δεν έχουν μάθημα απαγορεύεται να εισέρχονται σε αυτό

Created with MindGenius Business 2005® 8.Οι μαθητές επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή για ακίνδυνη εξάσκηση τους. 8.Οι μαθητές επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή για ακίνδυνη εξάσκηση τους.

Created with MindGenius Business 2005® 9.Ο κάθε μαθητής αποφεύγει ενέργειες που πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή των υπολοίπων. 9.Ο κάθε μαθητής αποφεύγει ενέργειες που πιθανό να αποσπάσουν την προσοχή των υπολοίπων.