Διαβάσαμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που κυκλοφόρησαν στις 21 Ιανουαρίου 2007. Να το κύριο θέμα της κάθε εφημερίδας!

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σεμινάρια Επιθεωρητών Σεπτεμβρίου Σχολική χρονιά
Advertisements

Μια αγορά με ευκαιρίες και παγίδες. Η συγκεκριμένη αγορά γίνεται πολύ συχνά, αντικείμενο λαϊκισμού, δημαγωγίας και πλειοδοσίας μιας δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας.
Ιανουάριος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
1 ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΙΔΗ Ξενοδοχείο Χίλτον Λευκωσία, 19 Ιανουαρίου ΑΚΙΝΗΤΑ – ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ.
Έργο «Take Care»: Οδηγός Ορολογίας Ιατρικής Περίθαλψης για Μετανάστες Διάρκεια: από 1 Νοεμβρίου 2012 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2014.
 Οικογενειακό Δίκαιο Οικογενειακό Δίκαιο είναι το σύνολο των κανόνων που ρυθμίζει τις οικογενειακές σχέσεις κυρίως μεταξύ συζύγων καθώς και γονέων και.
3. Η Σύμβαση της Λοζάνης και η ανταλλαγή των πληθυσμών
Ελέυθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας κάθε ατόμου
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Τα παράδοξα των καιρών μας
Τμήμα Πολιτικών Επιστημών Α΄ εξάμηνο Διδάσκουσα : Βιργινία Τζώρτζη
Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ● Η δράση της συμβουλευτικής περιλαμβάνει όλες εκείνες.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Κυπριακή Παιδοβουλή Έτος ίδρυσης 2000 Προοίμιο Με γνώμονα την βεβαιότητα πως σε ένα δημοκρατικό κράτος πρέπει να συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Ευρωπαϊκή Ένωση – E.E. European Union – E. U..
Φορολογία ακινήτων Φορολογικές διατάξεις που αποτρέπουν πιθανές επενδύσεις και προτάσεις για βελτίωση 6 Οκτωβρίου 2014 Γεωργία Σταματέλου Επικεφαλής Φορολογικού.
ΜΑΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
1 ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΙΔΗ Μέγαρο ΚΕΒΕ Λευκωσία, 14 Ιουνίου 2012 Προστατεύει τα συμφέροντα των ιδιοκτητών για 48 χρόνια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ.
European Commission 1 Μετανάστευση: Αποτελεσματική Πολιτική και Ανοιχτή Κοινωνία ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΛΑΣ ΚΑΜΙΝΑΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ.
Κεφάλαιο 3: Ειδικές περιπτώσεις στην κεφαλαιακή διάρθρωση και τον υπολογισμό της Καθαράς Παρούσας Αξίας.
6 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Εξωτερική Πολιτική: Τουρκία – Κυπριακό – ΠΓΔΜ - Κοσσυφοπέδιο 1 6 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ( Τουρκία.
Διάσκεψη Τύπου Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου 22 Φεβρουαρίου 2011 «Τις εκπτώσεις τις πληρώνει ο φορολογούμενος»
ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: πραγματικότητες και προοπτικές.
Ιστορική Αναδρομή Η Ευρωπαϊκή Ιδέα, δηλαδή η ιδέα μιας κοινής ανθρωπιστικής Ευρώπης, αποτέλεσε όραμα πολλών φιλοσόφων (π.χ. Καντ, Κομένιος, Ουγκώ). Οι.
2.2 Άσκηση και κατάχρηση δικαιώματος  Συνισταμένη όλων των δικαιωμάτων είναι το δικαίωμα στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου.  Το.
Ευρώπη, Ελλάδα, Νέοι : προοπτικές. Ευρωπαϊκή ένωση.
ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ.
