Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Ήταν κάποτε, μία παρέα παιδιών που συναντήθηκε σε μια όμορφη παραλία. Ενώ τα παιδιά συζητούσαν, άκουσαν βήματα. Κρύφτηκαν πίσω από τα αρμυρίκια, γιατί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Ήταν κάποτε, μία παρέα παιδιών που συναντήθηκε σε μια όμορφη παραλία. Ενώ τα παιδιά συζητούσαν, άκουσαν βήματα. Κρύφτηκαν πίσω από τα αρμυρίκια, γιατί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3  Ήταν κάποτε, μία παρέα παιδιών που συναντήθηκε σε μια όμορφη παραλία. Ενώ τα παιδιά συζητούσαν, άκουσαν βήματα. Κρύφτηκαν πίσω από τα αρμυρίκια, γιατί νόμιζαν πως θα ήταν κάποιος κακός. Ήταν ο Αντώνης. Έψαχνε να βρει κάποιο ημερολόγιο. Προσπαθούσε πολλή ώρα να το βρει, χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι αποφάσισε να πάει τη νύχτα. Τα παιδιά βγήκαν από την κρυψώνα. Ο Αντώνης έψαχνε σε λάθος σημείο. Τα παιδιά πήραν το ημερολόγιο και έφυγαν. Το πήραν στο στοιχειωμένο σπίτι να το μελετήσουν.

4

5

6  Ο ήρωας είναι ο Μιχάλης ο αρχηγός των παιδιών που τους βοήθησε να βρουν το ημερολόγιο.

7  Τον ήρωά μου τον λένε Μάριο και είναι 12 χρονών. Είναι ο μεγαλύτερος της παρέας. Ο Μάριος τους βοήθησε να ανοίξουν το ημερολόγιο, με αντικλείδια επειδή ο πατέρας του ήταν κλειδαράς. Ο Μάριος είναι ψηλός με μαύρα μαλλιά, μπλε μάτια και φοράει σιδεράκια.

8 Στο τέλος τα παιδιά κατάφεραν να βρουν το ημερολόγιο και να το πάνε στο στοιχειωμένο σπίτι να το ανοίξουν.

9  Εγώ φαντάζομαι στο τέλος τα παιδιά να καταφέρουν να ανοίξουν το ημερολόγιο και να αντικρύσουν κάτι πολύ ωραίο.

10  Το βιβλίο ήταν πάρα πολύ ωραίο με όμορφες εικόνες. Το εξώφυλλο ήταν σκληρό και η εικόνα που είχε από έξω έδειχνε τα παιδιά να παίρνουν το ημερολόγιο και να το πηγαίνουν στο στοιχειωμένο σπίτι.

11  Ο Φίλιππος Μανδηλαράς γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και ασχολήθηκε με την κοινωνική ανθρωπολογία την εθνογραφία και τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής. Δημιούργησε μια μέθοδο δημιουργικής γραφής για τα παιδιά. Έγραψε και εξέδωσε πολλά παιδικά βιβλία.


Κατέβασμα ppt " Ήταν κάποτε, μία παρέα παιδιών που συναντήθηκε σε μια όμορφη παραλία. Ενώ τα παιδιά συζητούσαν, άκουσαν βήματα. Κρύφτηκαν πίσω από τα αρμυρίκια, γιατί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google