Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛουΣιμο (Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ ,διαδικαΣια,προϊοντα)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛουΣιμο (Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ ,διαδικαΣια,προϊοντα)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΛουΣιμο (Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ ,διαδικαΣια,προϊοντα)
ΛουΣιμο (Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ ,διαδικαΣια,προϊοντα) Sunday, April 09, 2017 Νικος Οςιπιδης

2 ΛΟΥΣΙΜΟ Sunday, April 09, 2017 Το όμορφο μαλλί ξεκινάει από το σωστό λούσιμο. Ένα τόσο απλό και καθημερινό πράγμα είναι η βάση για ένα καλοφτιαγμένο μαλλί. Βασικό πράγμα  που πρέπει να θυμόμαστε είναι οτι τα μαλλάκια μας είναι πάρα πολύ ευαίσθητα και για αυτό το λόγο πρέπει να τα αγγίζουμε με αγάπη και στοργή. Το λάθος λούσιμο μπορεί να χαλάσει ακόμα και την ποιότητα της τρίχας. Απαγορεύονται δηλαδή οι άτσαλες και δυνατές κινήσεις γιατί μπορεί να προκληθεί έτσι σπάσιμο της τρίχας.

3 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΟΥΣΙΜΑΤΟΣ
ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΟΥΣΙΜΑΤΟΣ Sunday, April 09, 2017 Πριν το λούσιμο, φροντίζουμε να ξεμπλέξουμε τα μαλλιά μας χτενίζοντάς τα απαλά για να μην έχουμε περισσότερο μπλέξιμο μετά το λούσιμο αλλά και για να φύγουν τα κατάλοιπα από τα προϊόντα styling. Στη συνέχεια τα βρέχουμε με χλιαρό νερό. Αποφεύγουμε το ζεστό νερό το οποίο ευαισθητοποιεί την επιδερμίδα αλλά και τα ίδια τα μαλλιά. Βάζουμε λίγη ποσότητα σαμπουάν στα χέρια μας, την τρίβουμε και την απλώνουμε στις ρίζες των μαλλιών και  με κυκλικές κινήσεις κάνουμε  ελαφρό μασάζ το οποίο προσφέρει καλύτερη αιμάτωση της περιοχής με όφελος την καλύτερη τόνωση της τρίχας. Αποφεύγουμε να τρίβουμε τις άκρες των μαλλιών,  που παρουσιάζουν άλλωστε  μεγαλύτερη ευαισθησία, για να μην προκαλέσουμε την φθορά τους. Tέλος τα ξεβγάζουμε καλά,  κατά προτίμηση με κρύο νερό, για να κλείσουν τα λέπια της τρίχας τα οποία άνοιξαν με το χλιαρό νερό στο ξεκίνημα του λουσίματος. Aνάλογα με το τι μαλλιά έχουμε πρέπει να μάθουμε ποιο τρόπο πρέπει να τα χειριζόμαστε .

4 τ τ τ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ μαλλιων
τ τ τ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΥΠΟΙ μαλλιων Sunday, April 09, 2017 Σπαστά,κανονικά μαλλιά Λιπαρά και ίσια μαλλιά Ξηρά μαλλιά Σγουρά μαλλιά

5 ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Sunday, April 09, 2017 Σπαστά κανονικά μαλλιά: Τα σπαστά μαλλιά χρειάζονται λούσιμο με πλούσιο αφρό και προτιμήστε ένα σαμπουάν λάμψης. Ξέπλυνε καλά και άπλωσε conditioner ή μάσκα και άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά για να αποφύγεις το φριζάρισμα.  

6 ΛΟΥΣΙΜΟ μαλλιων Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ:
ΛΟΥΣΙΜΟ μαλλιων Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ: Sunday, April 09, 2017 Λιπαρά και ίσια μαλλιά: Τα λιπαρά μαλλιά χρειάζονται συχνό λούσιμο (τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα) με απαλές κυκλικές κινήσεις, με ένα διάφανο και όχι κρεμώδες σαμπουάν. Το καλύτερο είναι να τα λούζεις νωρίς το πρωί, γιατί οι σμηγματογόνοι αδένες είναι ιδιαίτερα ενεργοί το βράδυ.