ΚΥΠΡΟΣ. ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ Πριν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 ο πληθυσμός της Κύπρου είχε ως εξής: 82% Έλληνες και 18% Τούρκοι. Λόγω αυτής της συνοίκησης.
Ζητούμε:  Να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα και οι έποικοι από τη γη μας και τα σπίτια μας.  Ελευθερία στην κατεχόμενη Κύπρο, επανένωση του νησιού και.
Ε. Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1. Η ενσωμάτωση των προσφύγων
2. Η ελληνοτουρκική προσέγγιση
Κριτήρια ένταξης των κρατών στην Ε.Ε. Κριτήρια ένταξης ενός κράτους στην Ε.Ε καθορίστηκαν: Πότε: 1953 Που: στο συμβούλιο της Κοπεγχάγης Ανανέωση: Ευρωπαϊκό.
Βιογραφικό σημείωμα του Μακαρίου Γ’
ONOMATIKEΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ
5. Οι αξίες της ΕΕ Άρθρο 2 ΣΕΕ. Από τις αρχές στις Αξίες Η ΕΕ βασίζεται στις αξίες του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας,
T Επιμέλεια: Σπύρος Αντωνέλλος ΕΜΕ. Περιεχόμενα Το βιβλίο των Νέων της Ευρώπης περιέχει σύντομα κείμενα με πολλές πληροφορίες που ενθαρρύνουν τους νέους.
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
[Επωνυμία Εταιρίας] Επιχειρηματικό Σχέδιο. Δήλωση Αποστολής  Μια ξεκάθαρη δήλωση της μακροπρόθεσμης αποστολής της εταιρίας μας. Χρησιμοποιούμε λέξεις.
 Αίτηση στις 1/9/2011  Συνέντευξη στις 2/9/2011  Αρχή πρακτικής άσκησης στις 5/9/2011  Διάρκεια προγράμματος: 300 ώρες.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΛΙΑΔΟΥ – ΤΑΧΟΥ ΣΟΦΙΑ «Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Πολίτευμα είναι ο τρόπος οργάνωσης και άσκησης της κρατικής εξουσίας.
Ασφάλεια και σιγουριά για όλους τους πολίτες
Οι χώρες της Ε.Ε..
Απρίλιος 2011 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ © ΕΚΛΟΓΙΚΟ
Τα παράδοξα των καιρών μας
Π.Μ.Σ Μάθημα: Δίκαιο Καταστάσεως Αλλοδαπών
Το Χαμόγελο του παιδιού
«Ημέρα Σταδιοδρομίας» ΤΕΙ Λάρισας Τετάρτη 25 Απριλίου 2012
ΚΟΜΜΑΤΑ-ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΕΣΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
Ιούλιος 2010 © Κυπριακό Βαρόμετρο
ΕΚΠΑ - Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών
ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ 2009
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Τίτλος Δράσης: “Zούμε Αειφορικά στην Ε.Ε.”
Σε όλα τα όργανα της Ε.Ε. αντιπροσωπεύονται τα κράτη-μέλη.
3.4. Τοπική αυτοδιοίκηση Οι σύγχρονες τάσεις διοικητικής οργάνωσης ευνοούν την αποκέντρωση της πολιτικής εξουσίας σε κατώτερες βαθμίδες της Διοίκησης,
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
Η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων στην ΕΕ
Αποτελέσματα έρευνας πολιτικών απόψεων 18ο κύμα
Ευρωπαϊκός Πυλώνας Κοινωνικών Δικαιωμάτων:
Ημέρα Μνήμης Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ 19 Ιανουαρίου
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Τακτικό Ευρωβαρόμετρο 90   ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΥΠΡΟΣ Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Τακτικό.
Αποτελέσματα έρευνας πολιτικών απόψεων 21ο κύμα
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Διαβάσαμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που κυκλοφόρησαν στις 21 Ιανουαρίου Να το κύριο θέμα της κάθε εφημερίδας!

