Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πατήστε στο πλήκτρο FREE. 1. Πληκτρολογήστε το όνομά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως χρήστης Π.χ. salomi_papadima (χωρίς κενά) 2. Επιλέξτε έναν κωδικό.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πατήστε στο πλήκτρο FREE. 1. Πληκτρολογήστε το όνομά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως χρήστης Π.χ. salomi_papadima (χωρίς κενά) 2. Επιλέξτε έναν κωδικό."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πατήστε στο πλήκτρο FREE

2 1. Πληκτρολογήστε το όνομά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως χρήστης Π.χ. salomi_papadima (χωρίς κενά) 2. Επιλέξτε έναν κωδικό κωδικό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε Π.χ. S56m54o89 (τουλάχιστο 6) και πληκτρολογήστε τον 3. Πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Π.χ. salomi.papadima@cut.ac.cy 4. Πατήστε στο Join Now

3 4. Επιλέξατε το Yes 1. Πληκτρολογήστε και πάλι το όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως χρήστης. Μόνο γράμματα, αριθμούς, τελεία, παύλα. Χωρίς κενά. 2. Ξαναπληκτρολογήστε τον κωδικό σας εδώ. 3. Πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση εδώ. 5. Πατήστε Join.

4 1.Επιλέξατε ένα όνομα για την ιστοσελίδα σας και πληκτρολογήστε την εδώ: Π.χ. Chezmoi (χωρίς κενά) 2. Επιλέξατε το Protected 3. Επιλέξατε το K-12 Education (Primary and Secondary) 3. Επιλέξατε Join

5 Συγχαρητήρια. Μόλις δημιουργήσατε τον δικό σας ιστοχώρο. Congratulations! Felicitations!

6 Επιλέξατε το Edit για να αρχίσετε να γράφετε στην εισαγωγική σελίδα του ιστοχώρου σας.

7 1. Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας, όπως στο πιο πάνω παράδειγμα στα ελληνικά. 2. Στη συνέχεια, επιλέξατε το Save για να αποθηκεύσετε το μήνυμά σας.

8 1. Θέλετε να προσθέσετε σελίδες; 2. Επιλέξατε το edit navigation.

9 Κάνετε κλικ πάνω στο Include Page List

10 1. Πληκτρολογήστε το όνομα της νέας σελίδας. 2. Σκιάστε το όνομα της νέας σελίδας. 3. Επιλέξατε Link.

11 1. Πατήστε Add Link για να δημιουργηθεί σύνδεσμος με αυτή την ιστοσελίδα και να είναι προσβάσιμη.

12 1 Πατήστε Save για να αποθηκεύσετε την νέα σελίδα. Δημιουργήθηκε σύνδεσμος με την κεντρική ιστοσελίδα και είναι προσβάσιμη

13 Επιλέξατε το Edit Navigation για να δημιουργήσετε μια δεύτερη σελίδα στον ιστοχώρο σας.

14 Επιλέξατε το πλήκτρο Enter. Αυτό θα μεταφέρει τον κέρσορα στην επόμενη γραμμή όπου θα πληκτρολογήσετε το όνομα της επόμενής σας σελίδας.

15 Πληκτρολογήστε το όνομα της νέας σας ιστοσελίδας.

16 1. Σκιάστε το όνομα της νέας σας ιστοσελίδας. 2. Πατήστε στο Link

17 Πατήστε στο Add Link.

18 1. Το όνομα της καινούριας σας σελίδας έχει τώρα σύνδεσμο. 2. Πατήστε Save για να αποθηκευθεί η νέα σελίδα.

19 Τώρα ο ιστοχώρος σας έχει δύο σελίδες: 1.Την Κεντρική σελίδα (Home), στην οποία είστε τώρα 2.Την σελίδα για τον Προφορικό Λόγο 3. Πατήστε στον σύνδεσμο: Προφορικός Λόγος Home

20 1. Τώρα είστε μέσα στην ιστοσελίδα ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ 2. Πατήστε στο Edit για να πληκτρολογήσετε περιεχόμενο σε αυτή την ιστοσελίδα

21 Πατήστε SAVE για να αποθηκευθεί. Να το περιεχόμενο της σελίδας ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

22 Ένα κλικ στο KΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ σας παίρνει σε αυτή τη σελίδα. Ένα κλικ στο ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, σας δίνει τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτής της σελίδας.

23 Όταν θα θέλετε να εξέλθετε της ιστοσελίδας σας, μη ξεχάσετε να… κλείσετε την πόρτα, κάνοντας κλικ στο SIGN OUT.

24 Πώς ξαναμπαίνετε στην ιστοσελίδα σας; 1. Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα Wikispaces. Πατάτε στο Sign Ιn

25 Πληκτρολογήστε το όνομά σας. Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας Πατήστε Sign Ιn

26 Καλωσορίσατε και πάλι στο Wiki σας. Καλωσορίσατε και πάλι στο Wiki σας. Για να μπείτε στην ιστοσελίδα σας, πατήστε το όνομά της, πχ chezlesfrancais. Αυτό θα σας οδηγήσει στην ιστοελίδα σας.

27 Και μη ξεχνάτε στην έξοδο να κλειδώνετε την πόρτα… Εδώ μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε σελίδες και περιεχόμενο στις σελίδες σας. Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση! Να σας και πάλι μέσα στην ιστοσελίδα σας.


Κατέβασμα ppt "Πατήστε στο πλήκτρο FREE. 1. Πληκτρολογήστε το όνομά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως χρήστης Π.χ. salomi_papadima (χωρίς κενά) 2. Επιλέξτε έναν κωδικό."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google