Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6: ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΝΟΜΑ: ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στην σημερινή εποχή την οποία διανύουμε ο νέος κόσμος ή αλλιώς οι λεγόμενοι έφηβοι έχουνε διάφορες ασχολίες και ενδιαφέροντα τα οποία ποικίλουν ανάλογα με το τι επιζήτα ο καθένας για να καλύψει τις διαθέσεις του και να νιώσει ολοκληρωμένος. Ένα από αυτά τα ενδιαφέροντα αποτελεί και η ασχολία των νέων με τα αυτοκίνητα και συνήθως αυτό το χόμπι αναφέρεται στα αγόρια αυτής της ηλικίας χωρίς βέβαια να αποκλείονται από αυτό και τα κορίτσια. Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χόμπι με το οποίο κάποιος μπορεί να περάσει ευχάριστα τον χρόνο το διασκεδάζοντας με αυτό που κάνει. Αυτό που ίσως κάνει τους νέους να στρέφονται προς αυτή την ασχολία είναι επειδή είναι πάνω στην φάση της ενηλικίωσης τους όπου θέλουνε να γνωρίζουνε συνέχεια νέα πράγματα και να αφοσιώνονται σε αυτό το οποίο τους αρέσει και τους κινεί την περιέργεια.

3 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Μια από τις ασχολίες των νέων είναι και η ασχολία τους πάνω στους τέσσερις τροχούς. Είναι ένα από τα πολύ ενδιαφέρον χόμπι που έχουνε οι νέοι σήμερα αλλά φυσικά προδιαθέτει παράλληλα και μεγάλο κόστος. Κυρίως οι νέοι ασχολούνται με τα αυτοκίνητα επειδή είναι μια ασχολία που τους προσφέρει απίστευτη αδρεναλίνη λόγω του ότι πολλές φορές ρισκάρουνε ακόμα και την ίδια τους την ζωή πράγμα όμως που τους κάνει να νιώθουνε και ελεύθεροι. Βέβαια υπάρχουνε και άλλοι λόγοι που τους κάνουνε να ασχοληθούνε με τα τετράτροχα όπως για παράδειγμα για φιγούρα, επίδειξη ή ακόμα και επειδή κάποιος από τους γονείς του έχει αυτή την ασχολία.

4 ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στις μέρες μας έχει προβληθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι νέοι να ασχολούνται με αυτό το είδος χόμπι που λέγεται αυτοκίνητο.

5 ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός της εργασίας είναι να προβάλουμε αυτό το πολύ ξεχωριστό χόμπι που έχουνε οι νέοι στις μέρες μας και να το αναπτύξουμε ακολούθως.

6 ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ Το ενδιαφέρον των νέων πάνω στο τετράτροχο όχημα το λεγόμενο αυτοκίνητο ποικίλει ανάλογα με την ασχολία του καθενός. Το ενδιαφέρον των νέων για το αυτοκίνητο κατηγοριοποιείται σε κάποιους τομείς. 1ον) Πολλοί νέοι ασχολούνται μηχανικά πάνω στο αυτοκίνητο. Δηλαδή έχουν σαν σκοπό τους να λύνουν και να επισκευάζουν τα αυτοκίνητα όταν έχουνε κάποιο πρόβλημα και ίσως αυτή να είναι και η μελλοντική τους δουλειά που θα τους προσφέρει και κάποιο εισόδημα. 2ον) Για άλλους το ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα επικεντρώνεται πάνω στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δηλαδή να τρέχουνε με κάποια ειδικά φτιαγμένα αυτοκίνητα είτε για χρόνο είτε για να προσφέρουνε θέαμα στον κόσμο. 3ον) Για άλλους είναι απλά μια ασχολία με την οποία περνάνε τον χρόνο τους καθημερινά κάνοντας βόλτες η πηγαίνοντας διάφορες εκδρομές.

7

8


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google