''Χαρτογράφησε τ/κ περιουσίες η Άγκυρα'' Κατέγραψε ακίνητα στις ελεύθερες περιοχές που ανήκουν στο ΕΒΚΑΦ. Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες του, σύμφωνα με τις οποίες η Αγκυρα έχει προχωρήσει σε χαρτογράφηση περιουσιών του ΕΒΚΑΦ στις ελεύθερες περιοχές με στόχο που αφορά την πολιτική της χώρας στην ευρύτερη περιοχή αλλά βραχυπρόθεσμα συνδέεται με την αντιμετώπιση των προσφυγών των Ε/Κ εναντίον της Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων...

ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ για υποψήφιο στις Προεδρικές Αποκαλυπτικός ο Ν. Αναστασιάδης για τα σχέδια ΔΗΣΥ Η εφημερίδα προβάλλει συνέντευξη στην εφημερίδα του Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος δήλωσε ότι ο ΔΗΣΥ δεν έχει δεσμευτεί ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιαννάκη Κασουλίδη στις προεδρικές εκλογές του Φεβράρη του

Τα κόμματα σε διάταξη μάχης ενόψει Προεδρικών ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ...ΤΣΟΥΝΑΜΙ Η εφημερίδα γράφει ότι το 2007, χρονιά προπαρασκευαστική για τις προεδρικές, βρίσκει τα κόμματα σε εσωκομματικές διεργασίες και κινήσεις άκρως ενδιαφέρουσες σε σχέση με τη λήψη των τελικών τους αποφάσεων περί τα μέσα του χρόνου...

ΠΡΟΛΕΙΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Οι Ν. Μπερνς και Γκ. Φερχόινγκεν δηλώνουν από την Άγκυρα την ανάγκη για σύντομη λύση στο Κυπριακό. Γράφει ότι νέες προσπάθειες καταβάλλονται από πλευράς των ΗΠΑ για να υπάρξει κινητικότητα στο Κυπριακό, επιδιώκοντας να βοηθήσουν την Τουρκία, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά την εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων τόσο έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και έναντι της ΕΕ...

Η επιστροφή του Δούντα Η εφημερίδα γράφει ότι ο πιο ξεκάθαρος εκφραστής της σχολής της μη λύσης του Κυπριακού που επικράτησε στην Κύπρο ως ''σχολή του Δούντα'' μετά τον Τάσσο Παπαδόπουλο είναι ο Γιώργος Κολοκασίδης, ο οποίος χθες εξελέγη στη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΚΟ...

Οι Κύπριοι «αγοράζουν» τη Βουλγαρία. Η εφημερίδα γράφει ότι ξετίναξαν τις αγορές ακινήτων της Βουλγαρίας και Ρουμανίας οι Κύπριοι αγοράζοντας σπίτια, οικόπεδα και καταστήματα, λόγω των χαμηλών τιμών που προσφέρουν και οι δύο χώρες σε σύγκριση με τις ιδιαίτερα ψηλές τιμές που επικρατούν σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Παλεύει για τη ζωή του Η αγγλόφωνη εφημερίδα γράφει ότι ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Χούκο Τσάβεζ, ο οποίος είναι στενός φίλος του Προέδρου της Κούβας Φίντελ Κάστρο, δήλωσε ότι ο Κουβανός ηγέτης μάχεται για τη ζωή του και εξέφρασε την ελπίδα ότι η υγεία του Κάστρο θα επανακάμψει..

Μετατρέπω τις ονοματικές φράσεις σε ρηματικές. Όλα ανοικτά για υποψήφιο στις Προεδρικές. Όλα ανοικτά για υποψήφιο στις Προεδρικές. Οποιοσδήποτε μπορεί να προωθηθεί για υποψήφιος στις Προεδρικές. Οποιοσδήποτε μπορεί να προωθηθεί για υποψήφιος στις Προεδρικές. Τα κόμματα σε διάταξη μάχης ενόψει Προεδρικών. Τα κόμματα ετοιμάζονται για τη μάχη των Προεδρικών. Τα κόμματα ετοιμάζονται για τη μάχη των Προεδρικών. Η επιστροφή του Δούντα Η επιστροφή του Δούντα Ο Δούντας επιστρέφει. Ο Δούντας επιστρέφει.

Μετατρέπω τις ρηματικές φράσεις σε ονοματικές. Χαρτογράφησε τ/κ περιουσίες η Άγκυρα Χαρτογράφηση τ/κ περιουσιών από Άγκυρα. Χαρτογράφηση τ/κ περιουσιών από Άγκυρα. Προλειαίνουν το έδαφος για σύντομη λύση. Προλειαίνουν το έδαφος για σύντομη λύση. Προλείανση του εδάφους για σύντομη λύση. Προλείανση του εδάφους για σύντομη λύση. Οι Κύπριοι «αγοράζουν» τη Βουλγαρία. Αγορά της Βουλγαρίας από Κυπρίους. Παλεύει για τη ζωή του. Πάλη για τη ζωή του.