Αναφορά προόδου ή κατάστασης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Εκπαίδευση Leonardo da Vinci. Παράμετροι που λαμβάνονται υπ’ όψη (1) • Η Παραγωγή ασφαλών τροφίμων είναι το αποτέλεσμα ομαδικών προσπαθειών αλλά και κοινωνικής.
Advertisements

Παρουσίαση Διαθεματικής Εργασίας σε PowerPoint
Διαχείριση Έργων Πληροφορικής
Διαχείριση Έργου Οργάνωση, σχεδιασμός και προγραμματισμός έργων ανάπτυξης λογισμικού.
Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων
Θεμελιώδη Στοιχεία για Ατομική & Επαγγελματική Ανάπτυξη Τραγέα Γιώτα, Φυσικοθεραπεύτρια ΜSc (Pain Management)
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΤΔΕ ΡΟΔΟΣ 2010
ENTI : ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (Innovative Actions, under the ERDF ) Τελική Συνάντηση Ομάδας Εργασίας John Swarbrooke.
Ομάδες Εργασίας ΕΚΜΝ Συμμετέχοντες στο Pre-conference symposium
Harvard ManageMentor ® Υπολογίζοντας τα Κόστη. 2 Harvard ManageMentor: Υπολογίζοντας τα Κόστη Θέματα Συζήτησης  Υπολογίζοντας τα κόστη των πωληθέντων.
ΔΠΘ, Ξάνθη 17/05/2003. Enterprise Project Management Διαχείριση Έργων με Παρελθόν και Μέλλον Μελίνα Γαλεάδη Information Worker Solutions Marketing Manager.
Σχέδιο επαγγελματικού έργου Όνομα παρουσιαστή | Όνομα εταιρείας.
Sense of Initiative and Entrepreneurship Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση(ανακοίνωση) δεσμεύει.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ
Γρήγορη αναφορά για βίντεο Έναρξη κλήσης βίντεο 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής και κάντε κλικ στο κουμπί της κάμερας. 2.Στην οθόνη.
Αξιολόγηση Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας - Διαδικασία της Αυτοαξιολόγησης (ΑΕΕ) 2 ο Βήμα: Επιλογή και διαμόρφωση Σχεδίου Δράσης Σχολικοί Σύμβουλοι.
ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
 Προσαρμόζοντας τις προσδοκίες Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν ότι το δυσλεκτικό παιδί τους χρειάζεται να προσπαθήσει περισσότερο και με διαφορετικό τρόπο.
Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών Μάθημα «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» 1 Στοιχεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Τεχνολογία ΛογισμικούSlide 1 Τεχνολογία Απαιτήσεων u Καθορίζει τι θέλει ο πελάτης από ένα σύστημα λογισμικού.
Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων
MARKETING - TMHMA ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Αξιολόγηση Επιπέδου Εξυπηρέτησης Στόχος : Προσφορά ίσου ή κατά προτίμηση μεγαλύτερου από τον ανταγωνιστή ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
Διαχειριστείτε έξυπνα τη Reception σας και δημιουργήστε στο χώρο αναμονής του καταστήματός σας ένα ευχάριστο περιβάλλον με σωστή και άμεση εξυπηρέτηση!
Ορισμός Έργου Δρ. Α. Ραφαηλίδης Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας.
Πρακτικές Σχεδιασμού Μαθήματος. Πρακτικές καλού σχεδιασμού μαθήματος Η συγκέντρωση του εκπαιδευτικού υλικού και η οργάνωση στο eclass γίνεται πλέον σε.
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ SERVQUAL.
ΕΝΟΤΗΤΑ 8η ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΕΡΕΛΟΣ.
[Επωνυμία Εταιρίας] Επιχειρηματικό Σχέδιο. Δήλωση Αποστολής  Μια ξεκάθαρη δήλωση της μακροπρόθεσμης αποστολής της εταιρίας μας. Χρησιμοποιούμε λέξεις.
Έλεγχος Έργων Δρ. Απόστολος Ραφαηλίδης Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας.
