ΓΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ:ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΑΣ:ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ευάγγελος Α. Φραγκούλης, ΜD, ΜSc
Advertisements

 Η ομάδα μας (ΚΟΚΚΙΝΗ) αποτελείται από τους : Αλεξάνδρα Ψ. Όλγα Σ. Κωνσταντίνο Γ. Γιώργο Β.  Οι επιβλέποντες καθηγητές : Ελισάβετ Καραΐσκου Βασίλης Πιτσιλαδής.
ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ
Επιστημονική ομάδα Πόσο έχουν επηρεάσει οι οικονομικές συνθήκες τη διατροφή και τον τρόπο ζωής των Ελλήνων; Μια πρώτη ματιά.
€ $500,000 $250,000 $125,000 $64,000 $32,000 $16,000 $8,000 $4,000 $2,000 $1,000 $500 $300 $200 $100 Καλωσορίσατε.
Θεσσαλονίκη, 21/12/2009 Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Η σημασία και ο Ρόλος των ΤΠΕ στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας Βασίλης Θωμαΐδης Πρόεδρος.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ) ιδρύθηκε το 1979, λειτουργεί έκτοτε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΕΔΕ και έχει ως ειδικότερο.
Οικονομική κρίση και καταναλωτική συμπεριφορά
15ο ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Β' ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ (PROJECT) ΘΕΜΑ: “ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΜΑΪΟΣ 2012 ΜΑΘΗΤΕΣ Α' ΤΑΞΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΒΥΡΩΝ,
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Πεκίνο, Νοεμβρίου 2012.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Τροφή για σκέψη…» ΘΕΜΑ: Διατροφή στην εφηβεία
Ε.Ε. Τα ρούχα μας αυτοί οι άγνωστοι!!!
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Εξέλιξη Δεικτών 2009 – Βαρόμετρο ΕΒΕΘ: Οι δείκτες Οι δείκτες του Βαρόμετρου ΕΒΕΘ είναι οι αριθμητικές διαφορές μεταξύ των συνολικών.
1.  Μεθοδολογία-Στόχοι-Ερωτήματα  Πειρατεία και οι τρόποι αντιμετώπισης  Πειρατεία στην Ελλάδα  Συνέπειες  Ερωτηματολόγια και σχολιασμοί  Βιβλιογραφία.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Μέλη ομάδας : Οικονόμου Γιώργος Σαμαρά Νατάσα Φίτσιου Χριστίνα Χρήστου Γιάννης Χρυσοστομίδου Έλσα ΟΜΑΔΑ Α΄: ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.
Εισηγητής:Στέφανος Μέτης
Το Οικονομικό Κλίμα και οι Αγορές Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών το Νοεμβρίου 2009 Δρ. Έλλη Παγουρτζή Πρόεδρος Δ.Σ Παρατηρητήριο για την ΚτΠ 11.
Προγραμματισμός Ενότητας στο μάθημα των Ελληνικών
Page 1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Εμείς δεν βλέπουμε ένα απλό σχεδιάγραμμα. Βλέπουμε τον τρόπο.
Στάδια της έρευνας 1. Τίτλος της έρευνας 2
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΕΜΑ:ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. ΟΜΑΔΑ:ΧΧΧΕ.
Ευρωπαϊκή Ένωση – E.E. European Union – E. U..
Tattoo VS Piercing Ερωτηματολόγιο για τα tattoos και το piercing.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Σκοπός της εργασίας Κατά πόσο οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης γνωρίζουν τα βιολογικά προϊόντα Αν αγοράζουν βιολογικά προϊόντα, και ποια είναι αυτά. Η.
All rights reserved | AmCham Greece 2014 Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο Trade USA ελληνικά προϊόντα –νοοτροπία προετοιμασία – δίκτυα – στρατηγική.
Οικονομικές Συνέπειες των Γενετικά Τροποποιημένων Τροφίμων
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Εξέλιξη Δεικτών 2009 – Βαρόμετρο ΕΒΕΘ: Οι δείκτες Οι δείκτες του Βαρόμετρου ΕΒΕΘ είναι οι αριθμητικές διαφορές μεταξύ των συνολικών.
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ… ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ;.
FINAN€NIAL FIVE Είμαστε οι Financial five και ασχολούμαστε με το κομμάτι της περιγραφής του σύγχρονου καταναλωτικού προτύπου. Το οποίο αποτελεί το δεύτερο.
Ερευνητική εργασία «Φύλα και επαγγέλματα»
Κύριο θέμα της εργασίας ήταν η διάκριση των ερωτήσεων. Οι ερωτήσεις διακρίνονται σε κλειστού τύπου ( πολλαπλής επιλογής, σύντομης απάντησης ) και ανοιχτού.
 Τρόφιμα  Κατασκευές  Μαστορέματα-καλλιέργειες.
ΝΕΟΣ ΜΟΝΟΣ … ΨΑΧΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ
Ποιο φόβο αγάπησες πάλι;
“ Διαφορετική συμπεριφορική στάση των γονιών απέναντι στο έφηβο κορίτσι και στο έφηβο αγόρι ”.
Financial Planning Η εξέλιξη στον χρηματο-ασφαλιστικό χώρο
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΜΠΑΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ
Σόνια Αρχοντάκη, Νάντια Βασιλικού, Θεοδώρα Τσουτσουλιανούδη
{ Κοινωνικοοικονομικό & εργασιακό περιβάλλον εν μέσω οικονομικής κρίσης Απόψεις – Στάσεις μιας ομάδας φοιτητών Κυραγγέλου Χριστίνα Αρ. Μητρώου 6983.
….για πολλές ώρες…..
Αναστασία Ρεγγίνα Χριστίνα Μαρία
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΜΑ : ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΤΑΣΕΙΣ.
ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Τμήμα Τυποποίησης & Διακίνησης Προϊόντων ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΩΠΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ: «ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Πρακτική Άσκηση του Φ οιτητ ή Ελευθέριου Πανοδήμου Υπεύθυνος Πρακτικής Άσκησης:
OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 14 ο μαθητικό συνέδριο με θέμα περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές της αειφορίας «Αυτός ο κόσμος.
Grundtvig Learning Partnership Parents-School-Children: Learning by doing together Γονείς – Σχολείο – Παιδιά: Μαθαίνουμε μέσα από κοινές δραστηριότητες.
ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΑΜ:Δ15100 ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Η περίπτωση του τυριού στη διατροφή των Ευρωπαίων Ε 3, 10 ου ΔΣ Ιωαννίνων.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
Β. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 19ο ΑΙΩΝΑ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΕΜΤ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Φοιτήτρια: Γιάου Ευαγγελία
ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
Η φιλία στην αρχή της εφηβείας
Η ελληνική οικονομία κατά τον 19ο αιώνα
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ''ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΦΥΛΛΟ.
Η δημιουργία τραπεζικού συστήματος
1ο ΓΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Τμήμα: Α4 Σχ. Έτος: Β΄τετράμηνο
Επίδραση του καπνίσματος στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας.
ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
Οικιακή Οικονομία Α’ Γυμνασίου Μάθημα 12ο. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ &ΨΩΜΙ
Αποτελέσματα έρευνας πολιτικών απόψεων 18ο κύμα
Παρουσίαση Αποτελεσμάτων
Σύγχρονης Διαδικτυακής Κοινωνίας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΓΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ:ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑ ΟΜΑΔΑΣ:ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ

