Τι σημαίνουν τα αστέρια των ξενοδοχείων;. Ένα Αστέρι  Σε γενικές γραμμές μικρά ξενοδοχεία, τα οποία διευθύνονται από τους ιδιοκτήτες τους.  Τα ξενοδοχεία.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ένα παγκόσμιο δίκτυο που συνδέει εκατομμύρια υπολογιστές.,. Περισσότερες από 100 χώρες που συνδέονται με τις ανταλλαγές των δεδομένων, ειδήσεις και απόψεις..Σε.
Advertisements

Δίκτυα υπολογιστών.
Iανουάριος 2007.
ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΑΣ.
Ευρυζωνικότητα και εφαρμογές
ΜΑΛΙΑΚΩΣΤΑΣ & ΥΙΟΙ 4 STARS HOTEL.
WIFI-Aσύρματα Δίκτυα.
Εισαγωγή στις βασικές έννοιες Δικτύου και Διαδικτύου
2.1. Ορισμός ξενοδοχειακού προϊόντος.  Το ξενοδοχείο προϊόν είναι κάθε αγαθό και υπηρεσία που πωλεί ένα ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί -από την πλευρά.
Εικόνα 4.1: Τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου (Αττική οδός)
ORIENT EXPRESS.
Τραπεζοκομία Μαθημα 1ον.
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 3
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 1
Ερευνα 2011 Θέμα : Μικρή Λιανική.
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 4
ΕΥΡΕΣΗ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.
Ψηφιακό Χάσμα O αναλφαβητισμός στον 21 ο αι. 15 Μαρτίου 2010 Ντέπη Τζιμέα Δ/νση Εταιρικής Επικοινωνίας.
Π. Μαυρογένης Εφαρμογές πληροφορικής τεχνολογίας που καλύπτουν ένα ευρύ τομέα επιχειρησιακών αναγκών του ξενοδοχείου ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Ονομάζει τις.
Παράγοντες που επηρεάζουν τη Σύνθεση του μενού
ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  Εκπαιδευτικό Κεφάλαιο 6.3 Τρόπος σχεδιασμού της επί τόπου υποστήριξης για πρακτικά θέματα και θέματα επιμελητείας.
.ΤΟΠΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
Τεχνολογία Εστιατορικής Τέχνης
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ:ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΑΪΟΣ 2013 ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ:
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 1ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 1 Τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές (μέρος Α)
Αθηνά Γκ..  Σας ευχαριστο που με ακουσατε προσεκτικα.
ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ.
ΓΑΒΡΗΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΜΗΜΑ Γ1
Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Εργασία του/της…...
Κοιτώντας τις παρακάτω εικόνες προσπαθήστε να διαγνώσετε σε ποια / ποιες κεντρικές έννοιες αναφέρονται:
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.
ΕΝΟΤΗΤΑ:8 ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Α’ ΣΤΟΧΟΙ:
Παροχή υπηρεσιών σωματικής άσκησης στα ιδιωτικά γυμναστήρια σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Εισηγητής: Δώρος Κλεοβούλου Γενικός Γραμματέας Πανελληνίου Συνδέσμου.
Έννοιες και ρυθμός πληθωρισμού Δώρα Λοΐζου Γ
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πάμε στην Κρήτη…Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πάμε στην Κρήτη…
Ν 506 ΣΠΟΡ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 9/10/2014 & 16/10/2014
Ομάδα Εργασίας Θ2: «Εφαρμογές και υπηρεσίες δικτύων κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς (3G)» 1 Ομάδα Εργασίας Θ2 «Εφαρμογές και υπηρεσίες δικτύων κινητής τηλεφωνίας.
Η φιλοξενία στην ομηρική και στη σημερινή εποχή. Μάθημα: ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Μαθήτρια: Χαρά Λύκου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ. TRIPADVISOR Προγραμματίζει ταξίδια εκατομμύρια κριτικές (περιγράφουν τις καλύτερες και τις χειρότερες διακοπές) Είναι δωρεάν χρήσιμες.
Κεφάλαιο 23 Η ζωή στις εύκρατες περιοχές. Εύκρατες περιοχές Εύκρατες ονομάζονται οι περιοχές που βρίσκονται ανάμεσα στην τροπική ζώνη και τις πολικές.
Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων Χώροι αναψυχής Ενότητα 3: Ο ρόλος του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Διονυσία Φράγκου Τμήμα ΕΑΔΣΑ Ανοικτά Ακαδημαϊκά.
ΜΑΝΑΤΖΕΜΕΝΤ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Διεύθυνση Δωματίων και Υποδοχής πελατών Άμεση υπηρεσία που ξεκινά από την άφιξη ως την αναχώρηση των πελατών.
Κεφάλαιο 33 Οι σχέσεις των κρατών της Ευρώπης και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων Χώροι αναψυχής Ενότητα 5: Ξενοδοχειακά καταλύματα Διονυσία Φράγκου Τμήμα ΕΑΔΣΑ Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Αθήνας.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6 ΕΙΔΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Πηγή: Κοκκώσης, Χ., Τσάρτας, Π. και Γκριμπά, Ελ.
Όλη η ομορφιά της Ελλάδας σε ένα site! Follow your interests… Το ιδανικό μέσο για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους!
Κεφάλαιο 28 Η χλωρίδα και η πανίδα – Η βλάστηση της Ευρώπης.
Πολυτελή Ξενοδοχεία. Χρύσα Βασιλειάδου Μάριος Ευθυμιάδης Υρώ Μπαλάση Δημήτρης Τσιάπαλης Θεσσαλονίκη, Απρίλιος 2016.
Click to edit Master subtitle style 1 ο Συνέδριο Αλ-Ανών και Αλατίν Κέρκυρα 2016 Θέμα – Πρόοδος Όχι Τελειότητα Ξενοδοχείο Divani Palace, Κανόνι, Κέρκυρα.
ΔΙΕΚ Χίου Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα Β εξάμηνο Ερωτήσεις Α ομάδας Νικόλαος Νύκτας – Δημήτριος.
Ν 501 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΨΥΧΗ 8/10/2014 & 15/10/2014
«Οι αντικειμενικοί σκοποί της Ολικής Ποιότητας στον Τουρισμό»
Cloud Computing Το cloud computing παρέχει υπηρεσίες υπολογισμού, λογισμικού, πρόσβασης σε δεδομένα και αποθήκευσης που δεν απαιτούν ο τελικός χρήστης.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ -ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Επιχειρηματικοσ Σχεδιασμοσ Εργασια τουριστικησ επιχειρησησ.
D. ACEMOGLU, D. LAIBSON, J. A. LIST
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 10.1 Υπηρεσίες Διαδικτύου
Στισ γειτονιεσ των Αστεγων
Κεφάλαιο 22 Η ζωή στα τροπικά δάση.
Καρέκλη Ελένη Βοσινάκης Παντελής Ευαγγελακάκης Κωνσταντίνος
Η Ένταξη παιδιών με απώλεια ακοής στη γενική εκπαίδευση
ΛΙΠΙΔΙΑ.
Υπηρεσίες και εφαρμογές Διαδικτύου
8o Μάθημα Γεώργιος Απλαδάς
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό Μάθημα: Ειδικές και Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού Τσαρτας Πάρις Καθηγητής Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΘΗΝΑ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Τι σημαίνουν τα αστέρια των ξενοδοχείων;

