Διοργανωτής Με την Επιστημονική Υποστήριξη.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΚΟΜΒΟΣ ΕΠΙΧΕΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ INNOVATION HUB OF TECHNOPOLIS CITY OF ATHENS.
Advertisements

Παρουσίαση προτεινόμενου εκπαιδευτικού προγράμματος
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΕΛ/ΛΑΚ Ιουνίου Κέντρα Προώθησης Ελεύθερου Λογισμικού (ΚΠΕΛ) Λίνα Γουσίου.
«Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του ΕΑΠ»
Οι υπηρεσίες της ΔΑΣΤΑ ΑΠΘ και των επιμέρους δομών Καθ. Κυριαζής Πιτιλάκης, Επιστ. Υπεύθυνος ΔΑΣΤΑ ΑΠΘ.
Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020“
“Η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό χώρο” Δημήτριος Β. Αποστολόπουλος Γεωπόνος MSc, MBA Πάτρα, 30/03/2013.
Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΕΠΥ Α.Ε., 72 ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 Νικόλαος Π.
Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: «Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» Ενημερωτική Ημερίδα Ωφελουμένων.
Οφέλη και Προοπτικές Χρηματοδότησης μέσω Προγραμμάτων ΕΠΕΑΕΚ Ροζάννα Σεμερτζιάν Υπεύθυνη Προγραμμάτων ΕΠΕΑΕΚ Γραφείο Στήριξης Ερευνητικών & Αναπτυξιακών.
Ε υ ρ ω π α ϊ κ ό Δ ί κ τ υ ο Ε μ π ε ι ρ ο γ ν ω μ ό ν ω ν & Τ ε χ ν ο μ ε σ ι τ ε ί α ς Μ Κ Ο www. euronet.org.gr.
«ΗΜΕΡΙΔΑ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑ 2/11/2011
Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα - Αξιοποίηση της Έρευνας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΟΤΑ Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A. Αν. Καθηγητής.
Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Αναστασία Οικονόμου, Προϊσταμένη Τομέα Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών σε θέματα.
Στόχοι, μεθοδολογία, διαδικασίες Μιχάλης Μεταξάς Innovatia ΕΠΕ, Σύμβουλος Διαχείρισης Έργου.
Η «έξυπνη» χρηματοδότηση της νεανικής επιχειρηματικότητας Χρηματοδοτώντας εκπαίδευση, κίνητρα και εργαλεία Η «έξυπνη» χρηματοδότηση της νεανικής επιχειρηματικότητας.
Δεκέμβριος 2006 Ειδική Υπηρεσία Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Μονάδα Οργάνωσης & Διαχείρισης ΚΠΣ Α.Ε. ΠΕΔΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ.
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης Ιωάννινα, Ιούνιος 2004 Μ. Κουτροκόη Πρόσβαση στη γνώση.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ
Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο Πανεπιστήμιο Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μ.Κ.Ε.) του Α.Π.Θ. ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟY Καθηγήτρια Μάνατζμεντ,
Η ΔΕΣΜΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΘΥΡΙΔΕΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Δίκτυο ΠΡΑΞΗ Εθνική υποδομή για την ερευνητική συνεργασία, τη μεταφορά τεχνολογίας την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες στο ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”
ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»
Δυνατότητες Ανάπτυξης Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Περιφέρεια Ηπείρου Βίλλης Μάριος Διευθυντής Ε.ΤΕ.Π.Η. Α.Ε.
Σεπτέμβριος  Το ΕΚΤ είναι ο εθνικός οργανισμός για την τεκμηρίωση, την πληροφόρηση και την υποστήριξη σε θέματα επιστήμης, έρευνας και τεχνολογίας.
Επιχειρηματική Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πρόγραμμα «Έργο Αθήνα» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Ενίσχυση της έρευνας στο “ΕΠ. Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση ” Νίκος Μαρούλης, Logotech AE Καρδίτσα 18 Σεπτεμβρίου 2008.
