Γνωρίστε και πουλήστε τα Oriflame προϊόντα STEP ONE TRAINING.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αποφάσεις Τιμολόγησης
Advertisements

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες
BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS
…γιατί η διαφήμιση είναι επένδυση
FM Group FM 4 SUCCESS ΚαλΩς Hρθατε στην.
Γονικός έλεγχος Κ. Ξ. Γ. «ΛΙΟΛΙΟΥ». Γονικός έλεγχος •Ακόμη κι όταν δεν κρυφοκοιτάζετε, μπορείτε να θέσετε περιορισμούς στη χρήση του υπολογιστή από τα.
Καθαρισμός ανάμεσα στα δόντια με νήμα
πώς να βοηθήσω το παιδί μου με τη μελέτη στο σπίτι
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Είναι γνωστό σε όλες μας πλέον ότι πολλά από τα συστατικά πού περιέχονται στα καλλυντικά μας είναι χημικές τοξικές ουσίες άλλες πιο.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ???
Μαθαίνοντας να παίρνουμε...
Για ένα καλύτερο χαμόγελο
Ενότητα 1: Εισαγωγή στην Έννοια του Αλγορίθμου και στον Προγραμματισμό
ΤΟ ΔΕΡΜΑ Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος.
Προϊόντα περιποίησης και συντήρησης νυχιών
ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Διδασκαλία στα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας Βρυξέλλες 24/10/2011 Συνάντηση εργασίας με τους εκπαιδευτικούς των Τ.Ε.Γ.
Πρόταση τελικού προϊόντος της ιστοεξερεύνησης προς δημοσίευση στην ιστοσελίδα του σχολείου ( Προαιρετικά ) Χρόνος: 1 επιπλέον διδακτική ώρα.
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
Η άνοιξη είναι μία από τις δύο μεσαίες εποχές. Την άνοιξη ανθίζουν πολλά και διάφορα είδη φυτών τα οποία ομορφαίνουν τον κόσμο γύρω μας. Μπορούμε να σας.
ΛΟΥΣΙΜΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
2010/11 IST/UH ΚΜ  Αναγνώριση των ανατομικών και φυσιολογικών παραγόντων που συμβάλλουν στη φυσιολογική κίνηση  Σκιαγράφηση του πως αυτά.
Εκπαιδευτικό μάθημα Αναζητηςη ςτη βαςη δεδομενων CINAHL
ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ Η πρωτογενής φροντίδα του σώματος, την οποία πρέπει να εφαρμόζει συστηματικά κάθε άτομο είναι η σωματική υγιεινή. Έχει ως στόχο την.
ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ 2 10/02/2015
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Αισθητική προσώπου ΙΙ Β΄ΤΑΞΗ ΕΠΑΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ι - Το περιβάλλον εργασίας
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
ΛουΣιμο (Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ ,διαδικαΣια,προϊοντα)
Αρχεσ συστηματων αυτοματου ελεγχου
Βιολογική Γεωργία Μ. Σταυρινίδης Επίκουρος Καθηγητής
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
Δεν γράφουμε προγράμματα δίνουμε λύσεις… ΙΤ as a Service.
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑΒ 322: ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ * Πλιατσικούρας Ιωάννης - Β * Πλιατσικούρας Ιωάννης - Β * Κατούνα.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Δημιουργία πειράματος Θα σας ζητηθεί να σχεδιάσετε ένα πείραμα που να διερευνά μία υπόθεση. Θα πρέπει να είστε σε θέση να: χειριστείτε τις μεταβλητές,
Στόχος του μαθήματος είναι να γνωρίσουν οι φοιτητές την Ειδική Αγωγή και να εξοικειωθούν με τις ποικίλες εκπαιδευτικές προσαρμογές που απαιτούνται σε κάθε.
ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Με τον όρο αφυδάτωση του δέρματος εννοούμε την απουσία νερού από τις στιβάδες του σε μη παθολογικές καταστάσεις. Ο όρος αφυδάτωση.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΒΕΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΦΕΝΙΑ ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΥ =] ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 5).
Αντρέας Ξενοφώντος Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας Τάξη : Δ
Χρηματοοικονομικές Αγορές*
Στέλιος Μητρόπουλος Α2 Εργασία για τον όμιλο φυσικής αγωγής
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης MIS
Ερευνητική Εργασία. Στη πόλη μας ο τουρισμός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες οικονομικές δραστηριότητες και κατέχει κυρίαρχη θέση στον τριτογενή τομέα.
Όνομα: Χρίστος Νικολάου Τάξη: Ε’
Δ ι α χ ε ί ρ ι σ η Έ ρ γ ο υ P r o j e c t M a n a g e m e n t
ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ Πέρα από το πλύσιμο του σώματος, πρέπει να φροντίζουμε επίσης και να κρατούμε σε καθαρή και υγιεινή κατάσταση και κάποια επιμέρους.
ΕΤΕΡΟΠΤΩΤΟΙ ΟΝΟΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ
«Παιδιά με Σωματικές Αναπηρίες & Δυσκολίες Προσαρμογής»
ΚΥΤΤΑΡΟ .… ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.
Που ειμαστε... Ο γαλαξίας μας, milky way...
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Θέση Αλέξης Μπρες. o Φέρνουμε την ευθεία πάνω στην οποία είναι το αντικείμενο, τη θέση του οποίου θέλουμε να περιγράψουμε. o Επιλέγουμε ένα σημείο αναφοράς.
Τμηματα του Εστιατοριου Κυριοι και Βοηθητικοι χωροι του εστιατορίου
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙΣ! 21 Διπλώστε εδώ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Β1
24/2/2019 Αλγοριθμική Σκέψη, Προγραμματισμός και Σύγχρονες Εφαρμογές Πληροφορικής(Δύο Περίοδοι) Ενότητα Α7.2.Μ1-Μ2 (Πώς Δημιουργούμε Ένα Πρόγραμμα για.
Βιβλιογραφική Ανασκόπηση
Εισαγωγή στο coaching Eπιχειρησιακό coaching για επαγγελματίες και στελέχη Αναπτυξιακή εκπαίδευση Συμβουλευτική και mentoring για τεχνικές επιχειρήσεις.
Ανάλυση θέματος εργασίας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Γνωρίστε και πουλήστε τα Oriflame προϊόντα STEP ONE TRAINING

