Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θέση Αλέξης Μπρες. o Φέρνουμε την ευθεία πάνω στην οποία είναι το αντικείμενο, τη θέση του οποίου θέλουμε να περιγράψουμε. o Επιλέγουμε ένα σημείο αναφοράς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θέση Αλέξης Μπρες. o Φέρνουμε την ευθεία πάνω στην οποία είναι το αντικείμενο, τη θέση του οποίου θέλουμε να περιγράψουμε. o Επιλέγουμε ένα σημείο αναφοράς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Θέση Αλέξης Μπρες

2 o Φέρνουμε την ευθεία πάνω στην οποία είναι το αντικείμενο, τη θέση του οποίου θέλουμε να περιγράψουμε. o Επιλέγουμε ένα σημείο αναφοράς και αρχίζουμε να μετράμε τις αποστάσεις από αυτό. o Ποια είναι η θέση του σκύλου; Ο x=0 x Σ =cm Θέση Αλέξης Μπρες 1234

3 o Σε ποια θέση είναι η γάτα; o Για να ξεχωρίζουμε τα σημεία που είναι αριστερά από το σημείο αναφοράς, τα θεωρούμε αρνητικά. o Βρείτε τη θέση του σκύλου με σημείο αναφοράς τη γάτα. o Βρείτε τη θέση της γάτας με σημείο αναφοράς το σκύλο. 0 xΣ=3mxΣ=3m Θέση Αλέξης Μπρες 1234 x Γ =-2m -2


Κατέβασμα ppt "Θέση Αλέξης Μπρες. o Φέρνουμε την ευθεία πάνω στην οποία είναι το αντικείμενο, τη θέση του οποίου θέλουμε να περιγράψουμε. o Επιλέγουμε ένα σημείο αναφοράς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google