Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ … ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ; 1 1 ο ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΌΠΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ … ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ; 1 1 ο ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΌΠΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

2 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ … ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ; 1 1 ο ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΌΠΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΆΘΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΟΝΩΝΟΝΤΑΙ.

3 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ;2 2 ο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΙΓΟΡΓΙΑ.

4 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΙ ΕΊΝΑΙ; •Η τηλεόραση είναι ένα σύστημα τηλεπικοινωνίας που χρησιμεύει στη μετάδοση και λήψη κινούμενων εικόνων και ήχου εξ αποστάσεως. Αποτελεί το κυριότερο και δημοφιλέστερο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας και η χρήση της είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο. Ο όρος καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών χαρακτηριστικών και των δραστηριοτήτων που αφορούν τα τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και τη μετάδοσή τους. Συνήθως, λέγοντας "τηλεόραση" εννοούμε τη συσκευή, δηλαδή τον δέκτη, ο οποίος λαμβάνει το (τηλεοπτικό) σήμα που εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί σε συγκεκριμένες συχνότητες (ή αλλιώς κανάλια) με την οθόνη που απεικονίζει το αποτέλεσμα της εκπομπής (μετατροπή του σήματος σε εικόνα και ήχο).τηλεπικοινωνίαςτηλεοπτικά προγράμματαμετάδοσήτηλεοπτικοί σταθμοί

5 ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ: ΠΑΛΙΑ ΕΙΔΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ:

6 ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ •ΜΑΓΔΑ ΔΑΣΤΕΡΙΔΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!


Κατέβασμα ppt "ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ … ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ; 1 1 ο ΌΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΌΠΩΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google