Η Πύλη για τις Λαϊκές Βιβλιοθήκες Αθήνα 21Μαρτίου 2005 Ημερίδα για τις Λαϊκές Βιβλιοθήκες Βιβλιοθήκες και Κοινωνία της Πληροφορίας Πλήθος πληροφοριών (επιλογή.
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΘΕΜΑ «ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ» ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ HELLENIC INNOVATON RELAY CENTRE (HIRC) Ο ελληνικός κόμβος του ευρωπαϊκού δικτύου των Innovation Relay Centers (IRC.
Συνεργασίες σχολείων στην Ευρώπη
ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ.
Top of the Edge Bio-industry Consulting, Technology Transfer & Communication Services.
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΘΩΜΑΣ ΣΦΗΚΟΠΟΥΛΟΣ.
ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Ενίσχυση και εμπλουτισμός Βιβλιοθηκών Εκσυγχρονισμός του Συστήματος Βιβλιοθηκών Γ’ Κ.Π.Σ. Κωνσταντίνος Μανωλίκας.
CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY CALIFORNIA DIGITAL LIBRARY ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ» ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ Μαρία Καραδήμα Μαρία Καραδήμα.
22/02/2006 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Αναπλ. Πρόεδρος Τμ. Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Οικονομικό.
Ερευνητικό Δυναμικό Περιφέρειες της Γνώσης Ειδικό Πρόγραμμα “Ικανότητες” Γεωργία Τζένου Πανεπιστήμιο Αθηνών, 22 Μαΐου 2007 Εθνικό Σημείο Επαφής ΕΘΝΙΚΟ.
«ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ & ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ Α.Π.Θ.
Innovation Culture and Creativity for a new Economy.
8 Σεπτεμβρίου 2003ΥΠΕΠΘ - Νέες τεχνολογίες στην Εκπαίδευση - Χρήστος Νικολάου 1 Το Έργο της Επιτροπής Στρατηγικής για την Πληροφορική στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Ελένη – Αναστασία Κερκεντζέ Υπεύθυνη λειτουργίας ΔΑΣΤΑ.
1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΟΡΑΜΑ2. ΣΚΟΠΟΙ3. ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΚΟΠΩΝ4. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ6. ΜΕΛΗ7.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ΤΕΚΕ Έλενα Πουλλή Επιστημονικός Λειτουργός Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας.
Συνοπτική Παρουσίαση Ε.Π. «ΚτΠ» Παναγιώτης Γεωργιάδης Αθήνα 9 Νοεμβρίου 2004.
1 Το έργο «Ανοικτά Ψηφιακά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών» : Σύντομη περιγραφή – Γενικά Στοιχεία Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Γκωλέτσης Επ. Υπεύθυνος ΜΚΕ Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο,
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Βασιλεία Ι. Σινάνογλου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Στηρίζουμε τις καινοτόμες ιδέες Ενισχύουμε την παραγωγική σκέψη
ΟΛΥΜΠΙΑΣ project Ο βασικός στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες, κάτι που είναι απόλυτα σύμφωνο τόσο με τις αρχές και την φιλοσοφία.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ
Στηρίζουμε τις καινοτόμες ιδέες Ενισχύουμε την παραγωγική σκέψη
Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020“
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
Παρουσίαση στο Συνέδριο ΣΕΓΜ 2017 Γιώργος Τζιάλλας
Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Καλωσόρισμα ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ
Αχιλλέας Καμέας Επίκουρος Καθηγητής ΕΑΠ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ενημερωτική Ημερίδα στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής του έργου AGROINNOECO / Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.
Προκήρυξη 3ου κύκλου Προγράμματος
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Διοργανωτής Με την Επιστημονική Υποστήριξη