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας; Για να προστατεύσετε, να ενισχύσετε και να διατηρήσετε τη φυσική σας ομορφιά Για προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου,της ρύπανσης και άλλους βλαβερούς παράγοντες. ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ STEP ONE TRAINING – ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ORIFLAME

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Πως να φροντίζετε την επιδερμίδα σας; Βασικά βήματα περιποίησης επιδερμίδας 1. Καθαρισμός 2. Τόνωση 3.Ενυδάτωση (ημέρα) 4. Θρέψη (νύχτα) STEP ONE TRAINING – ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ORIFLAME

Εκτός από τα 4 βήματα που περιγράψαμε, προτείνουμε να προσθέσετε έγκαιρα στην καθημερινή σας φροντίδα, μια επιπλέον περιποίηση για την περιοχή των ματιών σας. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτή. Είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου και αρχίζει να εμφανίζει πολύ νωρίς σημάδια γήρανσης. Περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ STEP ONE TRAINING – ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ORIFLAME

Χρησιμοποιήστε τον οδηγό περιποίησης επιδερμίδας. Προηγμένη περιποίηση επιδερμίδας : Προϊόντα υψηλής απόδοσης ανάλογα με την ανάγκη, την ηλικία και τον τύπο επιδερμίδας. Περιποίηση επιδερμίδας σύμφωνα με τις ανάγκες σας : προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένους τύπους επιδερμίδας, ή για εξειδικευμένες ανάγκες και περιοχές. Βρείτε τα προϊόντα στον κατάλογο ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ Πως επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα για εμάς & τους πελάτες μας; October 2011 ORIFLAME SKIN CARE GUIDE 10/24/11 10:0 8:31 AM STEP ONE TRAINING – ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ORIFLAME