Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠαρουσΙαση επιχειρηματικοΥ σχεδΙου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠαρουσΙαση επιχειρηματικοΥ σχεδΙου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠαρουσΙαση επιχειρηματικοΥ σχεδΙου
Επωνυμία εταιρείας ΠαρουσΙαση επιχειρηματικοΥ σχεδΙου

2 Επιχειρηματική ιδέα Συνοψίστε το βασικό προϊόν, υπηρεσία, τεχνολογία, ιδέα ή στρατηγική στην οποία βασίζεται η επιχείρησή σας.

3 Αναφέρετε με σαφήνεια τη μακροπρόθεσμη αποστολή της εταιρείας σας.
Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε λέξεις που θα βοηθήσουν να κατευθύνετε την ανάπτυξη της εταιρείας σας, αλλά να είστε όσο το δυνατόν πιο σύντομοι.

4 Σύνοψη αγοράς Συνοψίστε την αγορά σας στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Αναθεωρήστε εκείνες τις αλλαγές στο μερίδιο αγοράς, την ηγεσία, τους παράγοντες, τις μεταβολές της αγοράς, το κόστος, την τιμολόγηση ή τον ανταγωνισμό που παρέχουν την ευκαιρία να επιτύχει η εταιρεία σας.

5 Ευκαιρίες Προσδιορίστε προβλήματα και ευκαιρίες.
Αναφέρετε τα προβλήματα των καταναλωτών και προσδιορίστε τη φύση των ευκαιριών για προϊόντα/υπηρεσίες που δημιουργούνται από αυτά τα προβλήματα.

6 Ανταγωνισμός Συνοψίστε τον ανταγωνισμό.
Περιγράψτε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας σας.

7 Στόχοι Αναφέρετε πενταετείς στόχους
Αναφέρετε συγκεκριμένους, μετρήσιμους, πενταετείς στόχους. Αναφέρετε τους στόχους σας για το μερίδιο αγοράς. Αναφέρετε στόχους εσόδων/κερδοφορίας.

8 Η ομάδα Αναφέρετε ονομαστικά τον διευθύνοντα σύμβουλο και τους βασικούς διευθυντές. Συμπεριλάβετε προηγούμενα επιτεύγματα για να δείξετε ότι αυτά τα άτομα έχουν ένα ιστορικό επιτυχιών. Συνοψίστε τον αριθμό των ετών πείρας τους στον συγκεκριμένο τομέα.

9 Η ομάδα [Ονοματεπώνυμο] Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος
[Ονοματεπώνυμο] Αντιπρόεδρος [Ονοματεπώνυμο] Διευθυντής

10 Απαιτήσεις πόρων Αναφέρετε τις απαιτήσεις για τους ακόλουθους πόρους:
Προσωπικό Τεχνολογία Οικονομικά Διανομή Προώθηση Προϊόντα Υπηρεσίες

11 Οικονομικό πρόγραμμα Περιγράψτε ένα οικονομικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου που καθορίζει το οικονομικό σας μοντέλο και τις υποθέσεις τιμολόγησης. Αυτό το πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει αναμενόμενες ετήσιες πωλήσεις και κέρδη για τα τρία επόμενα έτη. Χρησιμοποιήστε πολλές διαφάνειες για να καλύψετε κατάλληλα αυτό το υλικό.

12 Κίνδυνοι και ανταμοιβές
Συνοψίστε τους κινδύνους του προτεινόμενου έργου, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Υπολογίστε τις αναμενόμενες ανταμοιβές, ιδίως αν αναζητείτε χρηματοδότηση.

13 Βασικά ζητήματα Βραχυπρόθεσμα Μακροπρόθεσμα
Προσδιορίστε βασικές αποφάσεις και ζητήματα που χρειάζονται άμεση ή βραχυπρόθεσμη επίλυση. Αναφέρετε τις συνέπειες της αναβολής αποφάσεων. Μακροπρόθεσμα Προσδιορίστε ζητήματα που χρειάζονται μακροπρόθεσμη επίλυση. Εάν αναζητάτε χρηματοδότηση, να είστε συγκεκριμένοι σχετικά με τα ζητήματα που απαιτούν οικονομικούς πόρους για να επιλυθούν.

14 Παράρτημα Αναφέρετε συμπληρωματικά υλικά και πόρους


Κατέβασμα ppt "ΠαρουσΙαση επιχειρηματικοΥ σχεδΙου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google