Αποτελέσματα Έρευνας με θέμα Η Χρήση των Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στην ΠΔΕ Μάιος 2006.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
1 CMR Cypronetwork Marketing Research & Consulting Ιούλιος 2009 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ για την Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών.
Advertisements

1 Ευρυζωνικές εμπειρίες στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου Χίος, 18 Ιαν 2006.
Πανελλαδική Έρευνα Metron Forum Συντάχθηκε για το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Δήμος Πύργου Ηλείας 04/11/2006 H FORTHnet μπροστά στο στοίχημα της ευρυζωνικότητας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων
Το έργο «Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΠΣΕ+Τ) - Γ' ΦΑΣΗ "Αποθετήρια και Επιστημονικά Ηλεκτρονικά Περιοδικά Ανοικτής Πρόσβασης"»
ΟΤΑ & Πάροχοι: Διαφορετικοί ρόλοι- Κοινός στόχος προς όφελος του Πολίτη- Χρήστη Καραγιάννης Διαμαντής, Προϊστάμενος Μηχανικός Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων.
ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΓΓΕΑ «ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ: «ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
1 Horizon List Μια δεύτερη ματιά... Κώστας Βίγλας ΥΚΒ.
Η Ευρυζωνικότητα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Καθ. Αποστολόπουλος Θεόδωρος Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΡΟΩΘΗΣΗ, ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Έρη Γιαννακά Ερευνητική Μονάδα 6, ΕΑΙΤΥ
ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΑΣΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ
Ευρυζωνικότητα ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ.
Ημερίδα ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ "Πώς θα επιταχυνθεί η διείσδυση της Ευρυζωνικότητας στην Ελληνική Κοινωνία" Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2006 σελίδα 1 Γιατί.
Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ σελίδα 1 Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ «Που είμαστε και πού πρέπει να πάμε» Χρήστος Μπούρας Αναπληρωτής Καθηγητής, Παν. Πατρών Επιστημονικός.
2007 Σπύρος Ζαβιτσάνος Διευθύνων Σύμβουλος Έχει αλλάξει κάτι ; 14 Δεκεμβρίου 2007.
«Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» Πύργος 4/11/2006 Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο Tοπικής Pρόσβασης Δήμου Βαρθολομιού Αριστείδης.
Η πρόκληση της ευρυζωνικότητας και οι δημόσιες υποδομές της Καθ. Σωκράτης Κ. Κάτσικας ΓΓ Επικοινωνιών Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ Νικόλαος Τζανάκος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ.
Ψηφιακό Χάσμα O αναλφαβητισμός στον 21 ο αι. 15 Μαρτίου 2010 Ντέπη Τζιμέα Δ/νση Εταιρικής Επικοινωνίας.
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» και Ευρυζωνικότητα ΠΕΛΚΑ ΛΙΝΑ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία.
Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ Ν. Δημητριάδης
Ν. Δημητριάδης/ STRATIS ΕΠΕ 1 13 Μαϊου Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 1 10 Μαϊου Αμφιλοχία «Αξιοποίηση της.
ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2014 Απρίλιος 2014.
Σελίδα 1 ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ. Σελίδα 2 OTE - Ευρυζωνικότητα Οι Ευρυζωνικές Υπηρεσίες αποτελούν την κύρια ευκαιρία ανάπτυξης στις τηλεπικοινωνίες.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. Προσπάθεια κάποιων εταιριών να προωθήσουν τα sites τους, είτε για την αγορά προϊόντων / υπηρεσιών, είτε.
Α Θ Η Ν Α Ϊ Κ Ο Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Ε Ρ Ε Υ Ν Ω Ν Έρευνα Web Id. Τεχνικές Προδιαγραφές.
Αξιολόγηση δεδομένων αγοράς Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στην Ελλάδα Μηνάς Καρατζόγλου Προϊστάμενος Τμήματος Παρακολούθησης της Αγοράς και του Ανταγωνισμού.
«Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» Αμφιλοχία 10/5/2006 Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο τοπικής πρόσβασης Δήμου Ανακτορίου Φιώρου.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ : ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Γρηγόριος Παπούλιας Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας 10/05/2006 Δίκτυο οπτικών ινών Δήμου Αμφιλοχίας : Η ευρυζωνικότητα καταλύτης για την ανάπτυξη της πόλης.