#digiATH Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών – Ενας «διεθνής» Πρεσβευτής!

#digiATH..Όπου η επιχειρηματικότητα στηρίζεται στην Τεχνολογία

#digiATH …και η Καινοτομία είναι κλειδί για το μέλλον….

..Και αυτό δεν το λέμε μόνον εμείς…..

#digiATH Από Προς Καινοτομία & Τεχνολογία Ανθρώπινο Δυναμικό Διαδικασίες Με χρήση Τεχνολογία + Άνθρωποι + Διαδικασίες = Το σωστό κοκταίηλ…

#digiATH Στόχος μας η υπεροχή στις υπηρεσίες … και αυτό αναγνωρίζεται από το περιβάλλον….

#digiATH Τι περιμένουμε από το Digital Gate……

#digiATH Εξεύρεση και ανάδειξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων και καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θα προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες στους ταξιδιώτες και θα βελτιώσουν τη λειτουργία του αεροδρομίου αλλά και όλης της αεροδρομιακής κοινότητας συμπεριλαμβανομένων και των επιχειρήσεων 8 Μήνες Συνεχούς Εκπαίδευσης, Υποστήριξης, Networking και Mentoring Επιμέρους Στόχοι να εκπαιδευθούν σωστά οι συμμετέχοντες σε θέματα καινοτομίας και ανάπτυξης εφαρμογών και νέων ψηφιακών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων να αναδειχθεί η νεανική καινοτομία στο ψηφιακό περιβάλλον του διαδικτύου, του κινητού κλπ. να αναλυθούν και προωθηθούν νέες επιχειρηματικές υπηρεσίες και μοντέλα που θα προσφέρουν λύσεις στις «προκλήσεις» που αντιμετωπίζει η ευρύτερη αεροδρομιακή κοινότητα να δημιουργηθεί ένα συνεργατικό περιβάλλον ανάδειξης νέων καινοτόμων ψηφιακών επιχειρήσεων για το αεροδρόμιο Στόχος του Διαγωνισμού

#digiATH Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ανοικτή και δωρεάν σε νέους ανθρώπους έως 35 ετών που είναι απόφοιτοι ΑΕΙ/ΤΕΙ ή που δραστηριοποιούνται στη δημιουργία, προώθηση και εμπορική αξιοποίηση εφαρμογών Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη της Ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας όπως υποψήφιοι διδάκτορες, ερευνητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες από 1 έως 3 άτομα Τα μέλη των ομάδων να έχουν συμπληρωματική τεχνογνωσία και εμπειρία Σε ποιους απευθύνεται

#digiATH Χρηματοδότηση και υποστήριξη από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την πλήρη υλοποίηση της υπηρεσίας και αξιοποίησή της σε πραγματικό περιβάλλον Υποστήριξη σε μορφή υπηρεσιών και υποδομών φιλοξενίας από το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την περαιτέρω ανάπτυξη των καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων Εξοπλισμό, τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση από επιλεγμένες εταιρίες πληροφορικής που είναι υποστηρικτές του διαγωνισμού Τα βραβεία

#digiATH Υποστηρικτές Υπό την Αιγίδα

#digiATH Σημαντικές Ημερομηνίες: 13 Μαΐου: Ενημερωτική Εκδήλωση 30 Ιουνίου: Κατάθεση Επιχειρηματικής Ιδέας ( λέξεις):  τίτλο επιχειρηματικής ιδέας/υπηρεσίας  πρόβλημα/ανάγκη που προσπαθεί να λύσει  προσφερόμενα προϊόντα/ υπηρεσίες  καινοτομίες & διαφοροποίηση με υπάρχουσες υπηρεσίες  αγορά-στόχος και χρήστες  πλάνο υλοποίησης  σύντομη περιγραφή της ομάδας 15 Ιουλίου: Ανακοίνωση ομάδων που θα προχωρήσουν στη Β’ Φάσης The Digital Gate – Φάση Α’ 29 Απριλίου-15 Ιουλίου Φάση Α’ Υποβολή Επιχειρηματικής Ιδέας Φάση Β’ Σχεδίαση Prototype (Airport Innovation Challenge) Φάση Γ’ Αναβάθμιση της υπηρεσίας, Παρουσιάσεις και Τελετή Απονομής

