Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κόκκινη Ζώνη Ιάσονας 13/9/2015.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κόκκινη Ζώνη Ιάσονας 13/9/2015."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κόκκινη Ζώνη Ιάσονας 13/9/2015

2 Λίγα λόγια για το βιβλίο που διάβασα
Στην νότια Ντακότα ξεσπάει ένας θανατηφόρος ιός που σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους . Μερικοί γνωστοί χαρακτήρες κόμικ όπως ο Iron man ο Captain America και κάποιοι άλλοι πολεμούν τον Red skull για να σώσουν τον κόσμο.

3 Οι ήρωες Οι ήρωες ήταν πολλοί. Όπως ο The black panther, ο Iron man ο Όραμα και πολλοί ακόμα για να τους βοηθήσουν.

4 Ο ήρωας μου Άμα μπορούσα να φτιάξω έναν δικό μου χαρακτήρα και μπορούσα να τον βάλω στο βιβλίο θα τον ονόμαζα Jason Voorhees και θα ήταν ο κακός του βιβλίου.

5 Ο ήρωας μου Άμα μπορούσα να φτιάξω έναν δικό μου χαρακτήρα και μπορούσα να τον βάλω στο βιβλίο θα τον ονόμαζα Jason Voorhees και θα ήταν ο κακός της ταινίας

6 FAIL FAIL OMG TROLL TROLL FAIL

7 Το τέλος Στο τέλος ο Captain America νικάει τον Red Skull και σταματάνε το αέριο και σώζουν τους ανθρώπους.

8 Το διαφορετικό τέλος Ο Jason Voorhees θα σκοτώνει τον Red Skull και όλους τους άλλους ήρωες και χωρίς να ενδιαφερθεί καταστρέφει της μηχανές του αερίου δημιουργώντας μια τεράστια έκρηξη. Πολλοί νόμιζαν ότι ο Jason Voorhees πέθανε. Αλλά εγώ ξέρω ένα πράγμα: ο Jason δεν μπορεί να πεθάνει. Δεν μπορεί να σταματηθεί. Τότε τον είδα να με κοιτάει με την μάσκα του χόκεϊ σπασμένη με αίματα επάνω.

9 Η γνώμη μου Εγώ πιστεύω ότι το βιβλίο ήταν φοβερό και αξίζει τα 20$ που έδωσα για να το αγοράσω. Καλύτερα να μην το αγοράσετε για τα παιδιά σας γιατί μερικές φορές δείχνει αίματα και άλλα.

10 Geoff Johns Ο Geoff Johns γεννήθηκε το 1973 στην Αμερική. Είναι ο αρχηγός της εταιρίας DC Comics και έχει φτιάξει κοντά στα εκατόν είκοσι βιβλία κόμικς και έχει κερδίσει 5 βραβεία για τον καλύτερο συγγραφέα κόμικς.


Κατέβασμα ppt "Κόκκινη Ζώνη Ιάσονας 13/9/2015."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google