Ένα Αστέρι  Σε γενικές γραμμές μικρά ξενοδοχεία, τα οποία διευθύνονται από τους ιδιοκτήτες τους.  Τα ξενοδοχεία αυτά είναι συνήθως ορόφων και χαρακτηρίζονται για την προσωπική τους ατμόσφαιρα.  Βρίσκονται συνήθως σε κομβικά σημεία και κοντινή απόσταση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς.  Τα έπιπλα και τα άλλα αντικείμενα είναι απλά, αλλά καθαρά.  Τα περισσότερα ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας δεν περιλαμβάνουν εστιατόρια, αλλά δεν βρίσκονται μακριά από μέρη όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ένα οικονομικό γεύμα.  Ενδεχομένως να μην είναι δυνατή η είσοδος αργά το βράδυ.

Δυο Αστέρια  Πρόκειται συνήθως για ανεξάρτητα ξενοδοχεία και αλυσίδες ξενοδοχείων με καλή και μακρόχρονη φήμη για ειδικές υπηρεσίες.  Τα ξενοδοχεία αυτά είναι συνήθως μικρά έως μεσαία και βρίσκονται σε ευνοϊκές τοποθεσίες.  Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλέφωνο και τηλεόραση.  Ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν περιορισμένες υπηρεσίες ξενοδοχείου.  Γενικά, δεν προσφέρουν υπηρεσία δωματίου και γκρουμ.

