Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ζητούμε:  Να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα και οι έποικοι από τη γη μας και τα σπίτια μας.  Ελευθερία στην κατεχόμενη Κύπρο, επανένωση του νησιού και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ζητούμε:  Να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα και οι έποικοι από τη γη μας και τα σπίτια μας.  Ελευθερία στην κατεχόμενη Κύπρο, επανένωση του νησιού και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ζητούμε:  Να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα και οι έποικοι από τη γη μας και τα σπίτια μας.  Ελευθερία στην κατεχόμενη Κύπρο, επανένωση του νησιού και αρμονική ζωή.  Να μάθουμε τι απέγιναν όλοι οι αγνοούμενοί μας.  Επιστροφή στα κατεχόμενα χωριά και πόλεις μας, επιστροφή στα σπίτια μας.  Να υψωθεί σε όλο το νησί η κυπριακή σημαία.  Ελεύθερη διακίνηση σε όλο το νησί.  Να σταματήσουν οι τουρκικές προκλήσεις.  Δικαιοσύνη.

3 Γιατί:  Η Κύπρος είναι μία και είναι ελληνική.  Αξίζουμε να ζούμε σε μια ελεύθερη και όχι μοιρασμένη πατρίδα.  Θέλουμε να πάμε στα κατεχόμενα χωριά και πόλεις μας ελεύθερα και με ασφάλεια.  Θέλουμε να μάθουμε τι απέγιναν οι αγνοούμενοί μας.  Είναι άδικο να μιλούμε για πρόσφυγες, αγνοούμενους, εγκλωβισμένους, κατεχόμενα…  40 χρόνια σκλαβιάς είναι πολλά…


Κατέβασμα ppt "Ζητούμε:  Να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα και οι έποικοι από τη γη μας και τα σπίτια μας.  Ελευθερία στην κατεχόμενη Κύπρο, επανένωση του νησιού και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google