7 ΛουΣιμο μαλλιων Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ:
ΛουΣιμο μαλλιων Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ: Sunday, April 09, 2017 Ξηρά μαλλιά: Τα ξηρά μαλλιά δεν θέλουν συχνό λούσιμο, γιατί επιδεινώνεται η ξηρότητα. 2 φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετές.Κάνουμε ένα ελαφρύ μασάζ την ώρα που λουζόμαστε, ξεκινώντας από το κέντρο της κεφαλής.  Με κυκλικές κινήσεις, που θα ξεκινούν από τη βάση προς τα πάνω (έτσι γίνεται καλύτερη αιμάτωση που συντελεί στην τόνωση της τρίχας), κάνουμε ελαφρύ μασάζ μέχρι να δημιουργηθεί άφθονος αφρός.

8 ΛουΣιμο μαλλιων Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ:
ΛουΣιμο μαλλιων Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ: Sunday, April 09, 2017 Σγουρά μαλλιά : Τα σγουρά μαλλιά έχουν τάση ξηρότητας γι’ αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε εξειδικευμένα σαμπουάν και κοντίσιονερ με ενυδατικούς παράγοντες. Επιπλέον,  καλό είναι τα σγουρά μαλλιά να τα χτενίζουμε με μια χτένα με αραιά δόντια με την προϋπόθεση ότι πρώτα απλώσαμε το κοντίσιονερ, μετά τα ξεπλύνoυμε καλά.

9 Προϊοντα μαλλιων Σαμπουάν Kοντίσιονερ Μάσκα Λάδι λάμψης
Sunday, April 09, 2017 Σαμπουάν Kοντίσιονερ Μάσκα Λάδι λάμψης

10 Σαμπουaν Sunday, April 09, 2017 Το σαμπουάν είναι ένα προϊόν καθαρισμού των μαλλιών από διάφορα κατάλοιπα λιπαρών και άλλων ουσιών, περιβαλλοντικών ρύπων, επιδερμίδας, πιτυρίδας καθώς και άλλων καταλοίπων στην επιφάνεια των τριχών και της επιδερμίδας.

11 KοντιΣιονερ Sunday, April 09, 2017 Το κοντίσιονερ όμως είναι ίσως το πιο σημαντικό στάδιο στη διαδικασία του λουσίματος, ανεξάρτητα από το μήκος ή τον τύπο της τρίχας αφού κλείνει και λειαίνει τα λέπια της, ενυδατώνει, ξεμπερδεύει και θωρακίζει τα μαλλιά απέναντι στην επερχόμενη καταπόνηση του styling.

12 ΜαΣκα Sunday, April 09, 2017 Η μάσκα μαλλιών δεν είναι απαραίτητη σε όλους, ωστόσο καλό είναι να την χρησιμοποιούμε μία φορά την εβδομάδα. Σε πολύ ταλαιπωρημένα ή καμμένα μαλλιά καλό θα ήταν να βάζουμε μάσκα σε κάθε λούσιμο, αντικαθιστώντας το κοντίσιονερ. 

13 Λαδι λαμψηΣ Sunday, April 09, 2017 Για να τελειοποιήσουμε το χτένισμα σου μπορούμε να χρησιμοποιείσουμε κάποιο λάδι λάμψης. Χρησιμοποιούνται πριν το στέγνωμα για προστασία από την θερμότητα, μετά για έξτρα λάμψη και κατά την διάρκεια της ημέρας αν αισθανθείς τα μαλλιά σου κουρασμένα και εξασθενημένα. 

14 Ευχαριστώ για την προσοχή σας!
Sunday, April 09, 2017 Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

15 Sunday, April 09, 2017 ΤΕΛΟΣ!!!


Κατέβασμα ppt "ΛουΣιμο (Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ ,διαδικαΣια,προϊοντα)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google