Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Διάσκεψη Τύπου Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου 22 Φεβρουαρίου 2011 «Τις εκπτώσεις τις πληρώνει ο φορολογούμενος»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Διάσκεψη Τύπου Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου 22 Φεβρουαρίου 2011 «Τις εκπτώσεις τις πληρώνει ο φορολογούμενος»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Διάσκεψη Τύπου Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου 22 Φεβρουαρίου 2011 «Τις εκπτώσεις τις πληρώνει ο φορολογούμενος»

2 Σημερινή, 18 Μαρτίου 2009, σελ. 33

3 «αναμένεται να εισρεύσουν στην Κύπρο περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας». «αναμένεται να εισρεύσουν στην Κύπρο περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας».

4 ΚΥΠΕ, Βουλή – Συμφωνία με Κατάρ – ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ – ΕΔΕΚ – ΕΥΡΩΚΟ, Γιάννος Λαμάρης, 22.04.2010 «Είναι μια συνεργασία μεταξύ δύο Κυβερνήσεων, έχει και την οικονομική αλλά και την πολιτική της σημασία, έχει επιτευχθεί να είναι ισότιμη αυτή η συνεργασία βάζοντας η μια πλευρά τη γη και η άλλη τα χρήματα. Μιλάμε για μια αρχική επένδυση της τάξης περίπου των 165 - 200 εκ με προοπτική να είναι ακόμα μεγαλύτερη».

5 Το ακίνητο Εκτίμηση Κτηματολογίου – €143εκ. (20.07.2010) Εκτίμηση Κτηματολογίου – €143εκ. (20.07.2010) Τελική Συμφωνία – €50εκ. Τελική Συμφωνία – €50εκ. Διαφορά €93εκ. Διαφορά €93εκ. 65% έκπτωση 65% έκπτωση

6 ΚΥΠΕ, Βουλή – Επιτροπή Οικονομικών – Σταυράκης – Συμφωνία με το Κατάρ, 10.05.2010 «έχουν ληφθεί όλες οι πρόνοιες που κρίθηκαν απαραίτητες για την διαφύλαξη των συμφερόντων του Κυπριακού Δημοσίου και των Κυπρίων πολιτών». «έχουν ληφθεί όλες οι πρόνοιες που κρίθηκαν απαραίτητες για την διαφύλαξη των συμφερόντων του Κυπριακού Δημοσίου και των Κυπρίων πολιτών». «διασφαλίζει πλήρως τα συμφέροντα του Κύπριου φορολογούμενου». «διασφαλίζει πλήρως τα συμφέροντα του Κύπριου φορολογούμενου».

7 Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων, Η’ Βουλευτική Περίοδος, Σύνοδος Δ’, Συνεδρίαση 13ης Νοεμβρίου 2004, Αρ.7, παρέμβαση Σταύρου Ευαγόρου, σελ. 25–26. «Να εκποιήσουμε, να μετοχοποιήσουμε, που μεταφράζεται στο να εκποιήσουμε μέρος - δέχομαι αυτό που λέει ο κ. Αναστασιάδης - των ημικρατικών οργανισμών. Όχι, κύριοι, για όσο χρόνο θα είναι - και θα είναι για πάρα πολλά χρόνια αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία - δεν πρόκειται, γιατί είναι επίσημη θέση του Τάσσου Παπαδόπουλου, να προχωρήσει στο ξεπούλημα ημικρατικών οργανισμών, περιουσίας του λαού. Υπάρχουν άλλες ευφάνταστες προτάσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού; Βεβαίως, υπάρχουν! Να πουλήσουμε και τα οικόπεδα του στρατοπέδου απέναντι από το "ΧΙΛΤΟΝ"! Αυτό ελέχθη από στελέχη βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού: «Το στρατόπεδο που είναι εκεί να το μεταφέρουμε», ελέχθη, «σε άλλο χώρο, να κάνουμε οικόπεδα και να τα πουλήσουμε»! Να κάνουμε και άλλα οικόπεδα! Και τον Πεδιαίο ελέχθη να τον αξιοποιήσουμε και να πάρουμε λεφτά! Ε, να κάνουμε την Κύπρο οικόπεδα και να την πουλήσουμε». Αυτό ελέχθη από στελέχη βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού: «Το στρατόπεδο που είναι εκεί να το μεταφέρουμε», ελέχθη, «σε άλλο χώρο, να κάνουμε οικόπεδα και να τα πουλήσουμε»! Να κάνουμε και άλλα οικόπεδα! Και τον Πεδιαίο ελέχθη να τον αξιοποιήσουμε και να πάρουμε λεφτά! Ε, να κάνουμε την Κύπρο οικόπεδα και να την πουλήσουμε».