PRIMUS INTER PARES

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΘΗΤΕΣ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΝΤΟΝΤΑΪ ΑΝΤΩΝΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:ΓΑΒΡΙΛΙΑΔΗ ΓΚΟΛΦΩ,ΚΙΟΥΡΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Επέκταση της Κίνας με το εμπόριο στην Ελλάδα Αγορά από τους Κινέζους μέρους του Πειραιά Έρευνες αποδεικνύουν επικινδυνότητα των κινέζικων προϊόντων που φτάνουν στην Ελλάδα Οι Έλληνες καταναλωτές συνεχίζουν να αγοράζουν κινέζικα λόγω της χαμηλής τιμής τους

ΚΟΝΤΡΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…. Μία κόντρα παρατηρείται ανάμεσα σε Αμερική και Κίνα με στόχο να αποδείξουν την «κυριαρχία» τους. Την τελευταία κυρίως δεκαετία γίνεται έντονη η ανάπτυξη των δύο συγκεκριμένων χωρών. Η Κίνα έχει γίνει πλέον μια υπερδύναμη χάρη στην εξαγωγή των προϊόντων τους σε άλλες χώρες.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … Μία από τις χώρες στις οποίες η Κίνα εξάγει τα προϊόντα της είναι και η Ελλάδα. Από το έτος 2009 οι Κινέζοι επιχειρηματίες εισάγουν κινέζικα στη χώρα μας. Αγορά μέρους του λιμανιού του Πειραιά έγινε από τους Κινέζους το ίδιο κιόλας έτος. Παράλληλα αυτό αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί έσοδα για το ελληνικό κράτος.

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ… Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα κινέζικα προϊόντα που φτάνουν στη χώρα μας με κοντέινερ περιέχουν καρκινογόνους ουσίες οι οποίες είναι επικίνδυνες τόσο για την υγεία των καταναλωτών όσο και των υπαλλήλων που εργάζονται στα τελωνεία.

Απόψεις των νέων για τα κινέζικα… Οι Έλληνες καταναλωτές κινέζικων προϊόντων είναι η πλειοψηφία τους άνδρες ηλικίας κάτω των 24. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που επικρατεί στη χώρα οι Έλληνες αγοράζουν κινέζικα καθώς είναι φτηνότερα από τα ελληνικά. Όσον αφορά την ποιότητα των κινέζικων οι Έλληνες θεωρούν ότι είναι φτηνά κυρίως επειδή είναι κακής ποιότητος.

Ερευνητικοί στόχοι Διευκρίνιση των απόψεων των νέων για τα Κινέζικα προϊόντα Απόψεις των νέων για την επίδραση των κινέζικων προϊόντων στην Ελληνική οικονομία. Έρευνα προτίμησης ή όχι των κινέζικων προϊόντων από τους νέους.

Μεθοδολογία Ερωτηματολόγιο με σκόπιμη δειγματοληπτική έρευνα Χρήση ερωτήσεων κλειστού τύπου. Χρήση 5βάθμιας κλίμακας απαντήσεων.

Βιβλιογραφία Για την εργασία μας συμβουλευτήκαμε: Μhtml. File.//C\ documents and settings \All Users\Documents\saves\kathimerini_gr Mhtml. File. //C\documents and settings\All Users\ Documents\saves\ kathimerini_gr Επίσης συμβουλευτήκαμε το βιβλίο της Κυριαζή K. για την Μεθοδολογία: Σελίδες:87,89,91,109,111,115,117,119,121, 123,125,127,129,131,133,135,145,147

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!

THIS IS THE END…YOU KNOW….