Πρόγραμμα Εταιρικής Ταυτότητας Διάλεξη 2. Στελέχη που ασχολούνται… Μικρομεσαίες επιχειρήσεις ▫ Ομάδα από 4-6 άτομα διαφόρων τμημάτων και ένα ανώτατο στέλεχος.
Επωνυμία εταιρείας Επιχειρησιακό σχέδιο. Δήλωση αποστολής Δηλώστε ξεκάθαρα την μακροπρόθεσμη αποστολή της εταιρείας σας. –Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε.
Ορθολογισμός και Παράγοντες Περιορισμού του. Ορθολογισμός και Υποκειμενικότητα Σύγχρονες μελέτες (1995), υποδεικνύουν την διαφορά μεταξύ Ορθολογιστικής.
ΣΧΈΔΙΟ ΜΆΡΚΕΤΙΝΓΚ Το όνομά σας. Σύνοψη αγοράς  Αγορά : Παρελθόν, παρόν και μέλλον  Εξετάστε τις αλλαγές στο μερίδιο της αγοράς, την ηγεσία, τους πρωταγωνιστές,
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΈΡΓΩΝ
Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Διαδικτύου και η ευρεία του αποδοχή από τις νεαρές ηλικίες καλλιέργησαν την ιδέα της αξιοποίησής του ως ένα εργαλείο στην.
Οδηγός Παρουσίασης Επιχειρηματικής Ιδέας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ:
Δρ. Α. Ραφαηλίδης Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα) ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας
1ο Βήμα: Γενική εκτίμηση της εικόνας του σχολείου
Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη.
Κατάσταση και Σχέδιο Δράσης
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Κατά τη διάρκεια της κρίσης
Ιδέες για το παρόν και το μέλλον
Άσκηση 3 Στόχος της άσκησης είναι να μελετηθεί η διαδικασία μετακίνησης του πελατειακού κοινού από φυσικής παρουσίας σε μαγαζί, στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
Εταιρική σύσκεψη Επωνυμία εταιρείας.
Επωνυμία εταιρείας Επιχειρησιακό σχέδιο.
Α.ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ –ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ.ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
Διαχείριση Κινδύνου Ενότητα 3: Σχέδιο Διαχείρισης Κινδύνου.
ΠαρουσΙαση επιχειρηματικοΥ σχεδΙου
Διαχείρηση Έργων Πληροφορικής
Γενική παρουσίαση Το όνομά σας.
Διοίκηση Ποιότητας Ενότητα 3: Το κόστος της ποιότητας - Βραβεία ποιότητας Διδάσκων: Τσέλιος Δημήτριος, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.
4/23/2018 Όνομα προϊόντος Τίτλος παρουσίασης.
Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητισμού
Μεθοδολογία Έρευνας Διάλεξη 9η Σύνταξη Πτυχιακής Εργασίας
Δ ι α χ ε ί ρ ι σ η Έ ρ γ ο υ P r o j e c t M a n a g e m e n t
Ψηφιακη διαφημιση Παρουσιαση μαθηματοσ
Ο ορισμός του επιχειρηματικού μοντέλου
Το κόστος Ποιότητας    
Β1. Β1 Β2 Close-to-market projects Τεχνική ωριμότητα Τεχνική διεργασία και «τελευταία λέξη της τεχνολογίας» Κλίμακα και αποτέλεσμα – Τέτοια ώστε.
Διαχειριση εργου μεσω κρισιμησ αλυσιδασ (;)
Διάταξη τίτλου Σχεδιασμός Πεδίου Εφαρμογής του Έργου.
Σχέδιο επαγγελματικού έργου
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Καλώς ορίσατε! [Έτος] Σχολικό έτος.
Αρχεσ διοικησησ & διαχειρισησ εργων
Καλώς ορίσατε! Σχολική χρονιά [Εισαγωγή έτους] Όνομα σχολείου
Επιχειρηματικό σχέδιο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αναφορά προόδου ή κατάστασης Το όνομά σας

Σύνοψη κατάστασης Είναι η πορεία του έργου η αναμενόμενη; Ποια είναι η τελική ημερομηνία για παράδοση; Ποιες είναι οι τελικές εκτιμήσεις κόστους; Κατάσταση σε σύγκριση με άλλους στόχους αποστολής υψηλού επιπέδου Ρυθμός παραγωγής Παράδοση Συνεργάτες, κλπ.

