Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ1

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ1"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ1
Δέσποινα Γκέκα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ1

2 Το κάλεσμα της άγριας φύσης Συγγραφέας Τζακ Λόντον

3 Μια ζωγραφιά

4 Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα του ήρωα
Ο Μπακ, ένας δυνατός και επιβλητικός σκύλος, που ήταν κράμα λυκόσκυλου και Αγίου Βερνάρδου, κατέληξε ύστερα από πολλές περιπέτειες να βρίσκεται στην παγωμένη Αλάσκα και να σέρνει βαρυφορτωμένα έλκηθρα για τους σκληρούς και απάνθρωπους χρυσοθήρες.

5 Ένας δικός μου ήρωας Ο δικός μου ήρωας είναι ο Ζακ ένας κλέφτης που ήθελε να απαγάγει τον Μπακ για λύτρα. Μια μέρα ο Ζακ μπήκε στο σπίτι του δικαστή Μίλερ με σκοπό να απαγάγει τον Μπακ. Ο δικαστής Μίλερ άκουσε έναν ήχο και σηκώθηκε να δει αν έγινε κάτι. Ο Ζακ μόλις άκουσε τον δικαστή Μίλερ βγήκε από το παράθυρο και έτσι δεν τον έπιασε.

6 Η γνώμη μου για το βιβλίο
Αυτό το βιβλίο ήταν πολύ ενδιαφέρον και μου άρεσε πολύ!! Επίσης το βρήκα πολύ διασκεδαστικό!!!!!

7 Τι γίνεται στο τέλος Ο Μπακ ξαναθυμήθηκε το παρελθόν της ράτσας του, το λύκο που κρύβει μέσα του, και ένιωσε ότι δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το κάλεσμα. Έμαθε να σκοτώνει για την τροφή του, να παλεύει για την επικράτηση και την κυριαρχία.

8 Ένα δικό μου τέλος Ο δικαστής Μίλερ θα χάσει το σπίτι του και όλα τα χρήματά του, γιατί χρωστούσε πολλά χρήματα στην μαφία. Τέλος δεν θα μπορεί να μεγαλώσει τον Μπακ και θα τον σκοτώσει.

9 Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Τζακ Λόντον (Jack London) (12 Ιανουαρίου 1876 - 22 Νοεμβρίου 1916) ήταν Αμερικανός συγγραφέας που έγραψε πάνω από 50 βιβλία, όπως Το κάλεσμα της άγριας φύσης, Μάρτιν Ήντεν, Ο θαλασσόλυκος, Οι άνθρωποι της αβύσσου κ.α. Πρωτοπόρος στην αγορά της εμπορικής μυθιστοριογραφίας σε λαϊκά περιοδικά, υπήρξε από τους πρώτους Αμερικανούς συγγραφείς που έκανε τεράστια οικονομική περιουσία μόνο από την συγγραφή βιβλίων. 


Κατέβασμα ppt "Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ1"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google