Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες
αδυνατίσματος με την καινοτόμο μέθοδος αδυνατίσματος "HYPOXI" ή “VACUNAUT HYPOXI” για σύσφιξη και λιποδιάλυση μηρών & γλουτών, αξίας 360€. Έκπτωση 73%

2 Η BIOFIT σας προκαλεί… Ξεκινήστε σήμερα το δικό σας πρόγραμμα με το εξειδικευμένο μηχάνημα HYPOXI και αλλάξτε το σώμα σας σε 12 μόνο συνεδρίες!! Ρωτήστε μας και δεν θα χάσετε...!!

3 Το μυστικό των Celebrities Αποκαλύφθηκε
Η καινοτόμος μέθοδος αδυνατίσματος που έγινε η νέα μανία των σταρ παγκοσμίως, (μεταξύ των οποίων ο Robbie Williams, η Madonna και η Cheryl Cole) έρχεται να σας προσφέρει απώλεια βάρους και μείωση της κυτταρίτιδας, δρώντας απευθείας στις περιοχές "στόχους", γρήγορα και φυσικά, χωρίς χάπια, χειρουργικές επεμβάσεις ή αυστηρές δίαιτες!

4 Θέλετε να αποκτήσετε αδύνατα πόδια και καλοσχεδιασμένους γλουτούς; Ονειρεύεστε ότι φοράτε στενά παντελόνια και κοντές φούστες;  Το Trainer S120 είναι η αποτελεσματικότερη λύση κατά του επίμονου τοπικού πάχους από τους μηρούς και τους γλουτούς.

5 Απολαύστε κάθε λεπτό της θεραπείας στο Trainer S120 το οποίο μπορεί να αλλάξει το σχήμα των μηρών και των γλουτών σας, ακόμη και αν η γονιδιακή σας προδιάθεση δεν το επέτρεπε μέχρι τώρα. Το Trainer S120 συνδυάζει: την αρνητική πίεση για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στις προβληματικές περιοχές, τη θετική πίεση για τη μεταφορά των λιπαρών οξέων, και την ήπια αερόβια άσκηση για την καύση του λίπους.

6 Η λειτουργία της θετικής πίεσης προσομοιάζει με τη λειτουργία του λεμφικού ντρενάζ και της γυμναστικής στο νερό και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για άτομα με αδύναμο συνδετικό ιστό και ανεπαρκή λεμφική παροχέτευση. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα του Trainer S120 προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου.

7 ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες
αδυνατίσματος με την καινοτόμο μέθοδος αδυνατίσματος "HYPOXI" ή “VACUNAUT HYPOXI” για σύσφιξη και λιποδιάλυση μηρών & γλουτών, αξίας 360€. Έκπτωση 73%

8 Η BIOFIT σας προκαλεί… Ξεκινήστε σήμερα το δικό σας πρόγραμμα με το εξειδικευμένο μηχάνημα HYPOXI και αλλάξτε το σώμα σας σε 12 μόνο συνεδρίες!! Ρωτήστε μας και δεν θα χάσετε...!!

9 Όλες οι σημαντικές πληροφορίες, όπως ο καρδιακός παλμός και η θερμοκρασία της επιδερμίδας, αναγράφονται σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας στην οθόνη του υπολογιστή και αξιολογούνται από το χειριστή, για να εξασφαλιστούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. “Το Trainer S120 μπορεί να αλλάξει το σχήμα των μηρών και των γλουτών σας, ακόμη και αν η γονιδιακή σας προδιάθεση δεν το επέτρεπε μέχρι τώρα”

10 Επίπεδη Κοιλιά και Γραμμωμένοι Κοιλιακοί
Στοχευμένη καύση λίπους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση Η στοχευμένη απώλεια λίπους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής, αλλά και υγείας. Προστατεύοντας τα εσωτερικά όργανα και στηρίζοντας τη σπονδυλική στήλη, η κοιλιά παίζει σημαντικό ρόλο στην ευεξία, την υγεία, αλλά και στην ελκυστική εμφάνιση. Η μέθοδος HYPOXI είναι αναμφισβήτητα, η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τη μείωση του τοπικού πάχους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση. Εγγυημένα πιο επίπεδη κοιλιά και λεπτότερη μέση με τη μέθοδο HYPOXI!

11 Μέθοδος Hypoxi με το Vacunaut
Το Vacunaut απομακρύνει το τοπικό πάχος από την κοιλιά και γύρω από τη μέση. Η κυκλοφορία του αίματος στο λιπώδη ιστό της προβληματικής περιοχής αυξάνεται, χάρη στην εναλλασσόμενη πίεση που ασκείται από τις μικροκυψελίδες που βρίσκονται ενσωματωμένες στην ειδική στολή του Vacunaut. Κατά συνέπεια, τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στην κοιλιά και γύρω από τη μέση, μεταβολίζονται ευκολότερα σε σχέση με αυτά που βρίσκονται σε άλλα σημεία του σώματος. Συγχρόνως, η άσκηση επιταχύνει τη μεταφορά των λιπαρών οξέων στους μυς για να καταναλωθούν. Το αποτέλεσμα - απολύτως φυσικό, ορατό και με διάρκεια.  