8 Πρακτικά της Βουλής των Αντιπροσώπων, Η’ Βουλευτική Περίοδος, Σύνοδος Δ’, Συνεδρίαση 13ης Νοεμβρίου 2004, Αρ.7, παρέμβαση Σταύρου Ευαγόρου, σελ. 25–26. «Υπάρχουν άλλες ευφάνταστες προτάσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού; Βεβαίως υπάρχουν! Να πουλήσουμε και τα οικόπεδα του στρατοπέδου απέναντι από το ΧΙΛΤΟΝ! Αυτό ελέχθη από στελέχη βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού: «Το στρατόπεδο που είναι εκεί να το μεταφέρουμε», ελέχθη, «σε άλλο χώρο, να κάνουμε οικόπεδα και να τα πουλήσουμε»!»

9 Οι ειδικοί για τα ξεπουλήματα Επίσημη Εκτίμηση Κτηματολογίου €143εκ. Επίσημη Εκτίμηση Κτηματολογίου €143εκ. Τιμή Συμφωνίας €50εκ. Τιμή Συμφωνίας €50εκ. Έκπτωση Ξεπουλήματος €93εκ. Έκπτωση Ξεπουλήματος €93εκ.

10 Και οι Μη Προνομιούχοι που πληρώνουν Οι φορολογούμενοι 5% ΦΠΑ τρόφιμα €50εκ. 5% ΦΠΑ τρόφιμα €50εκ. 5% ΦΠΑ φάρμακα €10εκ. 5% ΦΠΑ φάρμακα €10εκ. Αύξηση στα καύσιμα €40εκ. Αύξηση στα καύσιμα €40εκ. (φόρος κατανάλωσης) (φόρος κατανάλωσης) Σύνολο €100εκ. Σύνολο €100εκ.

11 Αυτοί που ξεπουλούν Χαρίλαος Γιάννος Σταύρος Χαρίλαος Γιάννος Σταύρος Σταυράκης ΛαμάρηςΕυαγόρου Σταυράκης ΛαμάρηςΕυαγόρου

12 Αυτοί που πληρώνουν

13 Θέλει η αριστερή κυβέρνηση να ξεπουλήσει το φιλέτο απέναντι από το Χίλτον; Θέλει η αριστερή κυβέρνηση να ξεπουλήσει το φιλέτο απέναντι από το Χίλτον; Ας μην προσπαθεί όμως να μας υποδείξει εμάς τους «αφελείς» ότι οφείλουμε να τους δώσουμε και συγχαρητήρια. Ας μην προσπαθεί όμως να μας υποδείξει εμάς τους «αφελείς» ότι οφείλουμε να τους δώσουμε και συγχαρητήρια.

14 Εισήγηση: Προκήρυξη προσφορών προς όλους τους ενδιαφερομένους (Κύπριους και ξένους) για αγορά του τεμαχίου. Προκήρυξη προσφορών προς όλους τους ενδιαφερομένους (Κύπριους και ξένους) για αγορά του τεμαχίου. Σίγουρα θα πάρουμε ποσά που θα είναι τουλάχιστον διπλάσια από τα €50εκ. Σίγουρα θα πάρουμε ποσά που θα είναι τουλάχιστον διπλάσια από τα €50εκ. Το κράτος δεν θα καταστεί επιχειρηματίας ανάπτυξης γης. Το κράτος δεν θα καταστεί επιχειρηματίας ανάπτυξης γης. Αποφυγή του ρίσκου να δημιουργήσουμε την κτηματική Eurocypria. Αποφυγή του ρίσκου να δημιουργήσουμε την κτηματική Eurocypria.


Κατέβασμα ppt "Διάσκεψη Τύπου Αναπληρωτή Προέδρου ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου 22 Φεβρουαρίου 2011 «Τις εκπτώσεις τις πληρώνει ο φορολογούμενος»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google