Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

…γιατί η διαφήμιση είναι επένδυση

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "…γιατί η διαφήμιση είναι επένδυση"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 …γιατί η διαφήμιση είναι επένδυση

2 «ΚΙΝΗΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ» Η Κινητή Διαφήμιση, όπως εξάλλου υποδηλώνει το όνομά της, είναι μια μορφή διαφήμισης με επικολλημένες αφίσες που τοποθετούνται σε ειδικό όχημα. Τα πλεονεκτήματά της ΚΙΝΗΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ: Δυνατότητα επιλογής δρομολογίου Χρονική διάρκεια (24 ώρες την ημέρα) Ανάδειξη του μεγέθους και των δραστηριοτήτων της διαφημιζόμενης Εταιρίας Μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα Χαμηλότερο κόστος Καθημερινά promotion

3 car Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερη απήχηση, έχουν οι κινητές διαφημίσεις σε αυτοκίνητα Smart. Το αυτοκίνητο Smart είναι: πρακτικό, ευέλικτο με πρωτότυπο σχεδιασμό παρέχουν περισσότερες δυνατότητες μεγιστοποίησης προβολής του μηνύματος σας στην εξωτερική διαφήμιση. ελκυστικό προς το κοινό κέντρισε αμέσως το μάτι του καταναλωτή αποδείχθηκε θαυμάσιο και πολλαπλό μέσο «Κινητής Διαφήμισης», διότι έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε με τεράστια επιτυχία σε happenings, promotions, launching νέων προϊόντων όπως επίσης με ποικίλους και διαρκείς διαγωνισμούς Impact και αναγνωσιμότητα. Είναι Ιδανικά για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας.

4 advertise Το φαινόμενο Κινητής Διαφήμισης με Smart, σήμερα παίζει πρωταρχικό ρόλο στα διαφημιστικά μέσα. Τα αυτοκίνητα Smart από μόνα τους έχουν δυνατό (brand name) και ελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού. Κάθε καμπάνια σχεδιάζεται λεπτομερώς, με ειδικά ολόσωμα αυτοκόλλητα που καλύπτουν εξ ολοκλήρου το Smart, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τα λογότυπα του πελάτη. Συχνά, η Smart Κινητή Διαφήμιση ενός προϊόντος αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της καμπάνιας της εκάστοτε διαφημιζόμενης εταιρίας. Είναι ευέλικτα αυτοκίνητα λόγω μεγέθους και διαθέτουν φανταχτερά χρώματα, είναι τα απαραίτητα συστατικά επιτυχίας για να τραβήξουν εύκολα την προσοχή. Παράλληλα, το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα δίνει στην Κινητή Διαφήμιση σημαντικό προβάδισμα, αφού ο οδηγός αναπόφευκτα, έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του για να την προσέξει.

5 Εμείς… Η PANORAMIX σήμερα είναι πρωτοπόρος στο λανσάρισμα της “Έξυπνης Κινητής Διαφήμισης” στην Κύπρο και παραμένει leader στο χώρο αυτό. Η επιτυχία της εταιρείας μας στηρίζεται στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Έτσι λοιπόν βεβαιωνόμαστε για την άριστη ποιότητα των “Smart Υπηρεσιών” πριν και μετά την προβολή της καμπάνιας. Αυτή τη στιγμή Διαθέτουμε: 12 Smart οχήματα Οδηγούς των Smart Προκαθορισμένα ή με επιλογή του πελάτη δρομολόγια

6

7

8 ‘’Smart’’ Works

9 Μια επένδυση που στηρίζετε στην πρωτοπορία των “Smart μηνυμάτων”,
Εμείς στην Panoramix, πιστεύουμε ότι η «κινητή διαφήμιση» είναι επένδυση. Μια επένδυση που στηρίζετε στην πρωτοπορία των “Smart μηνυμάτων”, στην φρεσκάδα της εικόνας και στη δύναμη της επικοινωνίας, έτσι ώστε η διαφήμιση να βρει το στόχο της.


Κατέβασμα ppt "…γιατί η διαφήμιση είναι επένδυση"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google