12 VACUNAUT Για επίπεδη κοιλιά και γραμμωμένους κοιλιακούς!
αρνητική πίεση για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στις προβληματικές περιοχές, θετική πίεση για τη μεταφορά των λιπαρών οξέων ήπια αερόβια άσκηση για την καύση του λίπους, από τις πιο επικίνδυνες περιοχές: την κοιλιά και γύρω από τη μέση. “Η χρήση του Vacunaut είναι πολύ απλή και η όλη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη”

13 Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, η απώλεια υγρών είναι μεγαλύτερη, το ίδιο και οι ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε νερό.Βάλτε λοιπόν στόχο να πίνετε περισσότερο νερό καθημερινά…Υπάρχει καλύτερος και πιο φυσικός τρόπος να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας και δροσιστείτε παράλληλα;

14 ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες
αδυνατίσματος με την καινοτόμο μέθοδος αδυνατίσματος "HYPOXI" ή “VACUNAUT HYPOXI” για σύσφιξη και λιποδιάλυση μηρών & γλουτών, αξίας 360€. Έκπτωση 73%

15 Η BIOFIT σας προκαλεί… Ξεκινήστε σήμερα το δικό σας πρόγραμμα με το εξειδικευμένο μηχάνημα HYPOXI και αλλάξτε το σώμα σας σε 12 μόνο συνεδρίες!! Ρωτήστε μας και δεν θα χάσετε...!!

16 Οι αριθμοί μίλανε από μόνοι τους…
Οι αριθμοί μίλανε από μόνοι τους…. Με τη HYPOXI επιτυχαίνεται έως και 5 φορές μεγαλύτερη απώλεια βάρους και πόντων σε σχέση με τη συμβατική άσκηση. Εσείς πόσα εκατοστά θέλετε να χάσετε από την περιοχή της κοιλιάς;

17 Υπάρχει τίποτα πιο όμορφο απο το χαμόγελο μιας γυναίκας που νιώθει καλά με το σώμα της;

18 ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες
αδυνατίσματος με την καινοτόμο μέθοδος αδυνατίσματος "HYPOXI" ή “VACUNAUT HYPOXI” για σύσφιξη και λιποδιάλυση μηρών & γλουτών, αξίας 360€. Έκπτωση 73%

19 Η BIOFIT σας προκαλεί… Ξεκινήστε σήμερα το δικό σας πρόγραμμα με το εξειδικευμένο μηχάνημα HYPOXI και αλλάξτε το σώμα σας σε 12 μόνο συνεδρίες!! Ρωτήστε μας και δεν θα χάσετε...!!

20 Θέλετε ένα υγιές και όμορφο σώμα αυτό το καλοκαίρι. Κερδίστε το
Θέλετε ένα υγιές και όμορφο σώμα αυτό το καλοκαίρι..Κερδίστε το! Ξεκινήστε HYPOXI σήμερα!

21 HYPOXI Tips για επίπεδη κοιλιά στην παραλία
HYPOXI Tips για επίπεδη κοιλιά στην παραλία!  Συνδυάστε τις τακτικές συνεδρίες HYPOXI Vacunaut με μια ισορροπημένη διατροφή. Καταναλώστε το μεγαλύτερο των θερμίδων όσο πιο νωρίς γίνεται μέσα στην ημέρα (πριν τις 16:00), στη συνέχεια, προτιμήστε πολύ μικρότερα γεύματα και σταματήστε την πρόσληψη τροφής ώρες πριν πατέ για ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο, ο οργανισμός ολοκληρώνει το μεγαλύτερο μέρος της πέψης πριν κοιμηθείτε και σας επιτρέπει να ξυπνάτε με… πιο επίπεδη κοιλιά!

22 Μας αρέσει πολύ ένα σοφό ρητό που λέει «Να τρως πρωινό σαν βασιλιάς, μεσημεριανό σαν πρίγκιπας και δείπνο σαν ζητιάνος». Κάλο είναι λοιπόν να καταναλώνουμε τις περισσότερες ημερήσιες θερμίδες (καύσιμα!) πριν από τις 4 το απόγευμα. Eξάλλου, για ποιο λόγο να εφοδιάζουμε τον οργανισμό μας με καύσιμα στο βραδινό, δηλαδή στο τέλος της ημέρας? Τι λέτε?

23

24 ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες
αδυνατίσματος με την καινοτόμο μέθοδος αδυνατίσματος "HYPOXI" ή “VACUNAUT HYPOXI” για σύσφιξη και λιποδιάλυση μηρών & γλουτών, αξίας 360€. Έκπτωση 73%

25 Η BIOFIT σας προκαλεί… Ξεκινήστε σήμερα το δικό σας πρόγραμμα με το εξειδικευμένο μηχάνημα HYPOXI και αλλάξτε το σώμα σας σε 12 μόνο συνεδρίες!! Ρωτήστε μας και δεν θα χάσετε...!!


Κατέβασμα ppt "ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 99€ για 6 συνεδρίες"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google