Το βιβλίο αυτό έλεγε για τρία παιδιά τα οποία ήταν ο Διονύσης, η Ηλέκτρα και η Άννα που μια μέρα κανόνισαν να πάνε για μπάνιο. Όμως όταν χαλάρωναν άκουσαν.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

 XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Η ηλεκτρονική παρουσίαση του λογοτεχνικού της Ζωρζ Σαρρη αποτελεί μια καινοτομία στο μάθημα του λογοτεχνικού. Η παρουσίαση αυτή παρουσιάστηκε την ημέρα.
Μετάφραση – Προσαρμογή στο Power Point: Μαρία Κασαπίδη
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
Μαργαρίτα Λυμπεράκη
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
A ARTE DE VIVER JUNTO Η τέχνη της συμβίωσης Automatic.
Έχεις δύο επιλογές! από το
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ!!!!!
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
Αμαλία Κ. Ηλιάδη (Φιλόλογος-Ιστορικός, ΜΑ Βυζαντινής Ιστορίας) Ε-Mail:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Τα θετικά και αρνητικά.
Φιλαναγνωσια Τοσιλιάνη Δήμητρα.
ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ο θυμός του Αχιλλέα.
Ήταν μια φορά σ' ένα δάσος τρία δέντρα.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1.
3ο Γυμνάσιο Τρικάλων, Εργαστήρι Δημιουργικής Ανάγνωσης & Γραφής
Ρίκο και Όσκαρ Η συμμορία του μπίνγκο. Συγγραφέας Ο Αντρέας Σταινχέφελ γεννήθηκε το 1926 στο Μπάτενμπεργκ της Γερμανίας και εργάζεται ως μεταφραστής,
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ βαρελλα ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ.
Αγγελική Βαρελλά.
Τούμπα Ακριβή Κατερίνα Σίτοβα Πριλλο Πέτρο Σκαρλίδου Ελένη Α3
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ Δήμητρα Σκιάνη Νίνα Καλύβα Μαργαρίτα Δουκάκη Άννα.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.
Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.
Ζωρζ Σαρή Δημήτρης.Σ Σχολ. 1 ο Δημοτικό σχολείο Σκύδρας Τάξη Ε
Greek II Revision MRS DOXA EFSTATHIOU. Nominative and accusative case in singular.
 Το βιβλίο αυτό μιλάει για ένα παιδί τον ντεντέκτιβ Κλούζ που ανακαλύπτει ενα φάντασμα που στοιχειώνει τον επιστάτη του σχολείου.  Τι γίνεται στο.
ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ Σεπτέμβρης 2015 E2. Κ ΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ Ζωρζ Σαρή.
 Ήταν κάποτε, μία παρέα παιδιών που συναντήθηκε σε μια όμορφη παραλία. Ενώ τα παιδιά συζητούσαν, άκουσαν βήματα. Κρύφτηκαν πίσω από τα αρμυρίκια, γιατί.
Σεπτέμβρης 22/9/2015 Ε΄ 2. Λίτσα Ψαραύτη  Στη Σάμο τη περίοδο του Β΄ παγκόσμιου πολέμου μια οικογένεια αναγκάζεται να αφήσει το νησί και να πάρει το.
ΣΤ΄ 1 Σεπτέμβριος 25/9/2015. Συγγραφείς Αγγελική Πασιά και Φίλιππος Μανδηλαράς.
ΚΙΝΗΤΑ ΚΕΣΠΕΜ ΜΕΛΙΒΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Εκπαιδευτική ομάδα:
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Αθηνα + Ραιφε Αννα -Δαναη ΣΤ 2 Τα ζωα του δασους
Μεγάλο Ορφανό Νομού Ξάνθης
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Κόκκινη Ζώνη Ιάσονας 13/9/2015.
Κινητά ΚΕΣΠΕΜ Μειονοτικό Σχολείο: Δαρμένης Εκπαιδευτική ομάδα: Βάρναλη Σοφία & Χουσείν Χατζή Χαλήλ Αριθμός μαθητών:15 κορίτσια:10 αγόρια:
Δημήτρης Φωτεινός 17/9/15 ΣΤ2.
Πώς λέμε ΟΧΙ; Βιβλίο σελ.58-61
Ετοιμασίες για το ταξίδι (3)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΤΣΑΚΗΣ 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ1.
ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ.
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΑΚΟΥ E’2 16/19/15.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΖΟ
Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ1
Πάμε για ψώνια; (2) Βιβλίο σελ.45
1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
Ευσταθία Μπολιεράκη ε
29/9/15 Ε΄2 Χρhστος Μπaτζιος.
ΤΑΣΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015 Ε2.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΤΑ 24/9/2015 Ε’1.
Αγγελική-Νίκη Φλώρου Σεπτέμβρης 2015.
Αναστασιοσ γιαννουλατοσ
Πάμε για ψώνια; (5) Βιβλίο σελ.47
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Μυρσινη Ανδρινοπουλου Β1 25/2/2016.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
Κολλητές για Πάντα Νικολέτα Ναζίρη Ε’1.
Δ1 Ελiνα και Αναστασiα.
«Γνωρίζοντας το μελλοντικό μου σχολείο» 71o Νηπιαγωγείο Πατρών
ΠΑΟΥΛ ΚΛΕΕ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Το βιβλίο αυτό έλεγε για τρία παιδιά τα οποία ήταν ο Διονύσης, η Ηλέκτρα και η Άννα που μια μέρα κανόνισαν να πάνε για μπάνιο. Όμως όταν χαλάρωναν άκουσαν ένα ¨ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ. O μπαμπάς της είπε ότι οι ψαράδες σκοτώνουν τα ψάρια με δυναμίτη και τα παιδιά στεναχωρήθηκαν και στο τέλος αφού μπήκαν ξανά για μπάνιο πήραν τις μάσκες τους και είδαν τον υπέροχο βυθό.

