ΜΙΡΑΝΤΑ ΝΕΣΤΟΡΑ Α3 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ελληνογαλλική Σχολή ‘’Άγιος Παύλος’’
Advertisements

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ Α3.2
Ο κίονας με της χορεύτριες
" ΙΣΤΟΡΙΑ - ΕΞΕΛΙΞΗ -ΧΡΗΣΗ "
Εισαγωγή στη Μηχανική των Ρευστών
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Joe Logano Ο Joe Logano είναι ένας από τους μεγάλους οδηγούς του κόσμου.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ‘ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ’
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΡΟΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ Χημικοί και χημικοί μηχανικοί έχουν κάνει πολλές παρεμβάσεις για την ενέργεια και τις μεταφορές που μας επιτρέπουν.
Υπεύθυνη Καθηγήτρια: κ.Μαυρομματάκη Σχολικό έτος:
Δύναμη: αλληλεπίδραση μεταξύ δύο σωμάτων ή μεταξύ ενός σώματος και του περιβάλλοντός του (πεδίο δυνάμεων). Δυνάμεις επαφής Τριβή Τάσεις Βάρος Μέτρο και.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ
Ατμοσφαιρική Ρύπανση Μελέτη της Ποιότητας Αέρα στην Κύπρο
ο νόμος ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Το όνειρο του άνθρωπου να πετάξει!
Η λειτουργία της ανεμογεννήτριας
3D Space Invader Πετράκης Γιάννης. Περιγραφή παιχνιδιού Αποτελείται από Ένα όχημα που βρίσκεται στο έδαφος, κινείται στις δύο διαστάσεις και πυροβολεί.
ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΡΕΗ ΥΓΡΗ ΑΕΡΙΑ ΡΕΥΣΤΑ
ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ: ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
Επιβλέπουσα Καθηγήτρια:
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Ενέργειες.
Μεταφορές και επικοινωνία
Αντωνία Ξεπαπαδάκη Πάτρα,  Μηχανή: Κάθε διάταξη που μετατρέπει ενέργεια μιας μορφής σε ενέργεια μιας άλλης μορφής.  Απλή Μηχανή: Η περίπτωση που.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Αεροπλάνα Φώτης Λυμπέρης
Αεροπλάνο Ματούλα - Παναγιώτα
1ο ΓΕΛ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ   2η Ερευνητική Εργασία σχολικού έτους     ΘΕΜΑ: ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ    
αεροπλάνο Μετρό Αερόστατο Κρουαζιερόπλοιο Λεωφορείο.
20 ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
Μεταφορές Παπαδοπούλου Άννα.
ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΕΠΑΛ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Αεροπλάνα Άγγελος Χουβαρδάς 19/09/2014.
Πόση είναι η μετατόπιση του καθενός;
ΣΧΟΙΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ή ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ
ΠΟΛΥΜΕΡΙΣΜΟΣ -ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΑ Όταν θα έχετε μελετήσει αυτή την ενότητα, θα μπορείτε: Να αναφέρετε διάφορα πετροχημικά προϊόντα που βρίσκονται στο περιβάλλον.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ‘ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ’ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: ΥΠΕΥΘYΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
EΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» EΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΥΠΕΥΘ Y ΝΗ ΚΑΘΗΓ H ΤΡΙΑ : ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ΄΄ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.
ΨΑΡΕΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Πως λειτουργούν ? Πως λειτουργούν ? Πως λειτουργούν ? Τι ενέργεια δίνουν ? Αιολικα παρκα!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ……..  Η ιστορία των μεταφορών είναι συνυφασμένη με την ύπαρξη της ανθρώπινης ζωής. Ο πρωτόγονος άνθρωπος μετακινούνταν βαδίζοντας.
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΧΙΛΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΧΙΛΙΟΥ.
Κεφάλαιο 3 Κύκλος λειτουργίας των Μ.Ε.Κ. Μηχανισμός Εμβόλου-Διωστήρα-Στροφαλοφόρου άξονα ΣΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ MSc in Management and Information Systems Μηχανολόγος.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ " ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ " Εξέταση στο μάθημα της τεχνολογίας Σχολικό έτος Υπεύθυνη καθηγήτρια : κ. Μαυροματάκη.
ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ Ο κύλινδρος είναι το μεγαλύτερο τμήμα του κινητήρα και μπορεί να χαρακτηρισθεί ως το τμήμα εκείνο, επάνω στο οποίο συναρμολογείτε ολόκληρος ο.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΧΙΛΙΟΥ
Η Εξέλιξη του αεροπλάνου
Η Ιστορία των πρώτων αεροπλάνων και πως ξεκίνησαν
ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Σοφία Στεφανοπούλου.
ΕλληνογαλλικΗ σχολΗ ΠειραιΑ « ΑγιοΣ ΠαΥλοΣ "
5B β’ μέρος θερμικές μηχανές
Παναγιώτης Αυγουστίδης Γεωγραφία Α΄ Γυμνασίου
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ : κ.Μαυροματάκη
ελληνογαλλικη σχολη πειραια ο αγιοσ παυλοσ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ελληνογαλλικη σχολη-ο αγιος παυλος
ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ.
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη
Μορφές ενέργειας Ηλίας Μπουναρτζής.
ΤΜΗΜΑ : Πρακτικών Ασκήσεων Διδασκαλίας (ΠΑΔ)
Ενέργεια Η ενέργεια είναι ένα φυσικό μέγεθος που το αντιλαμβανόμαστε κυρίως από τα αποτελέσματά της, που είναι γνωστά σαν έργο. Έχει πολλά «πρόσωπα».
Λεωφορείο Εργασία project: Από: Βρουσάι Αμάντα, Γιατρά Νικολέτα, Ιλιάζη Ζερίνα, Ισλαμάι Γιάννη.
ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΦΑΡΑΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΤΑΜΑΡΕΣΗ ΟΛΤΙΑΝΑ ΜΠΑΙΡΑΜΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ
Εισαγωγή στη Χημεία Δ ΙΑΦΑΝΕΙΕΣ Χ ΗΜΕΙΑΣ Γ ΥΜΝΑΣΙΟΥ τάξη B ΄ γυμνασίου.
Μορφές ενέργειας Ενότητα 1η.
Εργασία στην τεχνολογία Θέμα: Κινητό τηλέφωνο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΜΙΡΑΝΤΑ ΝΕΣΤΟΡΑ Α3 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΈΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΠΟ ΈΝΑΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΈΝΑΝ ΆΛΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΒΟΡΒΑΔΙΣΜΟ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΝΑΠΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ Η ΚΑΙ ΑΜΑΧΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΡΟΖΙΝΗ (ΧΗΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ ΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΙΣΩ (ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ) ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΡΟΖΙΝΗ (ΧΗΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ ΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΙΣΩ (ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ) ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1) Ο ΚΟΡΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΤΡΟΚΤΟΕΙΔΕΣ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ 2) ΟΙ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ 3) ΤΑ ΠΗΔΑΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ α) ΣΕ ΠΗΔΑΛΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ β) ΤΑ ΠΗΔΑΛΙΑ ΥΨΟΥΣ- ΒΑΘΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΑΙ Η ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ γ) ΤΑ ΠΗΔΑΛΙΑ ΚΛΙΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ. 4)Η ΕΛΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ <<ΒΙΔΩΝΕΤΑΙ>> ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΌΠΩΣ ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ 5) ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΥΣΗ 6) ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΧΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 19ο ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΟ Α.Φ ΜΟΖΑΙΣΚΗ. ΌΜΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕΤΟ 20ο ΑΙΩΝΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΥΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΊΚΑΡΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ

ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΖΟΝ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥ ΠΙΟ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΒΛΑΒΗ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΧΩΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