Αλέξανδρος Χριστογιάννης Retail Marketing Manager Forthnet.
Δίκτυα Υποδομών Ανδρέας Πολυκάρπου. Δίκτυα Ανοικτής Πρόσβασης Το πρώτο επίπεδο ενός δικτύου ανοικτής πρόσβασης είναι το καθεστώς ιδιοκτησίας, που είναι.
Προώθηση της ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάνος Ρουμελιώτης Επικ. Καθηγητής Επιστημονικός υπεύθυνος έργου.
Ευρυζωνικές υπηρεσίες για τους πολίτες της Αθήνας Υπηρεσίες και περιεχόμενο στην Κοινωνία της Πληροφορίας Δρ Εύη Σαχίνη Προϊσταμένη Τμήματος Στρατηγικής.
H FORTHnet μπροστά στο στοίχημα της ευρυζωνικότητας
Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Πύργος 4/11/2006 σελίδα 1 Ανάπτυξη Ευρυζωνικών υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ε ΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ : Π ΡΟΩΘΗΣΗ, Ε ΠΙΔΕΙΞΗ, Σ ΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, Β ΕΛΤΙΣΤΕΣ Π ΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» και Ευρυζωνικότητα
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» και Ευρυζωνικότητα ΑΒΕΡΚΙΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία.
Η πορεία της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα Μηνάς Καρατζόγλου Προϊστάμενος Τμήματος Παρακολούθησης της Αγοράς και του Ανταγωνισμού.
Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ σελίδα 1 Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ «Που είμαστε και πού πρέπει να πάμε» Χρήστος Μπούρας Αναπληρωτής Καθηγητής, Παν. Πατρών Επιστημονικός.
Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σελίδα 1 Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ «Που είμαστε και πού πρέπει να πάμε» Χρήστος Μπούρας.
Τρίτη 31 Iανουαρίου 2006 Πολύκαστρο Διάλεξη:Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Δρ. Μηχ. - ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΩΡΗΣ.
Φεστιβάλ Βιβλίου Παρουσίαση Έρευνας 2007 Σύνδεσμος Εκδοτών Β. Ελλάδας.
«Η Προοπτική της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» Πάτρα 9/12/2006 Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο Τοπικής Πρόσβασης Δήμου Μεσσάτιδος Κωτσόπουλος.
PCO CONVIN αποτύπωση της αναγνωρισιμότητας της ρευματολογικής ειδικότητας και ο βαθμός χρήσης της από τον γενικό πληθυσμό ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.
Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ σελίδα 1 Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ «Που είμαστε και πού πρέπει να πάμε» Χρήστος Μπούρας Αναπληρωτής Καθηγητής, Παν. Πατρών Επιστημονικός.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟ
Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ σελίδα 1 Η Ευρυζωνικότητα στην ΠΔΕ «Που είμαστε και πού πρέπει να πάμε» Χρήστος Μπούρας Αναπληρωτής Καθηγητής, Παν. Πατρών Επιστημονικός.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θέματα Βάσεων Δεδομένων Καθορισμός της εργασίας κάθε ομάδας.
1ο ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ=Το σύνολο των διαδικασιών με τις οποίες επιτυγχάνεται η πνευματική, η κοινωνική,η ηθική ολοκλήρωση του ατόμου. ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΕ ΝΕΑ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ
Λουκία Μπάκα Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Αθήνα 2011
Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Διαδικτύου και η ευρεία του αποδοχή από τις νεαρές ηλικίες καλλιέργησαν την ιδέα της αξιοποίησής του ως ένα εργαλείο στην.
Προϋποθέσεις Ανάπτυξης των Ευρυζωνικών Υπηρεσιών
Οι έφηβοι απαντούν Στην έρευνα πήραν μέρος αγόρια και κορίτσια ηλικίας ετών Εργασία από τον: Λάμπρο Ντινόπουλο.
Περιβαλλοντολόγοι :Παρουσίαση 2
Διάλεξη 13η Προέλευση και λειτουργικότητα του εξεικονισμού της εκπαίδευσης Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΕΙΟΣ.
Διάγραμμα Πορείας Σχεδιασμού
Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου
EΡΕΥΝΑ YΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
EΡΕΥΝΑ YΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Τα ψηλά βουνά -Η κατάρα του πεύκου-
Πρόγραμμα βελτίωσης παροχών προς τους πελάτες
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Αποτελέσματα Έρευνας με θέμα Η Χρήση των Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στην ΠΔΕ Μάιος 2006

