Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ο ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΟΣ Του Φρανσίσκο Κούνα Εάν έρθεις στο σπίτι μου, από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου θα δεις τη θάλασσα, την παραλία και πολλές.
Advertisements

Modern Greek Lessons
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
Ο ΝΑΒΙΝΤ ΔΕΝ ΕΙΡΘΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ
Ο Μυστικός Κήπος F. H. Burnett Μάριος Σταύρου Α2.
Μωρό -μαθαίνει να μπουσουλάει -μαθαίνει να κάθεται -μαθαίνει να μιλάει -μαθαίνει να τρώει -το φροντίζουν η μαμά και ο μπαμπάς.
<<Ο γκολτζής Τίμο γίνεται γνωστός>>
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ Ο Διονύσης Μακρής ή αλλιώς Διονύσης Συντριβάνης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου1982 στη Θεσσαλονίκη!Συμμετείχε στο ελληνικό talent show Dream.
Της Ζωρζ Σαρή εκδόσεις : ΠΑΤΑΚΗ
Νικόλαος Κοπέρνικος. Παιδική ηλικία και μόρφωση Αγαπημένε μου φίλε, Θα σου πω μια ιστορία για τον πιο ονομαστό και φημισμένο σε όλο τον κόσμο, πολίτη.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Η γειτονιά που γέμισε ήχους
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ!!!!!
12. Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ
«Είμαστε σύννεφα και παίρνουμε όποιο σχήμα θέλουμε»
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΡΕΝΕΣΜΗ
Συνεντευξη απο τη γιαγια μου για την παιδικη της ηλικια
ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Μια ιστορία που γράφτηκε
Η γιορτή της μητέρας Η γιορτή της μητέρας ή ημέρα της μητέρας είναι κινητή εορτή προς τιμήν της μητέρας και γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή.
Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο ΔΔΜΝ Ναυστάθμου Κρήτης
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑ : ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ
3ο Γυμνάσιο Τρικάλων, Εργαστήρι Δημιουργικής Ανάγνωσης & Γραφής
Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ Πωλίνα Συμεωνίδου Β 5. Σε ένα μακρινό βασίλειο ήταν ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα ως τώρα άτεκνοι. Λίγο καιρό μετά απέκτησαν ένα πανέμορφο.
Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ
Τα τρία λυκάκια και το κακό γουρούνι.
Η μαμά του Ραφαήλ μας μιλά για την Πολωνία. Στο προεδρικό περιμένουμε τον Πρόεδρο.
Δραμπάλα Κόνη Χριστοπούλου Δανάη.
ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
Η ζωή στα χρόνια της μητέρας μου!!!!!!!
Harry Potter Η μαγεία της ψυχολογίας
Βιβλιοπαρουιαση Δανάη Λάμπρου Στ’3.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.
ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ Τάξη Στ1 Σχολική χρονιά Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΟΛΓΑ Είναι Κυριακή πρωί και η Όλγα έχει ξυπνήσει. Πηγαίνει στη μαμά της και την ρωτάει αν μπορεί να πάει στον φούρνο.
ΜΠΡΙΝΙΑ ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΞΕΚΟΥΚΗ ΟΡΣΑΛΙΑ ΞΕΚΟΥΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΖΑΝΗ ΑΦΗ Α3 ΤΜΗΜΑ:
ΜΑΘΗΤΡΙΑ : ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΛΥΔΙΑ ΤΑΞΗ : Ε1 ΤΙΤΛΟΣ : ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΛΟΥΙΖΑ ΜΕΙ ΑΛΚΟΤ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ.
Μια φορά πήγαινα από το σπίτι στην γιαγιά μου και δεν έβλεπα κάτω στο πεζοδρόμιο. Του παγωτατζή χάλασε το φορτηγό του, είχα λίγα λεφτά και αγόρασα ένα.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Παναγιώτα Τσαρχά Αθανασία Χατζή Πληροφορική Σχολικό έτος Fprovocateur.gr%252Fpost%252F3728%252Falikh-boygioyklakh-otan-mia- mera-tha-fygw-apo-th-zwh-e-peite-pws-xasate-ena-
 Το βιβλίο αυτό μιλάει για ένα παιδί τον ντεντέκτιβ Κλούζ που ανακαλύπτει ενα φάντασμα που στοιχειώνει τον επιστάτη του σχολείου.  Τι γίνεται στο.
 Ήταν κάποτε, μία παρέα παιδιών που συναντήθηκε σε μια όμορφη παραλία. Ενώ τα παιδιά συζητούσαν, άκουσαν βήματα. Κρύφτηκαν πίσω από τα αρμυρίκια, γιατί.
25/9/15 ΣΤ 1. ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT KIAI T Ω N WINDOWS.
Σεπτέμβρης 2015 ΣΤ’2.. Η συγγραφέας του βιβλίου είναι η Ζωρζ Σαρή.
Το ψέμα Ζωρζ Σαρή Μπουσμαλή Ξανθή Α’ Γυμνασίου Σχ. Έτος
Παιδιά από όλο το κόσμο, διαφορετικές κουλτούρες και κοινωνικές τάξεις, όλα μαζί κάτω από τον φακό του φωτογράφου James Mollison. Ένα έργο που δείχνει.
25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ΄1 Γιωργοσ Λυγουρησ.
Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2.
ΡΟΖΜΑΡΙ ΤΣΙΝΑ ΣΤ’2 17/9/2015.
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΣΤ΄1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ.
Προσφυγές της Ειδομένης
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΑΚΟΥ E’2 16/19/15.
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Νίκη Μιχαλακάκου Τάξη Δ’1 Δημοτικού.
Το αγαπημένο μου μέρος Άννα-Νίκος Δ
Ευσταθία Μπολιεράκη ε
ΤΑΣΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2015 Ε2.
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ Θωμάς Πάπατς Φελέκης Ε’1
H Πολυάννα μεγαλώνει!!! Λίγα λόγια για το βιβλίο!
3ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας Νταριάνα Ζαβούνη Ε’1
Το παραμύθι της Περσεφόνης
Νηπιαγωγείο Φαρρών
Emotions
Η εκπαίδευση στο Βυζάντιο Κεφ. 12 Ούρδας Ιωάννης 2013.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1

