Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Joe Logano Ο Joe Logano είναι ένας από τους μεγάλους οδηγούς του κόσμου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Joe Logano Ο Joe Logano είναι ένας από τους μεγάλους οδηγούς του κόσμου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

3 Joe Logano Ο Joe Logano είναι ένας από τους μεγάλους οδηγούς του κόσμου.

4  Αυτοκίνητο ονομάζεται κάθε τροχοφόρο επιβατικό όχημα με ενσωματωμένο κινητήρα. Σύμφωνα με τους συνηθέστερους ορισμούς, τα αυτοκίνητα σχεδιάζονται ώστε να κινούνται (ως επί το πλείστον) στους αυτοκινητόδρομους, να έχουν καθίσματα για ένα ως έξι άτομα, έχουν συνήθως τέσσερις τροχούς και κατασκευάζονται κυρίως για τη μεταφορά ανθρώπων,αλλά και μερικές φορές για την μεταφορά διαφόρων πραγμάτων.

5 ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  Κατά καιρούς γίνονται διάφορα ατυχήματα παρόλο που παίρνουν υψηλά μέτρα ασφαλείας.

6 ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥΣ Τα περισσότερα αυτοκίνητα σήμερα χρησιμοποιούν ως καύσιμο βενζίνη ή πετρέλαιο ντίζελ. Επίσης, έχουν κατασκευαστεί αυτοκίνητα που κινούνται με ηλιακή ενέργεια. Έτσι θα περιοριστεί το περιβαλλοντικό πρόβλημα που προκαλούν τα αυτοκίνητα.

7 ΑΝΑΡΤΗΣΗ  Η ανάρτηση αποτελεί ένα είδος ελαστικού συνδέσμου που διαχωρίζει  τις αναρτημένες  (όπως είναι το πλαίσιο, η μηχανή, οι επιβάτες, κτλ.)  με τις μη αναρτημένες  (οι τροχοί, οι δίσκοι πέδησης, οι άξονες του διαφορικού, κτλ.)  μάζες ενός οχήματος.

8  Κάθε σύστημα ανάρτησης αποτελείται από ένα σύνολο μηχανικών αρθρώσεων και συναρμογών, που συνεργάζονται με ελατήρια και αμορτισέρ. Αποτελεί το κύριο στοιχείο μιας ανάρτησης και είναι ένα σώμα που καθώς συμπιέζεται αλλάζει σχήμα.

9 Επιμέλεια:  El.wikipedia.org Πηγές:  A tribute to Paul Walker Ακούστηκε:  Κωνσταντίνος


Κατέβασμα ppt "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Joe Logano Ο Joe Logano είναι ένας από τους μεγάλους οδηγούς του κόσμου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google