Τεχνική Περιγραφή Έρευνας Χρονική διάρκεια έρευνας πεδίου  Αύγουστος 2005 – Μάιος 2006 Τόπος Διεξαγωγής  Αγρίνιο  Αίγιο  Μεσολόγγι  Ναύπακτος  Πάτρα  Πύργος Δείγμα Έρευνας - Δειγματοληψία  375 κάτοικοι των 6 πόλεων. Η επιλογή των ερωτωμένων έγινε με τήρηση αναλογίας φύλου και ηλικίας Σκοπός Έρευνας  είναι η διερεύνηση των αποτελεσμάτων της διαφημιστικής καμπάνιας της ευρυζωνικότητας στις παρακάτω πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας: Πάτρα, Αίγιο, Πύργος, Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτος.

Κεφάλαιο α: Ευρυζωνική πρόσβαση

Γνώση έννοιας «Ευρυζωνική πρόσβαση» Γνώση έννοιας «ADSL» Από την ερώτηση: “Γνωρίζετε τι σημαίνει ευρυζωνική πρόσβαση στο internet;”

Βαθμός γνώσης διαφημιστικής καμπάνιας Από την ερώτηση: “Έχετε αντιληφθεί ότι διενεργείται διαφημιστική εκστρατεία για την ευρυζωνικότητα;”

Βαθμός γνώσης διεξαγωγής συνεδρίων Από την ερώτηση: “Γνωρίζετε ότι στην πρωτεύουσα του νομού σας έχουν ή πρόκειται να γίνουν συνέδρια για την ευρυζωνικότητα;”

Βαθμός γνώσης ενημερωτικού δικτυακού τόπου Από την ερώτηση: “Γνωρίζετε ότι υπάρχει δικτυακός τόπος για την ενημέρωση σε θέματα ευρυζωνικότητας;”

Βαθμός χρήσης ευρυζωνικού δικτύου Από την ερώτηση: “Έχετε σύνδεση με ευρυζωνικό δίκτυο;”

Ευρυζωνικό δίκτυο και ανταγωνιστικότητα Από την ερώτηση: “Πιστεύετε ότι σας διευκολύνει στην ανταγωνιστικότητα της εργασίας σας ή στην προσωπική σας εργασία;”

Ενδιαφέρον για ενημέρωση περί ευρυζωνικών υπηρεσιών Από την ερώτηση: “Ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει η ευρυζωνικότητα;”

Τρόποι ενημέρωσης για τις ευρυζωνικές υπηρεσίες Από την ερώτηση: “Πως προτιμάτε να ενημερωθείτε για την ευρυζωνικότητα;”

Λόγοι έναρξης χρήσης ευρυζωνικού δικτύου Από την ερώτηση: “Ποιοι είναι οι λόγοι που θα σας έκαναν να χρησιμοποιήσετε ευρυζωνική σύνδεση;”

Ελκυστικότερες ευρυζωνικές υπηρεσίες Από την ερώτηση: “Ποιες ευρυζωνικές υπηρεσίες θεωρείτε ελκυστικότερες;”

Κεφάλαιο β: Χρήση Internet

Βαθμός χρήσης Internet Από την ερώτηση: “Κάνετε χρήση internet;”

Προφίλ χρηστών Internet Από την ερώτηση: “Κάνετε χρήση internet;”

Τόπος χρήσης Internet Από την ερώτηση: “Που κάνετε χρήση internet;”

Αιτίες μη χρήσης Internet Από την ερώτηση: “Ποιος είναι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο δεν κάνετε χρήση internet;”