Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις» τους και δημιούργησαν μια καινοτόμο εταιρία που έχει ως στόχο να βοηθήσει κυρίως τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις της «γειτονιάς» να αυξήσουν το πελατολόγιο και κατ’επέκταση τον τζίρο τους, παρέχοντας ένα άκρως ελκυστικό πακέτο υπηρεσιών υψηλής αξίας και λειτουργικότητας σε απίστευτα προσιτή τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς να βάζει «χέρι» στον τζίρο των επιχειρήσεων…

3 ενώ παράλληλα δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη κερδίζοντας εισόδημα και να απολαμβάνουν προνομιακές τιμές και πολλά άλλα οφέλη στα καθημερινά τους έξοδα. Έτσι λοιπόν με την Olympic Idea ΟΛΟΙ κερδίζουν ΠΑΝΤΑ από τα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ!

4 Όμως τί χρειάζεται να προσφέρουν οι επιχειρήσεις? Είτε μια σταθερή αμοιβαία βιώσιμη έκπτωση προς τα μέλη και την επιχείρηση Είτε κάποια προσφορά σε συγκεκριμένο προϊόν ή ημερομηνία Είτε κάποιο Δωράκι κατά την πρώτη αγορά των μελών με σκοπό την περαιτέρω προσέλκυση καταναλωτικού κοινού.

5 Όλοι οι επιχειρηματίες πλέον γνωρίζουν ότι το Internet είναι κάτι καλό για την επιχείρησή τους, όμως είτε επειδή δεν έχουν τις γνώσεις είτε επειδή αδυνατούν να επενδύσουν κεφάλαια της τάξεως των +4000€ για την απόκτηση ενός e-shop, παραμένουν εκτός χάνοντας έτσι εν δυνάμει πελάτες και κέρδη… Στην Olympic Idea έχουμε φροντίσει και για αυτό! Έτσι όλοι μπορούν να προβληθούν και να διαθέσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο Internet, ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και πάνω από όλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

6

7 Στο Slide μπορεί ο επιχειρηματίας να τοποθετήσει με απλό τρόπο φωτογραφίες, περιγραφή, video, στοιχεία επικοινωνίας αλλά και ένα κουμπί που οδηγεί τον ενδιαφερόμενο κατευθείαν στο e-shop του.

8

9

10 Να τα δούμε συνοπτικά: 1.Εισροή Συνειδητοποιημένου Πελατολογίου 2.Ηλεκτρονική Διαφημιστική Αφίσα ( Slide ) 3.Επαγγελματικό e-Shop 4.Διαδραστική Εφαρμογή για φορητές συσκευές (Interactive Mobile Application)

11 Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος

12 Όλα αυτά κανονικά στοιχίζουν περισσότερα από 5000€ ανά έτος…

13 Στην Olympic Idea σας παρέχουμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ με μόνο…. 120€ ανά έτος Παρόλο που η Τιμή αυτή με την πάροδο του χρόνου και την αύξηση των μελών μας θα αυξάνεται, εάν ξεκινήσετε Τώρα με την Olympic Idea σας εγγυόμαστε ότι θα παραμείνει σταθερή για ΕΣΑΣ για κάθε ετήσια ανανέωση!

14


Κατέβασμα ppt "Πρόσφατα μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών προερχόμενων τόσο από το κλασικό εμπόριο όσο και από τον χώρο του Internet Marketing, ένωσαν τις «δυνάμεις»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google