ΜΑΘΗΜΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ. Η ΛΕΞΗ ΑΡΩΜΑ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Καρκίνος Ο Καρκίνος είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα υγείας που παρατηρούνται σήμερα στις αναπτυγμένες χώρες.Μπορεί να υπάρξει σε πολλά μέρη του.
Advertisements

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΑΝΑ.
Ας μιλήσουμε για την Εθελοντική Αιμοδοσία…
Το Φαρμακείο του Θεού.
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΡΜΟΝΙΑ.
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1ης ΕΠΑ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΜΑ: ΜΑΛΑΞΗ
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Φυσική Άσκηση & Υγεία»
ΣΥΝΟΨΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Πρόσληψη και δαπάνη ενέργειας
ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Μικρή και μεγάλη κυκλοφορία
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΥΤΤΑΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Διατροφή & Άσκηση Όλο και πιο συχνά ακούει κανείς ότι η τακτική φυσική δραστηριότητα είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν στην απόκτηση.
Χαιρετισμός στον ήλιο.
Project 4o Το φως και το χρώμα στην τέχνη και την επιστήμη
Κυκλοφορικό και υγεία Το κυκλοφορικό σύστημα, που αποτελείται από την καρδιά, τις αρτηρίες, τα τριχοειδή αγγεία και τις φλέβες, είναι ο μηχανισμός που.
Αιμορραγίες-Κατάγματα-Τραυματισμοί Σ.Σ.
Ορισμός – Ιστορικά στοιχεία Μάθημα 1ο
Συμμετέχουν Μπίκης Γιώργος Μπίκης Γιώργος Μπακαλούμη Κωνσταντίνα Μπακαλούμη Κωνσταντίνα Μπεκίρη Ερσίντα Μπεκίρη Ερσίντα Μπούσμπος Πέτρος Μπούσμπος Πέτρος.
Σωστές θέσεις και στάσεις του σώματος Χατζηνικολάου Αλκιβιάδης
ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ
ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ-ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ ΜΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Ομάδα 5η: Λίπη και έλαια.
Ενότητα 1.1 Νερό.
Βιταμίνες & Οφέλη.
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΣΚΗΣΗ Εργαλείο για τη ζωή μας.
Ο ρόλος του καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο Σχολείο Στυλιανίδης Χριστόδουλος Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Νομού Μεσσηνίας Καλαμάτα, Ιούνιος 2009.
ΔΕΫΔΡΟΕΠΙΑΝΔΡΟΣΤΕΡΟΝΗ (DHEA)
ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α’
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ¨Μέτρο, ποικιλία , ισορροπία¨ έχει
Λίπη και έλαια Παπαηλιού Άννα.
 Η χοληστερίνη είναι μια κηρώδης οργανική ουσία που ανήκει στην κατηγορία των στεροειδών λιπιδίων.  Είναι απαραίτητο συστατικό όλων των κυττάρων του.
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 11)
Ομάδα: Τζαγκαράκη Ειρήνη
Το Καρδιαγγειακό σύστημα!!!
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ. Βοτανοθεραπεία Η χρήση των βοτάνων για θεραπευτικούς σκοπούς χάνεται στην αρχαιότητα. Τα βότανα χρησιμοποιούνται σαν συστατικά.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
Τεχνικές μάλαξης (Θ) Ενότητα 12: Μάλαξη και εναλλακτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις Γεωργία Πέττα Τμήμα Φυσικοθεραπείας Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο.
ΑΞΙΕΣ, ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. Πώς αντιλαμβάνεστε την έννοια της στάσης (attitude);
ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΤ 1. Η ΑΣΚΗΣΗ ΒΟΗΘΑΣΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΣΚΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.
ΜΑΘΗΜΑ PROJECT - Α ΤΡΙΜΗΝΟ Νικόλαος Καλιβόπουλος - ΤΑΞΗ Α1 Υπεύθυνη Καθηγήτρια-Ρίγγα Ειρήνη ΠΕ15 Αποφεύγω το Αλκοόλ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙ ΠΙΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙΙ
Βιολογία Γ’ Λυκείου Γενικής Παιδείας
Το ερειστικο συστημα.
ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Ομάδα: Φανούλη Μαρία Χασιώτου Βαλεντίνα 3 ο Ενιαίο Λύκειο Σταυρούπολης.
ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΟΜΑΔΑ 2 ΓΙΟΣΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΟΣΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΑΦΙΑΔΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΚΗΣ.
ΑΝΑΤΟΜΙΑ-ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 2
ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ.
Στέλιος Μητρόπουλος Α2 Εργασία για τον όμιλο φυσικής αγωγής
ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ - ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
Το ευ ζην απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα
ΑΔΕΝΕΣ Αδένας ονομάζεται κάθε ζωικό όργανο που παράγει ουσίες χρήσιμες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Οι αδένες μπορούν να παρομοιαστούν με μικρά.
ΥΓΕΙΑ & ΤΡΟΠΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ
ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9
ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ PROJECΤ ΝΕΡΟ Από τους μαθητές: Τσιλίκας Σάββας Τσαντίλας Αλέξανδρος Ηλιάσκος Ξενοφώντας Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος.
Επαναληπτικές ασκήσεις 4ης ενότητας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ- ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Ομοιοσταση Βιολογία Γ’ Λυκείου.
Μυοσκελετικά προβλήματα Φυσικοθεραπεία
ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ Δ. κόλπος Α. κόλπος Δ. κοιλία Α. κοιλία Μέρη του Σώματος
Πιθανά θέματα πειραματικής έρευνας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΜΑΘΗΜΑ 1

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ. Η ΛΕΞΗ ΑΡΩΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΚΑΘΩΣ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΩΣ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 0,01%. ΚΑΘΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ‘Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΛΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΙΗ, ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΜΦΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΜΩΣ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΤΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ, ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΡΑΒΑ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΥΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΑ, ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΛΕΜΦΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΡΕΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ.

ΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ.Α. ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ [ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ. ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Η ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΠΑΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΗΨΗ, ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΕΙΣΠΝΟΕΣ, ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΑΞΗΣ.

ΜΑΛΑΞΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ, ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ. ΜΙΑ ΣΤΑΦΟΝΑ ΣΕ ml ΒΑΣΙΚΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΙΟΥ ΕΛΑΙΟΥ. ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΑ ΣΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

ΤΑ ΟΣΦΡΗΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΥΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΙ ΤΑ ΕΛΑΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ‘Η ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΞΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 6-8 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΣΑΖ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ.