Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γιώργος Ιακωβίδης Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853 στα Χίδηρα της Λέσβου. Σε ηλικία 13 ετών πήγε στην Σμύρνη, για να ζήσει με τον θείο του, πρακτικό.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γιώργος Ιακωβίδης Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853 στα Χίδηρα της Λέσβου. Σε ηλικία 13 ετών πήγε στην Σμύρνη, για να ζήσει με τον θείο του, πρακτικό."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γιώργος Ιακωβίδης Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853 στα Χίδηρα της Λέσβου. Σε ηλικία 13 ετών πήγε στην Σμύρνη, για να ζήσει με τον θείο του, πρακτικό αρχιτέκτονα, και να φοιτήσει στην Ευαγγελική Σχολή, ενώ παράλληλα εργαζόταν.

2 Γιώργος Ιακωβίδης

3 Μητέρα και παιδί Το έργο του <<Μητέρα και παιδί >>. Έχει
πολλά και ωραία χρώματα. Η εικόνα δείχνει ένα παιδί με την μαμά του που προσπαθεί να περπατήσει. Το παιδί μπορεί να βλέπει κάτι ωραίο και να προσπαθεί να το πιάσει. Η εικόνα είναι ωραία.

4 Άλλα έργα Έχει κάνει και άλλα έργα όπως ο Παιδικός καυγάς , ο κακός εγγονός , Σκουλαρίκι , ο Πάππος και ο εγγονός και Παιδική συναυλία.

5 Σχεδιαστές Παναγιώτα Σελίνα Mozilla PowerPoint


Κατέβασμα ppt "Γιώργος Ιακωβίδης Ο Γεώργιος Ιακωβίδης γεννήθηκε το 1853 στα Χίδηρα της Λέσβου. Σε ηλικία 13 ετών πήγε στην Σμύρνη, για να ζήσει με τον θείο του, πρακτικό."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google