#digiATH Σημαντικές Ημερομηνίες: 20 Ιουλίου: Workshop Προετοιμασίας  Idea Generation Techniques  Προκλήσεις αεροδρομιακής κοινότητας και καινοτόμες εφαρμογές  Εργαλεία ανάπτυξης prototype/εφαρμογής 1-3 Οκτωβρίου: Airport Innovation Challenge:  τριήμερη εκδήλωση όπου οι προκριθέντες ομάδες θα εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα και θα αναβαθμίσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και prototype με τη βοήθεια εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων και μεντόρων The Digital Gate – Φάση Β’ 15 Ιουλίου – 3 Οκτωβρίου Φάση Α’ Υποβολή Επιχειρηματικής Ιδέας Φάση Β’ Σχεδίαση Prototype (Airport Innovation Challenge) Φάση Γ’ Αναβάθμιση της υπηρεσίας, Παρουσιάσεις και Τελετή Απονομής

#digiATH Σημαντικές Ημερομηνίες: 3 Οκτωβρίου Αξιολόγηση των ομάδων και πρόκριση στον τελικό των ομάδων που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την υπηρεσία τους με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων 5 Νοεμβρίου: Τελική αξιολόγηση και απονομή βραβείων The Digital Gate – Φάση Γ’ 3 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου Φάση Α’ Υποβολή Επιχειρηματικής Ιδέας Φάση Β’ Σχεδίαση Prototype (Airport Innovation Challenge) Φάση Γ’ Αναβάθμιση της υπηρεσίας, Παρουσιάσεις και Τελετή Απονομής

#digiATH Η Επιστημονική Επιτροπή αποτελείται από ειδικούς ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες της αγοράς (αεροδρόμιο, IT, καινοτομία, επιχειρηματικότητα) Η Επιστημονική Επιτροπή αξιολογεί και επιλέγει τις καλύτερες ομάδες με βάση συγκεκριμένα κριτήρια:  αξία που προσδίδει η ιδέα στην επίλυση συγκεκριμένων αναγκών/προκλήσεων/προβλημάτων  καινοτομία της πρότασης  πληρότητα του προτεινόμενου προϊόντος–υπηρεσίας  στάδιο ωριμότητας και βαθμός υλοποίησης της ιδέας  προοπτικές ανάπτυξης και βιωσιμότητα της υπηρεσίας  κοινωνικοοικονομική επίδραση της υπηρεσίας  αγορά στόχος στην επιχειρηματική αξιοποίηση  οργάνωση και ποιότητα ομάδας Επιστημονική Επιτροπή και Κριτήρια Αξιολόγησης

#digiATH Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών 15 μαθήματα με φοιτητές σε ενεργή εκπαιδευτική διαδικασία (business games, διαγωνισμοί, εικονικές επιχειρήσεις, κλπ.) Ολοκληρωμένα προπτυχιακά/μεταπτυχιακά προγράμματα (πχ. iMBA) Εξειδικευμένα εργαστήρια και ερευνητικά έργα Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ACEin) ως επιταχυντής νέων καινοτόμων επιχειρήσεων Ευρωπαϊκή βράβευση ως εθνική βέλτιστη πρακτική Συντονισμός από ΜοΚΕ και διατμηματική επιτροπή Διοργάνωση διαγωνισμών καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Ολοκληρωμένη Στρατηγική του ΟΠΑ

#digiATH O μεγαλύτερος φοιτητικός διαγωνισμός για την ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία με τη συμμετοχή 300+ φοιτητών από 35+ Πανεπιστήμια (Ελλάδα, Κύπρο) Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ένα Διεθνές Πρόγραμμα Επιτάχυνσης για Start-Ups με Εστίαση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών από 6 συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια της Ευρώπης Ανάπτυξη δεξιοτήτων στη σχεδίαση νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις mobile τεχνολογίες Σύγχρονες τάσεις διοίκησης και καινοτομίας στο λιανεμπόριο με έμφαση στη συνεργασία και βέλτιστες πρακτικές Καλοκαιρινό Σχολείο για Επιχειρηματικότητα με την συμμετοχή 60+ μαθητών λυκείου

#digiATH Το Κέντρο Στήριξης της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει καινοτόμες και ανταγωνιστικές νέες ή υπό σύσταση επιχειρήσεις με στόχο τη σωστή λειτουργία και βιώσιμη ανάπτυξή τους. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την εκπαίδευση, συμβουλευτική καθοδήγηση, υποδομές, δικτύωση. Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

#digiATH Ευχαριστούμε !!