Πρόοδος Αναφέρετε τις επιτεύξεις και την πρόοδο από την τελευταία ενημέρωση κατάστασης Αναφέρετε συνέπειες στο χρονοδιάγραμμα Επισημάνετε τα στοιχεία που κατέστησαν δυνατή την πρόοδο

Περιοχές όπου απαιτείται προσοχή Αναφέρετε καθυστερήσεις και προβλήματα από την τελευταία ενημέρωση κατάστασης Αναφέρετε τα διορθωτικά μέτρα που έχουν ληφθεί Αναφέρετε συνέπειες στο χρονοδιάγραμμα Βεβαιωθείτε για την κατανόηση Θέματα που προκαλούν καθυστερήσεις ή απειλούν την πρόοδο Για ποιο λόγο δεν αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα Εάν ο πελάτης θέλει να συζητήσει το θέμα με την ανώτερη διοίκηση

Χρονοδιάγραμμα Αναφέρετε τις σημαντικότερες ημερομηνίας υψηλού επιπέδου Να κάνετε την παρουσίαση απλά, ώστε το κοινό να μην κουραστεί με λεπτομέρειες Διανείμετε ένα πιο λεπτομερές χρονοδιάγραμμα, εάν χρειάζεται Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά τις λεπτομέρειες του χρονοδιαγράμματος, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις

Παραδόσεις Αναφέρετε τα βασικά κρίσιμα στοιχεία παράδοσης Τα δικά σας προς τον πελάτη Τα δικά σας προς εξωτερική υπηρεσία Εξωτερικές υπηρεσίες προς εσάς Άλλα τμήματα προς εσάς Κατανόηση του βαθμού εμπιστοσύνης σας σε κάθε στοιχείο παράδοσης Ένδειξη του βαθμού εμπιστοσύνης στις διαφάνειες, εάν χρειάζεται

Κόστη Αναφέρετε νέες προεκτάσεις κόστους Συμπεριλάβετε αρχικές εκτιμήσεις Κατανοήστε την πηγή των διαφορών σε αυτούς τους αριθμούς - να είστε έτοιμοι για ερωτήσεις Εάν υπάρχουν υπερβάσεις κόστους Συνοψίστε τους λόγους Αναφέρετε διορθωτικά ή προληπτικά μέτρα που έχετε λάβει Ορίστε ρεαλιστικές προσδοκίες για μελλοντικά έξοδα

Τεχνολογία Αναφέρετε τεχνικά προβλήματα που έχουν επιλυθεί Αναφέρετε σημαντικά τεχνικά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν Συνοψίστε την επίδρασή τους στο έργο Αναφέρετε τυχόν αμφίβολες τεχνολογικές εξαρτήσεις για το έργο Υποδείξτε την προέλευση της αμφιβολίας Συνοψίστε τα μέτρα που έχουν ληφθεί για εφεδρικό σχέδιο

Πόροι Συνοψίστε τους πόρους του έργου Αποκλειστικοί (πλήρους απασχόλησης) πόροι Πόροι μερικής απασχόλησης Εάν το έργο περιορίζεται λόγω έλλειψης πόρων, προτείνετε εναλλακτικές Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι οι πελάτες θα θέλουν να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούνται όλοι οι πιθανοί πόροι, αλλά με τρόπο ώστε να γίνεται σωστή διαχείριση του κόστους

Στόχοι για την επόμενη αναθεώρηση Ημερομηνία της επόμενης ενημέρωσης κατάστασης Αναφέρετε τους στόχους για την επόμενη αναθεώρηση Συγκεκριμένα στοιχεία που πρέπει να γίνουν Θέματα που θα επιλυθούν Βεβαιωθείτε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στο έργο έχουν κατανοήσει το σχέδιο δράσης