Λουίζα Μέι Άλκοτ

 Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία και προετοιμάζεται να γίνει κυρία. Αξέχαστες ιστορίες που τις διδάσκουν σε όλες τις μικρές κυρίες του κόσμου προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής των μεγάλων!!! Τι πιο όμορφο όμως και συναρπαστικό από τα συμβάντα της παιδικής και εφηβικής ζωής.

 Τα κορίτσια είναι γενικά καλοί χαρακτήρες όμως όταν κάποι τους λένε κάτι που δεν τους αρέσει θα θυμώσουν και θα κάνουν πολλά πράγματα που δεν θέλουν. Μπορούν να θυμώσουν με όλους έκτος από την μαμά τους που την αγαπούν πολύ !!!!!!!!

 Στην αυλή των κοριτσιών πήγαινε κάθε μέρα και ένα καναρίνι και η Μπέθ πήγαινε για να το συναντήσει και επειδή η Μπέθ έπαιζε πιάνο και είχε πολύ καλή φωνή τραγουδούσαν μαζί πολλά τραγούδια με συνοδεία το πιάνο της Μπέθ. Μια μέρα ενώ οι αδελφές της Μπέθ κοιμόντουσαν άκουσαν τα τραγούδια. Η συνάντηση ήταν κρυφή όμως τα κορίτσια πήγαν να δουν τι ήταν ο θόρυβος και είδαν την αδελφή τους να τραγουδά με το καναρίνι. Η Μπέθ μετα τους σύστησε το καναρίνι και από εκείνη την μέρα τραγουδούσαν ολοι μαζί!!!!!!!!!!!!

 Στο τέλος η Μεγκ παντρεύτηκε έναν στρατηγό και πήγε να ζήσει μαζί με όλη την οικογένεια.  Τα άλλα κορίτσια παρέμειναν όπως ήταν και γύρισε ο μπαμπάς τους από τον πόλεμο.

 Η Μεγκ παντρεύτηκε τον στρατηγό και πήγανε να ζήσουν στην Ιταλία, η Τζο πήγε να σπουδάσει στο εξωτερικό, η Μπεθ ξεπέρασε την αρρώστια που είχε και η Αμυ τελείωσε το δημοτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 Αυτό το βιβλιο για έμενα είναι το καλύτερο βιβλιο που έχει κυκλοφορήσει. Είναι ωραίο και έχει πολλά συναισθήματα όπως χαρά, λύπη, θυμό κ.α.

 Η Λουίζα Μέι Άλκοτ Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1832 στην Πενσυλβανία των ΗΠΑ. Μαζί με τις τρεις αδελφές της, Άννα, Ελίζαμπεθ και Μέι εκπαιδεύτηκαν από τον πατέρα τους, τον φιλόσοφο και δάσκαλο Μπρόνσον Άλκοτ. Μεγάλωσαν με τα χριστιανικά «πιστεύω» της μητέρας τους, Αμπιγκέιλ Μέι. Η συγγραφέας πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Βοστόνη και στο Κόνκορντ, μεγάλωσε σαν την πρωταγωνίστρια της, την Τζόζεφιν Μάρτς, παίζοντας όπως τα αγόρια. Η μικρή Λουΐζα είχε πάθος για τη γραφή, είχε πλούσια φαντασία και έλεγε ιστορίες στις αδελφές. Έκανε θεατρικές παραστάσεις στο αχυρώνα του σπιτιού τους, που συνήθως έπαιζε το κακό ρόλο ή την κακιά βασίλισσα.29 Νοεμβρίου1832ΠενσυλβανίαΗΠΑ  Η καριέρα της ξεκίνησε με την ποίηση και σύντομες ιστορίες σε περιοδικά. Σε ηλικία 22 ετών.