Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«Ημέρα Σταδιοδρομίας» ΤΕΙ Λάρισας Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«Ημέρα Σταδιοδρομίας» ΤΕΙ Λάρισας Τετάρτη 25 Απριλίου 2012"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «Ημέρα Σταδιοδρομίας» ΤΕΙ Λάρισας Τετάρτη 25 Απριλίου 2012
Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος «Ημέρα Σταδιοδρομίας» ΤΕΙ Λάρισας Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

2 Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος
Η Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π. αποτελεί τον επαγγελματικό και επιστημονικό φορέα οργάνωσης και εκπροσώπησης των Δασοπόνων & Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος, ανεξάρτητα από τη μορφή της δραστηριοποίησής τους. Δημόσιοι Υπάλληλοι Δημοτικοί Υπάλληλοι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι Συμβασιούχοι Ελεύθεροι Επαγγελματίες (Μελετητές, εργολάβοι) Άνεργοι Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

3 Σ Κ Ο Π Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων
και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος Σ Κ Ο Π Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

4 Συμφέροντα και δικαιώματα Δασοπόνων: Επαγγελματικά Οικονομικά
Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος Συμφέροντα και δικαιώματα Δασοπόνων: Επαγγελματικά Οικονομικά Ασφαλιστικά Κοινωνικά Συνδικαλιστικά …αλλά και υπεράσπιση της επαγγελματικής, ηθικής και κοινωνικής υπόσταση τους Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

5 Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος
Η Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.: είναι αυτόνομη, ακομμάτιστη και δεν επιδιώκει κομματικούς ή κερδοσκοπικούς σκοπούς. Η δομή της και οι δραστηριότητες της βασίζονται στην αρχή της ελευθερίας του ατόμου, του λόγου και της Δημοκρατίας. Έχει την υποχρέωση να υπερασπίζεται ακόμα και στα δικαστήρια (Σ.τ.Ε. Άρειο Πάγο, Διοικητικά Εφετεία, Πρωτοδικεία, Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια) τις επαγγελματικές διεκδικήσεις των μελών της. Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

6 Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος
Η Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.: Ενημερώνει την Κυβέρνηση, τη Βουλή, τα Πολιτικά κόμματα, καθώς και άλλες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, για τα προβλήματα της Δασοπονίας, γενικά, ή ειδικά, καθώς και των μελών της, προτείνοντας τρόπους επίλυσής τους. Συνεργάζεται με τις Δημόσιες αρχές, την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, τις Συνεταιριστικές, Κυνηγετικές και Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και τους εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων για τη διαμόρφωση, λήψη και εφαρμογή των αποφάσεων που αφορούν τη Δασοπονία και τους Δασοπονούντες της Χώρας. Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

7 Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων
και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Το Συνέδριο των Μελών Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Κ.Δ.Σ.) Η Κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή (Κ.Ε.Ε) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Οι Γενικές Συνελεύσεις των Περιφερειακών Παραρτημάτων Τα Διοικητικά Συμβούλια των Περιφερειακών Παραρτημάτων. Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

8 Μ Ε Λ Η Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων
και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος ΤΑΚΤΙΚΑ: Δασοπόνοι κάτοχοι Πτυχίων των Τμημάτων Δασοπονίας και Δ.Φ.Π. Ανώτατης Εκπαίδευσης, Τεχνολογικού Τομέα (Τ.Ε.Ι) , ή ισοτίμων Πτυχίων Εσωτερικού και Εξωτερικού. ΔΟΚΙΜΑ: οι φοιτητές των Τμημάτων Δασοπονίας και Δ.Φ.Π της ημεδαπής και των ισοτίμων σχολών του εξωτερικού. ΕΠΙΤΙΜΑ: πρόσωπα που πρόσφεραν εξαιρετικές και διακεκριμένες υλικές ή ηθικές υπηρεσίες, στην Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π. και στον κλάδο γενικότερα. Μ Ε Λ Η Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

9 Ε Γ Ρ Α Φ Σ Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων
και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος Για να εγγραφείτε μέλη στην Ένωση αρκεί να αποστείλετε συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής και την υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας μαζί με τα λοιπά δικαιολογητικά που αναφέρονται στην αίτηση ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφεται. Προς διευκόλυνση των συναδέλφων δασοπόνων, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ ηλεκτρονικής και ταχυδρομικής αποστολής των δικαιολογητικών τους. Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες της εποχής αλλά και τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας που μαστίζουν τον κλάδο, με απόφαση του Συνεδρίου της Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π. το ποσό της εγγραφής μειώνεται σε 5 ευρώ εφάπαξ και η ετήσια συνδρομή μειώνεται σε 20 ευρώ, ώστε να μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να ενταχθούν στην Ένωση, στηρίζοντας ουσιαστικά τους σκοπούς της και την ενδυνάμωση της φωνής των δασοπόνων. Ε Γ Ρ Α Φ Σ Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.

10 Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων και Διαχειριστών Φυσικού Περιβάλλοντος
Επικοινωνία Ιστοσελίδα: Facebook profil: Πανελλήνια Ένωση Δασοπόνων Τηλέφωνο: Ταχυδρομική Διεύθυνση: Καλλιόπη Νικούση Μιαούλη 41 Αιγάλεω, Τ.Κ (Έως την στέγαση της Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π. η προσωρινή ταχυδρομική διεύθυνση επικοινωνίας είναι αυτή της Προέδρου) Εισήγηση: Νικούση Καλλιόπη, Δασοπόνος MSc, Πρόεδρος Π.Ε.Δ.ΔΙ.ΦΥ.Π.


Κατέβασμα ppt "«Ημέρα Σταδιοδρομίας» ΤΕΙ Λάρισας Τετάρτη 25 Απριλίου 2012"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google