Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2

2 O Γιάννης που δεν ήξερε το φόβο
Το παραμύθι είναι λαϊκό ισπανικό παραμύθι και μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι για σχεδόν όλες τις ηλικίες, ακόμα και την δικιά μας.

3 Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το βιβλίο μας μιλάει για ένα αγοράκι το Γιάννη που αυτός δεν ξέρει τον φόβο και προσπαθεί να τον βρει. Είναι πρόθυμος να θερίσει τα βουνά και τα λαγκάδια για να τον βρει και είμαι σίγουρος ότι θα τον βρει.

4

5 Λίγα λόγια για το χαρακτήρα
Ο Γιάννης είναι ένα μικρό παιδάκι περίπου 9 χρονών και δεν φοβάται τίποτα.Αυτο το παιδί κάνει πράγματα που κανένα παιδί δεν τολμάει να κάνει.

6 Ο δικός μου ήρωας Ο κύριος αρκούδα τον βοηθά τον Γιάννη στο να βρει τον φόβο αλλά ένα κυνηγός τον πετυχαίνει και ο κύριος αρκούδα φεύγει για πάντα.

7 Τι γίνεται στο τέλος Ο Γιάννης παντρεύεται την πριγκίπισσα και ένα βράδυ που είδε ένα κακό όνειρο η γυναίκα του τού έριξε ένα κουβά με νερό και άρχισε να τρέμει και έτσι ανακάλυψε τον φόβο.

8 Ένα διαφορετικό τέλος Ο Γιάννης είδε ένα κακό όνειρο, ξύπνησε τη νύχτα και ήπιε νερό. Ξαφνικά άκουσε έναν ήχο και μόλις πήγε να δει τι είναι άκουσε μια φωνή που του έλεγε ξύπνα!!! Ο Γιάννης κατάλαβε ότι είδε διπλό όνειρο και από την τρομάρα του έμαθε τον φόβο.

9 Γράφω την γνώμη μου Το βιβλίο μου άρεσε. Ήταν λίγο μικρό κατά την γνώμη μου αλλά και πάλι μου άρεσε γιατί είχε πλάκα και επίσης ήταν για πιο μικρά παιδιά.

10 Γράφω για τον συγγραφέα
Τον συγγραφέα δυστυχώς δεν τον ξέρω γιατί είναι ένα λαϊκό παραμύθι αλλά ξέρω ότι αυτό το βιβλίο όποιος το έχει γράψει πρέπει να έχει ωραία αίσθηση του χιούμορ.


Κατέβασμα ppt "ΣΤΑΥΡΟΣ Τεμπελησ 17/9/2015 ΣΤ΄2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google