Τρία Αστέρια  Χαρακτηριστικό αυτών των ξενοδοχείων είναι ότι διαθέτουν μεγάλους χώρους με ευρύχωρα δωμάτια και καλαίσθητο χώρο υποδοχής.  Συνήθως δεν διαθέτουν γκρουμ.  Συχνά βρίσκονται κοντά σε εμπορικές περιοχές ή σε κοντινή απόσταση από αξιοθέατα.  Τα ξενοδοχεία της κατηγορίας αυτής, έχουν εστιατόρια, τα οποία προσφέρουν από πρωινό έως και μεσημεριανό φαγητό.  Υπηρεσία δωματίου μπορεί να υπάρχει μπορεί και όχι.  Συχνά παρέχεται χώρος στάθμευσης, κέντρο fitness και πισίνες.

Τέσσερα Αστέρια  Συνήθως μεγάλα ξενοδοχεία με προσεγμένο χώρο υποδοχής, ρεσεψιόν και υπηρεσία γκρουμ.  Τα ξενοδοχεία αυτά βρίσκονται, συχνά, κοντά σε άλλα ξενοδοχεία της ίδιας κατηγορίας και συνήθως όχι μακριά από περιοχές όπου μπορεί κανείς να ψωνίσει ή να γευματίσει ή κοντά σε αξιοθέατα. Το επίπεδο των υπηρεσιών είναι άνω του μέσου όρου και τα δωμάτια είναι καλά εξοπλισμένα και ωραία διακοσμημένα.  Γενικά υπάρχουν διαθέσιμα ένα ή και περισσότερα εστιατόρια. Ορισμένα εστιατόρια προσφέρουν ένα μικρό πρωινό ή/και κάποιο σνακ ‘Happy Hour’.  Η υπηρεσία δωματίου είναι συνήθως διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο.  Κατά βάση, παρέχεται επίσης υπηρεσία παρκαδόρου ή/και γκαράζ. Συχνά υπάρχει υπηρεσία πορτιέρη, κέντρα fitness και μία ή περισσότερες πισίνες.

Πέντε Αστέρια  Πρόκειται για ξενοδοχεία που προσφέρουν μόνο καταλύματα πρώτης κατηγορίας με ανάλογες υπηρεσίες. Παρέχεται εξαιρετικό προσωπικό σέρβις.  Στα ξενοδοχεία πέντε αστέρων συγκαταλέγονται μεγάλα οικήματα με εκατον  τάδες δωμάτια, καθώς και μικρά, ιδιωτικά "ξενοδοχεία-μπουτίκ".  Η τοποθεσία του ξενοδοχείου διαφέρει καθώς μπορεί να είναι τελείως απομακρυσμένη ή στην καρδιά της εκάστοτε πόλης.  Οι αίθουσες των ξενοδοχείων είναι εξαιρετικά ευρύχωρες και τα δωμάτια κοσμούνται με κομψά έπιπλα και πολυτελή εξοπλισμό, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.  Στις προσφερόμενες υπηρεσίες συγκαταλέγονται συνήθως: Video εγγραφής, CD-Player, Whirlpool, Pay-TV, θερμαινόμενες πισίνες και πολλά ακόμη.  Τα ξενοδοχεία της κατηγορίας αυτής διαθέτουν συνήθως έως και τρία εστιατόρια με εξαιρετικά μενού.  Η υπηρεσία δωματίου είναι συνήθως διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. Επίσης, παρέχεται, υπηρεσία γκρουμ, παρκαδόρου ή/και γκαράζ.

Κλειδιά  Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και επιπλωμένα διαμερίσματα σε όλη τη χώρα κατατάσσονται σε κατηγορίες κλειδιών, ανάλογα με τους χώρους και τον εξοπλισμό που διαθέτουν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

 Τα δωμάτια κατατάσσονται σε κατηγορίες 1, 2, 3 και 4 κλειδιών, που θεωρούνται πολυτελείας και αντιστοιχούν σε ποιότητα στα ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Η τιμή των δωματίων αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των κλειδιών.