Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γεια σας είμαι η Αποστολία είμαι 12 ετών και πάω 6 η τάξη. Μου αρέσει η μουσική, ο χορός και το τραγούδι. Επίσης μου αρέσει να ζωγραφίζω να γυμνάζομαι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γεια σας είμαι η Αποστολία είμαι 12 ετών και πάω 6 η τάξη. Μου αρέσει η μουσική, ο χορός και το τραγούδι. Επίσης μου αρέσει να ζωγραφίζω να γυμνάζομαι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γεια σας είμαι η Αποστολία είμαι 12 ετών και πάω 6 η τάξη. Μου αρέσει η μουσική, ο χορός και το τραγούδι. Επίσης μου αρέσει να ζωγραφίζω να γυμνάζομαι και να κάνω βόλτες με τις φίλες μου.

2

3 Είμαι αρκετά κοινωνική και μου αρέσει να γνωρίζω καινούριους ανθρώπους. Είμαι λίγο απρόσεκτη μερικές φορές και ανυπόμονη για κάποια πράγματα.

4

5 Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι η Χιονάτη και ο κυνηγός και η αγαπημένη μου σειρά το twilight. Στον ελεύθερο μου χρόνο ακούω μουσική στο δωμάτιο μου και ασχολούμαι με τον υπολογιστή σχεδόν καθημερινά.

6

7 Το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο μουσακάς. Αλλά πιο πολύ από όλα λατρεύω το τσιζκέικ, που κάνει η μανούλα μου ♥

8

9 Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μοβ και το ροζ έτσι και έκανα όλο το δωμάτιο μου ροζ με μοβ αυτοκόλλητα τοίχου. Το αγαπημένο μου αρκουδάκι είναι ο « Κόντα », τον έχω ντύσει με αληθινά ρούχα μωρού, τον έχω από μωρό για αυτό και τον αγαπάω και τόσο. Αν και τον τελευταίο καιρό τον έχω παραμελήσει λίγο. Όμως όταν είμαι στενοχωρημένη τον αγκαλιάζω και ξεχνιέμαι

10

11  Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω φυσιοθεραπεύτρια, για να βοηθάω τους ανθρώπους όταν έχουν κάποιο πρόβλημα και να μπορώ να τους κάνω να νιώσουν καλύτερα.

12

13 Με ενδιαφέρουν οι ανθρώπινες σχέσεις και νομίζω ότι είναι το πιο βασικό από τα ενδιαφέροντα που μπορεί να έχουν οι άνθρωποι

14

15 Θέλω να με εμπιστεύονται οι γονείς μου και οι φίλοι μου και δεν θα ήθελα ποτέ να προδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θέλω να νιώθω ελεύθερη και δεν μου αρέσει να με καταπιέζουν οι δικοί μου άνθρωποι.

16

17


Κατέβασμα ppt "Γεια σας είμαι η Αποστολία είμαι 12 ετών και πάω 6 η τάξη. Μου αρέσει η μουσική, ο χορός και το τραγούδι. Επίσης μου αρέσει να ζωγραφίζω να γυμνάζομαι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google