Ο αγαπημένος μου ηθοποιός

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Θόδωρος Αγγελόπουλος (Αθήνα, 27 Απριλίου Ιανουαρίου 2012) Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός κινηματογράφου. Έχει τιμηθεί με.
Advertisements

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ,Η ελληνιδα που συγκίνησε το κόσμο
ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ.
Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Η Μονόπολη Σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα οικονομολόγο Λάιζι Μάτζι, η οποία έλαβε και το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το Η αρχική ονομασία του.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ Το τηλέφωνο στην ζωή μας… Το τηλέφωνο είναι μία συσκευή συνδιάλεξης η οποία μεταφέρει τον ήχο μέσω ηλεκτρικών σημάτων. Συγκεκριμένα πρόκειται.
IΣΜΗΝΗ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΥΗ ΛΟΙΔΩΡΗ
Μαργαρίτα Λυμπεράκη
Τςαρλι Τςαπλιν: γεννημενος ςτις 16 Απριλιου 1889
Αλέξανδρος ο Μέγας Ο Αλέξανδρος ο Μέγας ή Αλέξανδρος Γ' ο Μακεδών, υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους στρατηγούς της ιστορίας, που σε ηλικία μόλις 33.
Νικόλαος Κοπέρνικος. Παιδική ηλικία και μόρφωση Αγαπημένε μου φίλε, Θα σου πω μια ιστορία για τον πιο ονομαστό και φημισμένο σε όλο τον κόσμο, πολίτη.
Κατερίνα Γερονικολού Της μαθήτριας της Β’Γυμνασίου Ίου:Ντεράι Έντζη
Οδυσσέας Ελύτης Συγγραφέας: Σταυρούλα Ωρ.. Οδυσσέας Ελύτης Οδυσσέας Ελύτης Έλληνας ποιητής και ζωγράφος. Ο Οδυσσέας Ελύτης υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους.
Εμμανουήλ Ξάνθος Ιφιγένεια Ηλιάδου! Στ ΄2.
Συνεντευξη απο τη γιαγια μου για την παιδικη της ηλικια
Ζωρζ Σαρή.
Ο Πέτρος ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν γυμνασμένος και σοβαρός. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν σε άφηνε να καταλάβεις πόσο ευαίσθητος και συναισθηματικός.
Photo by Tanzen80 - Creative Commons Attribution-ShareAlike License with Haiku Deck.
Κομφουκιανισμοσ Θ.Ε 1: Η Χριστιανοσύνη στον σύγχρονο κόσμο Σοφία Βασιλειάδου Γ΄
3ο Γυμνάσιο Τρικάλων, Εργαστήρι Δημιουργικής Ανάγνωσης & Γραφής
Παγκόσμια Ημέρα Κινουμένων σχεδίων
Το δίδαγμα μιας πεταλούδας.
Αξίες Κομφουκιανισμού
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Γύρω στα 1873 ο Μάξγουελ πρότεινε την θεωρία του ηλεκτρομαγνητισμού, σύμφωνα με την οποία ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα μπορεί να μεταδοθεί χωρίς.
Ο ηρωάς μου Ιφιγένεια Μ.. Miley Ray Cyrus Σήμερα θα σας μιλήσω για μία από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες την Μiley Cyrus.
Ο ελληνικός κινηματογράφος
ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ.
Οι απαρχές του ελληνικού κινηματογράφου
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Ο Μεγαλύτερος Ρέγκε Καλλιτέχνης
 Το Τάε Κβον Ντο είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι μια από τις πιο διαδομένες πολεμικές τέχνες παγκοσμίως.
Δικαίωμα να είσαι παιδί Πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.
Γιώργος Ιακωβίδης Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853 στα Χίδηρα της Λέσβου. Σε ηλικία 13 ετών πήγε στην Σμύρνη, για να ζήσει με τον θείο του, πρακτικό.
Εργασία Κειμένων Θέμα: Στράτης Μυριβήλης και Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος
Καταγραφή αθλητικών υποδομών και συλλόγων. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ.
TO ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΥΝΘΕΤΕΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ. Τα άτομα που συνέβαλαν σημαντικά στην εξέλιξη και κοινωνικοποίηση του ρεμπέτικου τραγουδιού. Ο Μάρκος Βαμβακάρης.
ΛΙΝΤΙΑ ΒΥΣΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΜΕΛΑ ΠΛΑΤΩΝΑΣ.
ΤΣΑΡΛΙ ΤΣΑΠΛΙΝ Λουκία Σάββα.
Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Avri Lavigne ^_^. Η ομάδα μας Μαρκέλλα Λαζαρίδου Ασημίνα Τσατταλιού Τμήμα ΣΤ2.
ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.
Το Πορτρέτο του Εαυτού μου
Σαββίνα - Μανώλης Έτος Μάθημα Πληροφορικής Τάξη Δ΄
Τομέας Πληροφορικής. Υποστήριξης Υπολογιστικών Συστημάτων Εφαρμογών & Δικτύων Η/Υ.
Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.
Ζωρζ Σαρή Δημήτρης.Σ Σχολ. 1 ο Δημοτικό σχολείο Σκύδρας Τάξη Ε
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β1-Β2 (Σχ.έτος ) ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ.
Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών. Ο επαγγελματικός τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών ανήκει στον κύκλο Εφαρμογών του 10ου ΕΠΑ.Λ. και περιέχει την ειδικότητα: Γραφικών.
Αφήγηση Παράδειγμα ανάλυσης. Παράγοντες επιλογής Ένα βασικός παράγοντας, για να επιλέξω να γίνω εκπαιδευτικός ήταν ότι και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές.
ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ;. TAΞΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.. Οι παραδοσιακοί χοροί της χώρας μας παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία. Κάθε περιοχή, χωριό έχει τους δικούς.
Βιβλιοπαρουσίαση Αντρέας Πεμπέτσιος E΄2.
Δημήτρης Φωτεινός 17/9/15 ΣΤ2.
ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΒΗΣΣΑΡΙΑ & ΜΑΡΙΑ ΣΤ2.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ.
Το να γίνεις ευτυχισμένος
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΓΑΛΛΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ.
Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ
29/9/15 Ε΄2 Χρhστος Μπaτζιος.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Ιούλιος Βερν Αντωνία Φασουλά , Ιωάννα Χαραλαμπίδου , Μαργαρίτα Νταντή , Κατερίνα Πεύκου.
PROJECT ΑΡΧΑΙΑ ΚΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΑ ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑ ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Κωνσταντίνα Αντωνίτσα
Το δίδαγμα μιας πεταλούδας.
ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Για να αποφευχθούν ανθρώπινες απώλειες πρέπει προσεισμικά: Na εμπεδώσουμε την αντισεισμική συμπεριφορά Να γίνουν βίωμα κάποιοι βασικοί.
τι σημαίνει να είσαι παντρεμένος
Αγαπημένο μου παιδί....
PLAYSTATION.
ΠΑΟΥΛ ΚΛΕΕ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ο αγαπημένος μου ηθοποιός Ο αγαπημένος μου ηθοποιός Bruce lee

