Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κινητά ΚΕΣΠΕΜ 2012-2013 Μειονοτικό Σχολείο: Δαρμένης Εκπαιδευτική ομάδα: Βάρναλη Σοφία & Χουσείν Χατζή Χαλήλ Αριθμός μαθητών:15 κορίτσια:10 αγόρια:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κινητά ΚΕΣΠΕΜ 2012-2013 Μειονοτικό Σχολείο: Δαρμένης Εκπαιδευτική ομάδα: Βάρναλη Σοφία & Χουσείν Χατζή Χαλήλ Αριθμός μαθητών:15 κορίτσια:10 αγόρια:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κινητά ΚΕΣΠΕΜ Μειονοτικό Σχολείο: Δαρμένης Εκπαιδευτική ομάδα: Βάρναλη Σοφία & Χουσείν Χατζή Χαλήλ Αριθμός μαθητών:15 κορίτσια:10 αγόρια: 5

2 Με το Σεβντά του Σεντουκιού ταξιδέψαμε σε μέρη μακρινά
Με το Σεβντά του Σεντουκιού ταξιδέψαμε σε μέρη μακρινά. Μέσα από τα κείμενα του γνωρίσαμε … Το ρολόι της Ξάνθης Τον ποταμό Αμαζόνιο Τον υπερσιβηρικό σιδηρόδρομο Το μετρό Την Εγνατία Οδό Τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου Τη Μαρώνεια Τη γιορτή κερασιού Το Ιμαρέτ Κομοτηνής Το κουρμπάνι Τους φούρνους της Πόλης Το ανάκτορο Τοπ καπί Τη Βασιλική Δεξαμενή Την Αγία Σοφία Την Πλατεία Ομονοίας Το Φετιχιέ τζαμί και την Ευρωπαϊκή Ένωση

3 Ένα ταξίδι μας ήταν στην Κωνσταντινούπολη
Ένα ταξίδι μας ήταν στην Κωνσταντινούπολη. Όλοι μαζί φτιάξαμε τον τουριστικό οδηγό της. Γράψαμε πληροφορίες για την πόλη και την ζωγραφίσαμε.

4 Ταξιδέψαμε και στην Αθήνα… περπατήσαμε στην πλατεία Ομονοίας και είδαμε τα μαγαζιά της.
Όμως πως θα γίνουν γνωστά όλα αυτά τα καταστήματα; Μα φυσικά με μία καλή διαφήμιση…

5 Με το Σεβντά του Σεντουκιού επισκεφτήκαμε και μουσεία
Με το Σεβντά του Σεντουκιού επισκεφτήκαμε και μουσεία. Έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε και εμείς τα δικά μας… Ένα από αυτά τα μουσεία ήταν της φιλίας

6 Όλοι βοήθησαν, για να φτιάξουμε αυτό το μεγάλο λεξικό
Όλοι βοήθησαν, για να φτιάξουμε αυτό το μεγάλο λεξικό. Είχε λέξεις από τα κείμενα του Σεβντά του Σεντουκιού.

7 Τα παιδιά δανείζονταν με πολλή χαρά βιβλία από τη βιβλιοθήκη.

8 Αυτά που τους άρεσαν περισσότερο ήταν:

9 Ένα από τα βιβλία που διαβάσαμε στην τάξη ήταν το «Όλοι γεννιόμαστε ελεύθεροι». Έπειτα φτιάξαμε έναν κήπο με τα δικαιώματα των ανθρώπων. Συμφωνήσαμε πως τα δικαιώματα είναι σαν τα λουλούδια και όλοι πρέπει να τα φροντίζουν, για να μη μαραθούν.

10 Ένα άλλο βιβλίο που διαβάσαμε όλοι μαζί ήταν «Ο άσπρος γλάρος κι ο μαύρος κότσυφας». Μετά φτιάξαμε τις ταυτότητες των δύο ηρώων.

11 Τα παιδιά μας έδειχναν κάθε φορά την αγάπη τους… μία μέρα θέλησαν να μας την εκφράσουν και γραπτώς

12 Κάθε εβδομάδα περνούσαμε πολύ ωραία και τα παιδιά θέλησαν να μάθουν ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά. Έτσι σκέφτηκαν να στείλουμε ένα γράμμα στην κυρία Αλεξάνδρα Ανδρούσου που βρίσκεται στην Αθήνα, για να την ευχαριστήσουν.


Κατέβασμα ppt "Κινητά ΚΕΣΠΕΜ 2012-2013 Μειονοτικό Σχολείο: Δαρμένης Εκπαιδευτική ομάδα: Βάρναλη Σοφία & Χουσείν Χατζή Χαλήλ Αριθμός μαθητών:15 κορίτσια:10 αγόρια:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google