ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση: και πατήστε: «Join Now!» Συμπληρώστε στην οθόνη.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.
Advertisements

Εισαγωγή στο περιβάλλον εργασίας του
Δημιουργία της πρώτης σας βάσης δεδομένων Access 2013 j και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο F5 ή κάντε κλικ στις επιλογές Προβολή παρουσίασης > Από την.
Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τη δημιουργία τοπικής συλλογής.
Ένας προκαταρκτικός οδηγός για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας wiki Hfr Φεβρουάριος 08.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
Το νέο Twinspace Η συνεργατική πλατφόρμα του etwinning, εργαλείο για την κοινωνική δικτύωση την επικοινωνία των εκπαιδευτικών και τη διαχείριση ενός έργου.
WORDPRESS. Self-Hosting Wordpress • Απαιτείται δικό μας domain, και δικιά μας Web Hosting Υπηρεσία (κατόπιν πληρωμής) • Το λογισμικό του Wordpress κατεβαίνει.
Ηλεκτρονικές Εκθέσεις (τεχνικά θέματα). Εισαγωγή • Η ηλεκτρονική έκθεση είναι ένα αρχείο τύπου pdf  Acrobat Reader ◦δωρεάν λογισμικό το οποίο διατίθεται.
Sketchpad Χρήση του λογισμικού ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ
Blogs Ιστολόγια. Τι είναι ένα blog (1/2);  Ένα blog είναι ένα on line περιοδικό, στο οποίο μπορώ εύκολα και γρήγορα:  να γράψω και να παρουσιάσω τις.
Κατασκευή ιστολογίου(Blog) στοBlogger της Google Βήματα κατασκευής ιστολογίου.
Το φόρουμ κάθε Τριγλιανού Απόγονου
Πατήστε στο πλήκτρο FREE. 1. Πληκτρολογήστε το όνομά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως χρήστης Π.χ. salomi_papadima (χωρίς κενά) 2. Επιλέξτε έναν κωδικό.
Support.ebsco.com Εκπαιδευτικό μάθημα για τις αναφορές στατιστικών δεδομένων της EBSCOadmin.
Αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη τάξη Θέμα: Γνωριμία με την ιστοσελίδα του παιδαγωγικού.
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ 15. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα Και πατάμε το sign in.
set-up on Windows 8 devices
ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
1 Δημιουργία blog. 2   Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση:   Επιλέξτε στο πάνω δεξιά πλαίσιο την Ελληνική Γλώσσα.
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.  Το ωρολόγιο πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο στη Βάση Δεδομένων Εξοπλισμού Σχολειών.  Έχει σκοπό να διατηρεί το ωρολόγιο.
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Εισαγωγή στο Blackboard
Wikis Εισαγωγή Σύντομος οδηγός δημιουργίας. Τι είναι Το 'Wiki' (που προφέρεται ως «γουίκι») είναι ένας τύπος ιστοτόπου που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
ΕΠ ΚτΠ – Μέτρο 1.2 «Εισαγωγή και Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση» Πράξη «Δράσεις Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Πληροφορικής» Ανάδοχος: Ερευνητικό.
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail της Google
Αναζήτηση στο διαδίκτυο Για να μπούμε στον κόσμο του διαδικτύου, θα πρέπει να ξέρουμε ποια πόρτα να κτυπήσουμε!
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Δημιουργία Λογαριασμού. Τι είναι το Gmail; To Gmail είναι ένα webmail, δηλαδή ένας λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που μπορείτε να λαμβάνετε από.
Βάσεις Δεδομένων Μάθημα 4.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων αναζητήσεων
 WEB Server (Apache ή IIS )  PHP  Βάση δεδομένων My SQL ή άλλη  SMTP για αποστολή  Ιδανική σουίτα XAMPP από την διεύθυνση:
– Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Γρήγορη αναφορά για την εφαρμογή © 2013 Microsoft Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η αρχική οθόνη του Lync Η αρχική οθόνη του Lync διαθέτει.
Επικοινωνία Ανθρώπου Μηχανής HTML CGI JAVASCRIPT Κουμπούλης Χρήστος Α.Μ. 921 Χαλαβαζής Βασίλης Α.Μ. 988.
XERTE TUTORIAL - ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΜΕΛ ΣΤ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Xerte Interaction – Διάδραση Θεωρίες Μάθησης & Εκπαιδευτικό Λογισμικό Σημειώσεις Εργαστηρίου.
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Γρήγορα αποτελέσματα με την Εφαρμογή Lync Windows Store Lync 2013.
Οδηγίες σύνδεσης & χρήσης για το BigMarker Δρ. Α.Παρασκευάς
Γιάννης Μόκιας Επιμόρφωση Β Επιπέδου Κατασκευή ιστολογίου(Blog) στοBlogger της Google Βήματα κατασκευής ιστολογίου.
Εισαγωγή στο Blackboard
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
Ελένη Σιδηροπούλου ΠΕ 15. Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα Και πατάμε το sign in.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS 8 ΟΜΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΑΚΙΑΣ ΝΑΚΟΣ ΝΤΟΜΠΕΒ.
Εκπαιδευτικό μάθημα Δημιουργία Ειδοποιήσεων περιοδικών
Microsoft Excel 4.3 Διαχείριση Φύλλων Εργασίας Κίκα Χρυσοστόμου.
Google Drive (διαμοιρασμός αρχείων
1. 1.Δημιουργία Νέου Αρχείου Επιλέγουμε καρτέλα File, πατούμε στην εντολή New και μετα αφου διαλέξουμε τον τύπo αρχείου (π.χ Blank Document), πατούμε.
WORDPRESS ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1.
ΜΑΘΗΜΑ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 2 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Μενού,Εντολές και Παράθυρα Διαλόγου Καθηγητής: Γρηγόριος Νικ. Καρατάσιος.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 5 ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ν. ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ.
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Συμβουλές για ασφάλεια στο FACEBOOK
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG wordpress
Δημιουργία Λογαριασμού
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μετονομασία Φακέλων και Αρχείων
Κελεπούρη Μαρία Σπανός Βασίλειος Χρυσικού Χρυσάνθη ΒΟΛΟΣ, 31/05/2016
Ομάδες στο Google.
Παιδαγωγική Συνεδρία Λυκείου Αγ. Νικολάου 15/11/2010
Πύλη Τηλεκπαίδευσης Τμήματος edu. dmst. aueb. gr Βασιλική Ταγκαλάκη (Ε
Πως δημιουργούμε ένα Wiki στο PBWorks
Web Services στη C# Εργαστήριο 3
1)Αφού ακολουθήσουμε τον σύνδεσμο βρισκόμαστε εδώ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού,
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΧΕΙΩΝ Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση: και πατήστε: «Join Now!» Συμπληρώστε στην οθόνη που θα ανοιχτεί τη φόρμα και αυτό είναι όλο. Έχετε πλέον αποκτήσει λογαριασμό.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΣΤΟ eSNIPS (1) Μέσα σε 7 ημέρες πρέπει να επιβεβαιώσετε το mail σας, ώστε να είναι διαθέσιμη η χρήση της υπηρεσίας μετά το διάστημα αυτό. Πατήστε την εντολή: «Create your first public folder» και αν θέλετε κατεβάστε την πολύ χρήσιμη εργαλειοθήκη της υπηρεσίας που εγκαθίσταται στον browser σας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΣΤΟ eSNIPS (2) Δώστε ένα όνομα στο φάκελό σας και καθορίστε αν θα είναι δημόσιος, ιδιωτικός ή ομάδας. Αν θέλετε περιγράψτε τι περιέχει και τέλος πατήστε την εντολή: «Create folder». Στη συνέχεια η επόμενη οθόνη θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε τη δημιουργία του φακέλου (στο ενδεχόμενο η ονομασία να μην είναι διαθέσιμη).

ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (1) Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ο φάκελο σας έχει δημιουργηθεί (PAKE), Για να εναποθέσετε το 1 ο σας αρχείο πατήστε την εντολή: «Upload files» για να οδηγηθείτε στην οθόνη: Εκεί αν χρειάζεται θα επιλέξετε το φάκελο στον οποίο θέλετε να εναποτεθεί το υλικό σας. Στη συνέχεια θα πατήσετε την εντολή «Select Files» για να ανοίξει η παρακάτω καρτέλα, στην οποία αφού επιλέξετε το αρχείο θα πατήσετε: «Άνοιγμα»

ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (2) Το αρχείο που επιλέξατε για εναπόθεση έχει μαρκαριστεί με γαλάζιο χρώμα. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πατήσετε «Upload Now!» Όταν το αρχείο σας εναποτεθεί, επιστρέψτε στη σελίδα My Home στην οποία φαίνονται οι προσφάτως ανανεωμένοι φάκελοί σας. Εκεί πατήστε τον φάκελο στον οποίο εναποθέσατε το αρχείο σας.

ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (3) Θα μεταβείτε στην οθόνη αυτή όπου μπορείτε να δείτε το εικονίδιο του εναποτιθεμένου αρχείου. Πατώντας πάνω του θα οδηγηθείτε στην ιδιαίτερησελίδα στην οποία φιλοξενείται.

ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (4) Προσέξτε ότι εκτός από το ίδιο το αρχείο, υπάρχει και η διεύθυνση που θα εισαχθεί ως σύνδεσμος στο blog σας, ώστε να μπορούν να το παραλάβουν. Αντιγράψτε τον κώδικα και …. πίσω στο blog σας.