Ομάδα Εργασίας Γιώργος Ζούνης Σάκης Μαυρουδής

Περιεχόμενα Λίγα Λόγια για την επιλογή μας… Πληροφορίες για την παιδική ηλικία Πληροφορίες για την ζωή του Επιτυχημένες σειρές και ταινίες

Λίγα Λόγια για την επιλογή μας… Διαλέξαμε τον Bruce lee γιατί θαυμάζουμε την γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες, για την μυΐκή δύναμη του και την πετυχημένη πορεία του κινηματογράφο

Πληροφορίες για την παιδική ηλικία Από πολύ μικρή ηλικία έπαιζε σε δραματικές ταινίες μεγάλου μήκους. Παράλληλα, μελετούσε πολεμικές τέχνες και λάμβανε μέρος σε σχολικούς αγώνες Wing Chun και πυγμαχίας. Ακόμα, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε αργότερα, τα βράδια έπαιζε ξύλο με γειτονικές συμμορίες από την ηλικία των 11 χρόνων.

Πληροφορίες για την ζωή του Γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια στις 27 Νοεμβρίου 1940 και απεβίωσε στις 20 Ιουλίου 1973. Υπήρξε ηθοποιός, δάσκαλος πολεμικών τεχνών και συγγραφέας. Λόγω της εργασίας του πατέρα του, πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Χονγκ Κονγκ . Από πολύ μικρή ηλικία έπαιζε σε δραματικές ταινίες μεγάλου μήκους. Παράλληλα, μελετούσε πολεμικές τέχνες και λάμβανε μέρος σε σχολικούς αγώνες Wing Chun και πυγμαχίας. . Στα 18 του χρόνια μετακόμισε στην Αμερική για σπουδές πάνω στη φιλοσοφία, εξασκώντας ταυτοχρόνως και το Κουνγκ Φου. Στο Πανεπιστήμιο τουΣιάτλ γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του Λίντα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά

Πληροφορίες για την επαγγελματική ζωή του O Λη κατάλαβε ότι η μεγάλη του αγάπη ήταν η ηθοποιία και έτσι δημιούργησε στο Χονγκ Κονγκ μια δική του εταιρεία παραγωγής . Η πρώτη του ταινία " Το Μεγάλο Αφεντικό" κατέρριψε κάθε ρεκόρ σε πωλήσεις μόλις σε τρεις ημέρες. Ακολούθησαν οι επίσης επιτυχημένες παραγωγές του : «Ματωμένες γροθιές του Καράτε (1972), «Ο κίτρινος πράκτωρ εναντίον της Μαφίας» (1972) και «Ο κίτρινος πράκτωρ του Χονγκ Κονγκ» (1973)

Πληροφορίες για την ζωή του Ο παγκοσμίου φήμης αθλητής των πολεμικών τεχνών ίδρυσε το 1967 ένα σύστημα πολεμικών τεχνών το Jeet Kune Do, έναν συνδυασμό Wing Chun και πυγμαχίας, ιδρύοντας τρεις σχολές πολεμικών τεχνών

Επιτυχημένες σειρές και ταινίες Bruce Lee: A Warrior's Journey ο ίδιος , σενάριο, σκηνοθεσία2001Top Fighter 1995Si wang ta Billy Lo1981Jing wu men xu ji Chen Zhen1980Game of Death Billy Lo, παραγωγή, σενάριο, σκηνοθεσία1979Circle of Iron σενάριο1978Enter the Dragon Lee, παραγωγή1973Jing wu men

Επιτυχημένες σειρές και ταινίες Chen Zhen1972Meng long guo jiang Tang Lung (a.k.a. Dragon), παραγωγή, σενάριο, σκηνοθεσία1972Μπρους Λι, ο αήττητος του καράτε Cheng Chao-an1971Marlowe Winslow Wong1969Blondie (1 episode, 1969)1968The Green Hornet. Kato1966Ren hai gu hong Ah San1960Zha dian na fu Yeung Siu-lung (ως Lee Siu Lung)1956Ren zhi Chu Ngau Tsai1951Dark World: Duel of the Assassins Iskavich Hoshito (φωνή) (archive sound)

Πηγές http://www.ishow.gr/person.asp?guid=23C4F3E9-5479-4DA0-BDF4-4CF9B00A2729 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82_%CE%9B%CE%B7