Οι χαρακτήρες ήταν τρεις. Ο Διονύσης ήταν ένας καλός και φιλικός άνθρωπος, φορούσε ένα μαγιό πράσινο με ρίγες μαύρες,είχε καστανά μαλλιά και ήταν 10 χρονών. Η Ηλέκτρα φορούσε ένα μαγιό, ένα καπέλο και μία μπλούζα και τα μαλλιά της ήταν ξανθά, επίσης ήταν 10 χρονών. Η Άννα φορούσε ένα μαγιό και μία μπλούζα ροζ και ήταν 9 χρονών.

O ήρωας που θα βάλω είναι ένας αστερίας που θα βοηθήσει τα παιδιά να σταματήσουν τους ψαράδες να σκοτώνουν τα ψάρια ώστε να υπάρχουν ψάρια στο βυθό.

Στο τέλος τα παιδιά αφού είχαν δει τον υπέροχο βυθό ξεκουράστηκαν στη θάλασσα σε μια σκηνή έφαγαν και μόλις ξύπνησαν και ξαναπήγαν να κάνουν ένα μπάνιο.

Το τέλος αυτό που φαντάζομαι είναι οι ψαράδες να σταματήσουνε να σκοτώνουν τα ψάρια και να μάθουν ότι τα ψάρια τα θέλουμε ζωντανά ώστε να τα βλέπουνε οι διάφοροι τουρίστες.

Η Στέλλα Βλαχοπούλου γεννήθηκε στην Ξάνθη τον Ιούνιο του Έχει μία κόρη, την Ηλέκτρα -τη γνωστή ηρωίδα των βιβλίων της οικολογικής σειράς για παιδιά "Εμείς και η Φύση", που παίχτηκε και στην τηλεόραση, στην ΕΤ-1. Ζει μόνιμα στην Αθήνα. Σπούδασε Γεωπονία στη Γεωπονοδασολογική Σχολή του Α.Π.Θ. και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικολογία- Υδροβιολογία (D.E.A.) στο Πανεπιστήμιο Pierre et Marie Curie, Paris VI. Επίσης, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. Ασχολήθηκε με την πολιτική ( ) αλλά γρήγορα αποχώρησε.