Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ενότητα: Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ενότητα: Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ενότητα: 18.1 - Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών
Μάθημα: Φλαμπέ Ενότητα: Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών Κεφάλαιο 1 - Πεπόνι με χάμ (Melon with ham)

2 ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Με το τέλος του μαθήματος ο μαθητής / τρια να είναι σε θέση να: Αναφέρει την απαραίτητη προετοιμασία για την παρασκευή των εδεσμάτων. Ακολουθεί τη σωστή διαδικασία για την εκτέλεση των συνταγών τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας. Περιγράφει τον τρόπο παρουσίασης των παρασκευών. Ετοιμάζει τα εδέσματα σύμφωνα με την πρότυπη συνταγή. Παρασκευές: Πεπόνι με χάμ (Melon with ham).

3 Προετοιμασία εστιατορίου:
Καθάρισμα, στρώσιμο εστιατορίου. Ετοιμασία τρόλεϊ. Παρασκευές: Πεπόνι με χάμ (Melon with ham).

4 Πεπόνι με χάμ (Melon with ham)
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ 1 πεπόνι 2 φέτες Χαμ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1 πιάτο επιδορπίου. 1 πιατάκι ψωμιού. 1 Μαχαιροπίρουνο επιδορπίου. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ Καθαρίζετε και κόβετε το πεπόνι σε φέτες. Τοποθετείτε τα υλικά στον δίσκο ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Τοποθετούνται οι φέτες πεπονιού στο πιάτο επιδορπίου. Ο τραπεζοκόμος σερβίρει το πιάτο από τη δεξιά πλευρά του πελάτη το οποίο συνοδεύεται με ψωμί και χαμ (plate service).

5 ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ Αναφέρετε την απαραίτητη προετοιμασία για την παρασκευή των εδεσμάτων. Αναφέρετε τη σωστή διαδικασία για την εκτέλεση της συνταγής, Πεπόνι με χάμ (Melon with ham), τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας. Περιγράψετε τον τρόπο παρουσίασης της παρασκευής.


Κατέβασμα ppt "Ενότητα: Επιμελημένη παράθεση Ορεκτικών"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google